Manchester United
Manchester United
vs
Wolfsburg
Wolfsburg
30. sep 2015
20:45

Se Manchester United VS Wolfsburg LIVE STREAM

Thomas Joseph Bansø

Thomas Joseph Bansø 30. september 2015 kl 20:45

Se Manchester United v Wolfsburg live stream

Manchester United spiller stadig ikke godt. Men de spiller åbenbart godt nok til at ligge nummer et i England.

Det skete i weekenden, hvor Manchester City på ny skuffede og gik ned med 1-4 mod ellers svagt spillende Tottenham.

Dermed så De Røde Djævle deres snit til at hoppe op på førstepladsen, da de havde besøg af endnu svagere spillende Sunderland.

Memphis Depay og Wayne Rooney på sin side af pausen gjorde det til 2-0, inden Juan Mata satte det sidste søm i ligkisten i de døende minutter. Dermed har The Black Cats stadig ikke vundet i denne sæson, og der snakkes nu om, at manager Dick Advocaat skal erstattes af Patrick Vieira.

Ulve uden bid

Den slags sorger har man ikke i Wolfsburg, som dog stadig slikker sårene efter det uvirkelige 1-5 nederlag til Bayern München i sidste uge.

Her var Robert Lewandowski i den grad skarpretteren med fem mål på ni minutter, og det glemmer man nok sent på og omkring Allianz Arena.

I weekenden skulle man så forsøge at rejse sig hjemme mod Hannover 96, men det blev en tør kiks at sluge.

Bas Dost bragte ellers ”Die Wölfe“ foran, men Hiroshi Kiyotake udlignede, og dermed er Wolfsburg dumpet ned på en skuffende fjerplads med ni point op til Bayern München.

Vi tipper: United er oven på lige nu, og de skal udnytte momentum. Vi tipper 3-0.Hvornår kan man se Manchester United – Wolfsburg live stream?

Manchester United – Wolfsburg kan live streames online den onsdag den 30. september 2015 kl 20:45.

Du kan se Manchester United – Wolfsburg hos Viaplay

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen.

Beskrivelse af hold

Manchester United-flag

Manchester United

Sponsoreret indhold: Manchester United er en af de meste populære klubber i verden, og de ligger helt i toppen, når det gælder fanskare og merchandise-salg. Også herhjemme er United yderst vellidte, og deres kampe bliver fulgt intenst af dedikerede folk med røde hjerter.

Tragedie og triumf

Klubben startede ud som Newton Heath LYR Football Club i 1878, men skiftede navn til Manchester U ...

Læs mere om MANCHESTER UNITED her
Wolfsburg-logo

Wolfsburg

Sponsoreret indhold: Folkevognsfabrikken i Wolfsburg spiller naturligvis en stor rolle, når man snakker om fodboldklubben Wolfsburg. Med masser af penge i ryggen prøver klubben lige nu at blive ”Die Dritte Kraft”, den tredje kraft, i tysk fodbold efter Bayern München og Borussia Dortmund. De kommende år vil vise, om de når deres mål, og hvis du tror på dem, så anbefaler vi Wolfsburg live stream! ...

Læs mere om WOLFSBURG her