OB
OB
vs
FC København
FC København
15. okt 2017
18:00
match page arrow

Se OB VS FC København LIVE STREAM

Thomas Wolder Hedegaard

Thomas Wolder Hedegaard 15. oktober 2017 kl 18:00

Sådan live streamer du OB - FC København direkte 15.10

OB får besøg af FC København i Superligaen

Søndagens sidste Superliga-duel spilles i Odense, hvor OB får besøg af FC København, og du kan se kampen direkte på live stream. Striwerne fra Odense har ikke spillet en fantastisk sæson, men de er alligevel kun fire point fra mesterskabsslutspillet, hvilket vil være en stor præstation af Kent Nielsens drenge. Det nye FCK-hold havde en meget svær sæsonstart, men de har forbedret sig løbende, og de er selvfølgelig fortsat en del af Superligaens guldkamp. FCK’erne plejer at have et rigtigt godt tag på OB, og de er da også favoritter til at vinde kampen. Se Superliga-kampen mellem OB og FC København direkte på live stream.

OB nærmer sig top seks

OB’ernes erklærede mål før sæsonen var at ende i mesterskabsslutspillet, hvilket glippede i sidste sæson. Dermed kan man allerede efter 26 kampe planlægge den næste sæson velvidende, at man ikke kan rykke ned fra Superligaen.

OB har hentet 14 point i Superligaens første 11 kampe, hvilket er nogenlunde forventet. De har kun fire point op til Hobro, som i øjeblikket ligger på sjettepladsen, men OB skal forbedre deres spil, hvis de vil nå derop. De har kun vundet tre kampe i indeværende sæson, men de har efterhånden mange af spillerne tilbage fra skader, og det begynder at blive en sammenspillet trup.

FC København skal hænge på i guldkampen

Det har bestemt ikke være en nem sæsonstart for FCK-holdet. De mistede stammen på holdet henover sommerpausen, og de har virkelig haft mange skader i den indledende fase af sæsonen. De får Youssef Toutouh tilbage efter en lang skade til kampen imod OB, men omvendt blev Andrija Pavlovic skadet for Serbien.

FC København ligger på Superligaens femteplads med 18 point, og de har dermed fem point op til FC Nordsjælland, som ligger på førstepladsen. FC Midtjylland og Brøndby IF ligger henholdsvis fire og tre point foran, og FC København får brug for en sejr i Odense for ikke at falde yderligere bagud. Se kampen mellem OB og FCK direkte på live stream.

Hvordan ender OB – FC København live stream?

FC København har pres på skuldrene, og de skal hente tre point imod OB.

Vi tror på 1-2 til FCK.

Hold øje med

Anders K. Jacobsen, OB og Carlos Zeca, FC København.

Hvornår kan du se OB – FC København live stream?

OB – FC København spilles søndag den 15. oktober kl. 18.00 på EWII Park.

For at anvende tjenesten Live Billeder skal du logge ind og have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

IP restriktioner kan forekomme

Beskrivelse af hold

OB-flag

OB

Sponsoreret indhold: OB er en af de ældste og mest legendariske klubber i dansk fodbold, og de hører simpelthen til blandt de allerstørste herhjemme. Tre mesterskaber og fem pokaltitler det blevet til, og klubben har en massiv fanskare, der støtter i medgang og modgang. OB er toppen af poppen, og hvis du kun skulle vælge et hold at følge, så er OB live stream det bedste for dig!

De glade 80´e ...

Læs mere om OB her

FC København-logo

FC København

Sponsoreret indhold: Løverne fra hovedstaden er dette århundredes mest vindende mandskab, og de har formået at hæve niveauet i ligaen med flot spil, interessante profiler og visionære trænere. Dette er holdet, som alle andre kigger mod, og det hold, som alle helst vi slå. De er elsket af mange, hadet af flere, men uanset hvor de kommer frem, så er der garanti for top-underholdning. Derfor skal du ...

Læs mere om FC KøBENHAVN her