OB
OB
vs
AGF
AGF
20. sep 2019
19:00

Se OB VS AGF LIVE STREAM

Gustave Seeberg

Gustave Seeberg 20. september 2019 kl 19:00

Se OB - AGF direkte!

OB tørner sammen med AGF, og begge hold prøver at komme højere op i tabellen. Der er nemlig ingen af dem, der ligger der hvor de gerne ville være.

De prøver at komme leve op til tidligere tiders resultater, men er det realistisk, eller er der bare flere hold som efterhånden er blevet bedre, end de gode gamle hold som vi alle kender.

På live stream kan du se med, når de to rutinerede Superliga-hold møder hinanden. Vi viser nemlig alle Superliga-opgør direkte, og dette er et opgør der bare skal ses!

Der er nemlig altid tryk på når de to klubber mødes, og højt tempo på boldspillet. I de sidste 5 kampe mellem de to klubber er der blevet scoret – hold nu fast – 22 mål!

Det er 4,4 mål i gennemsnit i hver kamp! Det er Superligaens klart mest målrige indbyrdes opgør på nuværende tidspunkt.

På live streaming kan man se kampen, og følge med i om der bliver scoret ligeså mange mål som der plejer.

Se Superligakampen mellem OB - AGF på live stream

I OB-lejren er man ganske tilfreds med transfervinduets aktivitet. Klubben har opfyldt sine forudsætninger med at få dækket hullerne i truppen. Fem nye spillere er kommet til klubben, og syv har forladt det fynske hold.

Man har sågar lykkedes med at få penge i kassen, så overordnet set må OB siges at have haft et succesfuldt transfervindue.

Cheftræner Jesper Hansen ser gode perspektiver i truppen, som den er sat sammen nu. Der har været nogle skader, men som klubben får spillet sine nye spillere ind, må man forvente at spillet også bliver forbedret.

OB’s ambition er at nå top-6 i denne sæson af Superligaen.

OB – AGF: Holdnyt

OB klagede over den advarsel Jonas Drachmann fik i kampen mod SønderjyskE. I kampen der blev spillet den 30. august, fik Drachmann et gult kort i overtiden, og dermed fik kaptajnen strafpoint i den kamp.

Kampens dommer Sandi Putros har taget sagen til efterretning, og efter gennemgang af video, giver han medhold til OB i klagen. Det betyder at advarslen trækkes tilbage, og OB’s kaptajn er altså ikke i fare for at få spillekarantæne når de møder AGF til dette opgør.

I AGF vender den serbiske målmand Aleksandar Jovanovic tilbage til AGF. Man har lejet den tidligere AGF-målmand hos Huesca på en kontrakt der løber til udgangen af 2019. Det er kun 1 år siden, at AGF sagde farvel til spilleren, til fordel for de varmere himmelstrøg i Spanien.

Tidshorisonten på William Eskelin er usikker, derfor tager AGF ingen chancer. Derfor har man valgt at hente forstærkning prompte, så man ikke ender i saksen, uden en førstemålmand.

Kampen skydes i gang på Nature Energy Park i Odense kl.19:300. Du kan se med på live streaming når AGF gæster det fynske fodboldflagskib, og skal forsøge at hente de tre point med hjem over Lillebælt.

Der plejer at være garanti for mål i begge ender, når de to hold mødes, og vi tror da også på at begge hold får scoret. Hvem der vinder, lader vi spillerne om at afgøre.Hvornår kan man se OB – AGF live stream?

OB – AGF kan live streames online den fredag den 20. september 2019 kl 19:00.

Du kan se OB – AGF hos Viaplay

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen.

IP-restriktioner kan forekomme

Beskrivelse af hold

OB-flag

OB

Sponsoreret indhold*: OB er en af de ældste og mest legendariske klubber i dansk fodbold, og de hører simpelthen til blandt de allerstørste herhjemme. Tre mesterskaber og fem pokaltitler det blevet til, og klubben har en massiv fanskare, der støtter i medgang og modgang. OB er toppen af poppen, og hvis du kun skulle vælge et hold at følge, så er OB live stream det bedste for dig!

De glade 80´ ...

Læs mere om OB her

AGF-logo

AGF

Sponsoreret indhold*: AGF er en af de mest hæderkronede klubber i dansk fodbold med et flot CV fyldt med titler, traditioner og tragedier. Klubben har ubetinget opbakning i byen, og der er fyldt uanset, om man spiller mod Brøndby eller Brønderslev. Dette er klubben, som fansene selv kalder for ”Galehuset”, og hvis du elsker dansk fodbold med al dens pragt og dramatik, så vil du elske AGF live stre ...

Læs mere om AGF her