Marseille
Marseille
vs
Salzburg
Salzburg
26. apr 2018
21:05

Se Marseille VS Salzburg LIVE STREAM

Thomas Wolder Hedegaard

Thomas Wolder Hedegaard 26. april 2018 kl 21:05

Her kan du se den medrivende semifinale i Europa League her!

På torsdag d. 26 april bliver der spillet semifinale i Europa League. Kampen bliver spillet Marseille og Salzburg og du har mulighed for at se den på live stream.

Hvordan har deres tur været indtil semifinalerne?

Marseille startede 1/16-delsfinalerne ud med at spille mod portugisiske Braga. Her endte de med en sejr på 3-1 over to kampe. Herefter slog de Athletic Bilbao med en samlet score på 5-2. I kvartfinalen spillede de mod det stærke tyske hold RB Leipzig, som blandt andet har den svenske spiller, Emil Forsberg og danske Yussuf Poulsen.

Her måtte det tyske hold se sig slået af franskmændene, som strålede på hjemmebane med en 5-2 sejr, efter at have tabt 0-1 på udebane. Kampen mellem Leipzig og Marseille bølgede frem og tilbage med mål, men Dimitri Payet scorede et fantastisk mål i det 60. minut og japanske Sakai lukkede kampen med en scoring i det allersidste minut.

Salzburg har overrasket meget i denne turnering

Østrigske Salzburg må siges at være turneringens store overraskelse. Først slog Salzburg det spanske hold Real Sociedad, som ellers har haft en fint sæson. I 1/8-delsfinalerne leverede Salzburg noget af resultat, da de slog Dortmund ud over to kampe. De startede med at vinde på Dortmunds Signal Iduna Park 2-1, hvorefter de spillede 0-0 hjemme i Østrig. Dortmund var ellers anset som en af turnerings favoritter.

I 2017 spillede de faktisk Europa League mod hinanden, da de endte i samme gruppe. Her trak Salzburg sig ud på en førsteplads, og Salzburg vandt endda over Marseille 1-0. Om holdet kan gøre kunsten efter på torsdag er en gåde, men Marseille har imponeret i både den hjemlige franske Ligue 1 (som er lidt svære end den østrigske liga) og Europa League.

Begge hold kan sagtens score mål – og lukke mål ind

I Marseilles kampe er der i gennemsnit blev scoret over 3 mål i hver kamp i Play Offs i Europa League. Det samme kan man sige om Salzburg. I deres kampe er der blevet scoret 3.5 mål i gennemsnittet per kamp i Europa League. Hvis der ikke kommer minimum 5 mål over to kampe mellem disse hold, så vil det være en overraskelse, for der bliver gået til stålet.

Vinderen af denne semifinale får en svær finale

Det bliver helt sikkert to spændende kampe med Marseille og Salzburg. Nogle folk ærgerede sig sikkert over at Arsenal og Atletico Madrid allerede mødte hinanden i semifinalen, men mange mener også at ét af de hold får en værdig modstander i enten Marseille eller Salzburg. Hvis man skulle vælge en snæver favorit ville det nok være Marseille, men alt kan jo ske i fodbold.

Om det enten Salzburg eller Marseille, så skal de være klar til at kæmpe mod et af de to bedste hold i turneringen, nemlig Arsenal eller Atletico. Dette er hold som er vant til at spille i Champions League og gøre det rigtig godt i deres hjemlige ligaer. Arsenal – Atletico er anset som en lille finale i Europa League allerede, men fodbold er kendt for at være miraklernes sport, hvilket man kunne se på Roma – Barcelona.

Hold øje med

Florian Thauvin & Dimitri Payet, Marseille og Valon Berisha & Munas Dabbur, Salzburg.

Hvornår kan man se Salzburg - Marseille på live stream?

Marseille – Salzburg bliver spillet torsdag d. 26 April kl. 21.05 på Stade Vélodrome (Marseille).

For at anvende tjenesten Live Billeder skal du logge ind og have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Beskrivelse af hold

Marseille-flag

Marseille

Salzburg-logo

Salzburg