OB
OB
vs
FC København
FC København
14. jul 2019
16:00

Se OB VS FC København LIVE STREAM

Gustave Seeberg

Gustave Seeberg 14. juli 2019 kl 16:00

Se OB - FCK live stream

På Odense Stadium venter en svær kamp for fynboerne, når mestrene fra FC København kommer på besøg. FCK begyndte først at tabe kampe i år, da de havde sikret sig mesterskabet og det kan nærmest tælles på en hånd - de nederlag som københavnerne har lidt sidste sæson.

OB sluttede sæson okay af med tre sejre over de sidste fem kampe, med kun et enkelt nederlag. Hvis de kan holde formen ved lige, har de måske en chance, for at drille løverne fra FCK.

Se online om FCK kan besejre OB. Du kan live streame premierekampen mellem de to traditionsklubber ganske gratis.

OB – FC København: Status

FC København havde en godkendt sæson, med en Superliga-titel og en rigtig flot målscore oveni hatten. De missede pokalen, som FC Midtjylland vandt i en finale mod Brøndby, som blev spillet i Parken.

Omvendt har man hos OB haft en skuffende sæson. I lang tid så det godt ud, og man lå fint til at snuppe bronzemedaljerne, men jo længere man kom i Mesterskabsspillet, jo svagere blev fynboernes spil.

Pludselig stod man uden sejre i seks kampe og det virkede som om gejsten var forsvundet. Det resulterede i at OB endte på en femteplads med 52 point.

OB – FC København: Holdnyt

OB har lige overstået deres showkampe i Horne, hvor flere hundrede børn og unge var mødt op til træning. På fredag venter en testkamp mod SønderjyskE, som er en stærk modstander ifølge cheftræner Jakob Michelsen.

De har erklæret et mål om at være med i top seks efter klubben seneste indkøb. Glen Riddersholm har hentet spillere, som han kender fra hans tid i FC Midtjylland. Derudover vil Mads Albæk og Patrick Banggaard blive Sønderjyskes næste profiler i Haderslev.

Cheftræner for OB Jakob Michelsen tilføjer, at når kampen mod SønderjyskE er overstået, og de kun har et par kampe tilbage i Horne, så vil de koncentrere sig om det hold der skal spille mod FCK i deres premierekamp.

OB – FC København: Transfermarkedet

OB har hentet den islandske spiller til deres U19-hold. Teitúr Magnusson hedder han og han har skrevet under på en to-årig kontrakt. Man har fuldt den to meter høje islænding på det islandske ungdomslandshold, og man ser ham som en spiller der på sigt skal spille for OB’s førstehold i Superligaen. Det er første gang at OB har hentet en spiller fra udlandet til deres akademi.

Hos FCK står man til at tjene en pæn sum penge på deres slovakiske forsvarsprofil, Denis Vavro. Den 23-årige forsvarer er rygtet til Lazio og spilleren selv har ”liket” op til flere beskeder på Instagram, hvor folk bl.a. skriver: ”Come to Lazio Denis”.

Den Italienske avis Mercato skriver at FCK i den kommende uge vil træffe en beslutning vedrørende salget. Ifølge B.T. vil salget indbringe FC København i omegnen af 65 mio. kroner.

OB – FC København: Indbyrdes

Siden 2013 er det blevet til 20 indbyrdes opgør mellem de to klubber. Ud af de tyve opgør har københavnerne trukket sig sejrrigt ud af 15 kampe. Tre kampe har Fynboerne vundet og de sidste to er endt uafgjort. Med henblik på den statistik og på FCK’s form før sommerferien, så spår vi en FCK sejr på 2-0.Hvornår kan man se OB – FC København live stream?

OB – FC København kan live streames online den søndag den 14. juli 2019 kl 16:00.

Du kan se OB – FC København hos Eurosport

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen.

IP-restriktioner kan forekomme

Beskrivelse af hold

OB-flag

OB

Sponsoreret indhold*: OB er en af de ældste og mest legendariske klubber i dansk fodbold, og de hører simpelthen til blandt de allerstørste herhjemme. Tre mesterskaber og fem pokaltitler det blevet til, og klubben har en massiv fanskare, der støtter i medgang og modgang. OB er toppen af poppen, og hvis du kun skulle vælge et hold at følge, så er OB live stream det bedste for dig!

De glade 80´ ...

Læs mere om OB her

FC København-logo

FC København

Sponsoreret indhold*: Løverne fra hovedstaden er dette århundredes mest vindende mandskab, og de har formået at hæve niveauet i ligaen med flot spil, interessante profiler og visionære trænere. Dette er holdet, som alle andre kigger mod, og det hold, som alle helst vi slå. De er elsket af mange, hadet af flere, men uanset hvor de kommer frem, så er der garanti for top-underholdning. Derfor skal du ...

Læs mere om FC KøBENHAVN her