Mura
Mura
vs
AGF
AGF
17. sep 2020
20:15
match page arrow

Se Mura VS AGF LIVE STREAM

Du kan se samtlige kampe fra Europa League direkte med online live streaming. Kampene kan endda live streames med både computer, mobil og tablet, så uanset, hvor du befinder dig, så kan du altid se fodbold.

Ved at live streame fodbold online, så slipper du for at betale for dyre TV-pakker.

Derfor bliver live streaming af fodbold også mere og mere populært. Hvis du ikke er kommet i gang endnu, så anbefaler vi helt klart, at du følger dit favorithold online.

Mura – AGF kan live streames online den torsdag den 17. september 2020 kl 20:15.

Hvis du er i Danmark kan du se Mura – AGF hos eurosport.

Andreas Poulsen

Andreas Poulsen 17. september 2020 kl 20:15

knald eller fald kamp for AGF mod NS Mura i Europa League

AGF har haft en rigtig flot sæson, og sluttede på en fin 3. plads i sidste sæsons Superliga.

Efter at have endt i den lavere halvdel af tabellen de sidste mange sæsoner, har den Aarhusianske klub endelig fået banket et konkurrencedygtigt mandskab sammen.

De endte sidste sæson lige bag FC København, efter en sæson hvor de spillede rigtig flot fodbold, og også endte med en bedre målscore end de tidligere mestre.

AGFs 3. plads betød at de kvalificerede sig til Europa League, hvor deres modstander i 2. runde af turneringen hedder NS Mura.

NS Mura, eller Nogometna šola Mura som er klubbens fulde navn, er en slovensk fodboldklub fra byen Murska Sobota.

Det er en forholdsvis ny klub, som aldrig har spillet mod en dansk klub før.

Se med online om AGF kan slå det slovenske hold NS Mura, og gå videre til 3. runde af Europa League.

Du kan streame kampen online på din computer, telefon og tablet.

DET USKREVNE BLAD NS MURA

NS Mura har haft fart på. Efter holdet blev stiftet i 2012, er de rykket op 3 divisioner, og har fået 4. pladsen i den bedste slovenske liga i de sidste 2 sæsoner.

Det er derfor blot anden gang i klubbens historie at de skal spille Europæisk fodbold.

Sidste sæson blev de slået ud i første runde af Maccabi Haifa F.C. fra Israel.

I denne sæson de har allerede slået deres egen rekord ved at nå 2. runde, efter at have slået finske Nõmme Kalju FC, med overbevisende 4-0.

Det er en klub der hurtigt er på vej frem, og det kunne vise sig at være en sværere kamp for AGF, end det ser ud til på papiret.

Se kampen online og find ud af om AGF kan slå NS Mura ud af Europa League.

AGF SOM FAVORITTER

AGF har fået en god start på den nye sæson af Superligaen, og de slog Vejle med overbevisende 4-2 i Superligaens første kamp.

Det er et sultent mandskab med selvtilliden i orden, der helt sikkert vil se sig selv som favoritter i opgøret med Slovenske NS Mura.

Og AGF har med store profiler som Jón Dagur Thorsteinsson og Casper Højer Nielsen, også rigtig gode muligheder for at skabe et flot resultat i dette års Europa League, hvis de formår at forsætte det gode spil de har vist i Superligaen.

Men de mærker uden tvivl tabet af deres store profil, Mustapha Bundu, som røg til Anderlecht hen over sommeren.

Det er dog stadig et rigtigt velspillende AGF-mandskab, der skal ud og spille europæisk fodbold.

Og “De Hviie” vil helt sikkert komme til Slovenien med en masse gåpåmod, ovenpå deres flotte sæson.

Selvom NS Mura fortjener respekt og AGF har mistet en af sine bedste spillere, er AGF stadig storfavoritter til at gå videre til næste runde af Europa League.

Men det er stadig en rigtig spændende kamp der er værd at se online, om hvorvidt AGF faktisk klare presset og vinde udekampen over NS Mura.

Stream kampen online og se hvert sekund, når AGF møder NS Mura i 2. runde af Europa League.Hvornår kan man se Mura – AGF live stream?

Mura – AGF kan live streames online den torsdag den 17. september 2020 kl 20:15.

Du kan se Mura – AGF hos Eurosport

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen. 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

Beskrivelse af hold

Mura-flag

Mura

AGF-logo

AGF

Sponsoreret indhold*: AGF er en af de mest hæderkronede klubber i dansk fodbold med et flot CV fyldt med titler, traditioner og tragedier. Klubben har ubetinget opbakning i byen, og der er fyldt uanset, om man spiller mod Brøndby eller Brønderslev. Dette er klubben, som fansene selv kalder for ”Galehuset”, og hvis du elsker dansk fodbold med al dens pragt og dramatik, så vil du elske AGF live stre ...

Læs mere om AGF her