OB
OB
vs
AaB
AaB
14. dec 2018
19:00

Se OB VS AaB LIVE STREAM

Rene Andersen

Rene Andersen 14. december 2018 kl 19:00

OB - AaB: Live stream Superliga fodbold online

Du kan live streame OBAaB online. Samtlige kampe fra Superligaen live streames online, og uanset, hvor du befinder dig, så har du en måde at se OB – AaB på. Live streaming fungerer nemlig både med mobil, computer og tablet, så der er slet ingen grund til at lade være!

Der venter en god kamp mellem OB og AaB fredag aften. OB tabte ganske vist i sidste runde, men de har stadig gang i et meget flot forår, og de kommer nok til at overvintre i toppen af Superligaen.

AaB har netop valgt at beholde cheftræner Jacob Friis som permanent cheftræner frem til sommer. Den tidligere assistent har netop taget over efter Morten Wieghorst, og det har været en hæsblæsende start for den talentfulde cheftræner.

Live stream OB – AaB online!

OB er stærke imod AaB

OB er favoritter i aftenens kamp imod AaB. Udover, at de har et mere velfungrende hold, så har de også et solidt tag på AaB.

Fem af de seneste syv kampe mellem OB og AaB er endt med sejre til Striwerne, mens den seneste AaB-sejr var helt tilbage i 2015.

Der er selvfølgelig blevet skiftet ud på trænerposterne, og Jacob Friis har endnu ikke mødt OB som træner for AaB, men det er alligevel bemærkelsesværdigt, når man tænker på, at AaB endte langt bedre i Superligaen i sidste sæson.

AaB er blevet mere underholdende at se

AaB har fyret Morten Wieghorst efter flere år med middelmådig fodbold og middelmådige resultater. Sidste sæsons femteplads var egentlig godkendt, men ser man på den samlede statistik under Wieghorst, så var det ikke imponerende.

Derfor var det ikke underligt, at der skulle prøves noget nyt. AaB startede fantastisk ud med en 4-1-sejr i Esbjerg, hvor der blev leveret flot, offensivt spil, og derfor var der pludselig forventninger til den følgende kamp imod AC Horsens på hjemmebane.

Efter en meget medlevende kamp endte det hele 4-2 til AC Horsens, hvilket i høj grad skyldtes Jores Okores udvisning i slutningen af første halvleg.

Han og Jakob Ahlmann er i karantæne til kampen imod OB, og det sætter forsvaret på en prøve. To vigtige spillere skal erstattes i forsvaret, og det kan blive farligt overfor en velfungerende OB-offensiv med Bashkim Kadrii på holdet.

AaB kan overhale OB med sejr

Selvom stemningen nok er ret forskellig hos OB og AaB, så er det fortsat meget jævnbyrdigt i Superligaen.

OB ligger på fjerdepladsen med 27 point, men der er kun to point ned til AaB på syvendepladsen. Derfor kan AaB selvfølgelig overhale OB, hvis de vinder i Odense, men det bliver heller ikke nemt.

Der resterer i alt syv runder af Superligaens grundspil, og vi kan se frem til en rigtig gyser om de eftertragtede pladser i mesterskabsslutspillet.

OB har ikke været med i toppen af Superligaen i mange år, og der er selvfølgelig i Odense i øjeblikket, mens det er lidt mere jævnt i Aalborg.

Hvad bliver OB – AaB?

OB er bedste kørende, og er derfor også favoritter imod et svingende AaB-hold, som ikke har vundet mange kampe i de seneste måneder.

Vi regner med en sejr til OB.

Kampens profiler

Bashkim Kadrii er den store stjerne i OB, mens Lucas Andersen er den mest spændende spiller hos AaB i øjeblikket.Hvornår kan man se OB – AaB live stream?

OB – AaB kan live streames online den fredag den 14. december 2018 kl 19:00.

Du kan se OB – AaB hos Viaplay

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen.

IP-restriktioner kan forekomme

Beskrivelse af hold

OB-flag

OB

Sponsoreret indhold: OB er en af de ældste og mest legendariske klubber i dansk fodbold, og de hører simpelthen til blandt de allerstørste herhjemme. Tre mesterskaber og fem pokaltitler det blevet til, og klubben har en massiv fanskare, der støtter i medgang og modgang. OB er toppen af poppen, og hvis du kun skulle vælge et hold at følge, så er OB live stream det bedste for dig!

De glade 80´e ...

Læs mere om OB her

AaB-logo

AaB

Sponsoreret indhold: Man kan ikke sige Aalborg uden at nævne to ting; Jomfru Ane Gade og AaB. Festen og fodbolden har i den grad fat i nordjyderne, og de går ofte hånd i hånd, når tilskuerne nyder deres helte på Energi Nord Arena. Klubben har spillet Champions League mod mægtige Manchester United, været tæt på at slå Manchester City ud af Europa League, og var det første danske hold til at slå et ...

Læs mere om AAB her