Manchester City
Manchester City
vs
West Ham
West Ham
19. sep 2015
18:30

Se Manchester City VS West Ham LIVE STREAM

Thomas Joseph Bansø

Thomas Joseph Bansø 19. september 2015 kl 18:30

Se Manchester City v West Ham Live Stream!

Den engelske syge fortsætter i europæisk fodbold, hvor tre ud af fire engelske hold dumpede fælt, da første runde af Champions League gik i gang.

City havde hjemme besøg af Juventus, og de to hold er startet vidt forskelligt i deres respektive ligaer. The Sky Blues er stukket helt af i England, mens Juve stadig har deres første sejr til gode i Støvlelandet.

Så da City tog føringen ved Vincent Kompany i anden omgang, skulle man tro, at kampen var afgjort.

Juventus viste dog høj, høj klasse ved først at udligne på en fremstrakt tå fra Mario Mandzukic, inden Alvaro Morata smukt drejede en bold ind ved fjerneste stolpe med venstrebenet.

Payet in full

West Ham har stået for en række bemærkelsesværdige resultater i denne sæson. Hvis vi skal tage de negative briller på, så var det helt grotesk at tabe 2-3 til oprykkerne fra Bournemouth.

Men hvis vi skifter stel og tager de glade glasøjne på næsetippen, så kan man kun glæde sig voldsomt over 2-0 ude over Arsenal og ikke mindst 3-0 ude over Liverpool, hvilket var første sejr på Anfield Road i 42 år.

I sidste runde viste Dimitry Payet, hvorfor The Hammers har smidt millioner efter ham. To fine mål blev det til i 2-0 sejren over Newcastle, og dermed er London-klubben med fremme i feltet på en femteplads.

Vi tipper: City er ikke glade ovenpå tirsdagens nederlag, men de gør det jo godt i Premier League. West Ham er dog ikke sådan at skubbe omkuld, så det bliver måske mere tæt, end man havde regnet med. Vi tipper 3-2.Hvornår kan man se Manchester City – West Ham live stream?

Manchester City – West Ham kan live streames online den lørdag den 19. september 2015 kl 18:30.

Du kan se Manchester City – West Ham hos Viaplay

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen. 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

Beskrivelse af hold

Manchester City-flag

Manchester City

Sponsoreret indhold: Der var engang, hvor Arsenal, Manchester United, Chelsea og sågar Liverpool dominerede alt i England. Men nu er en ny spiller dukket op til overfladen, og dem skal man ikke kimse ad. Manchester City er den nye stærke og rige dreng i klassen, og her har man formået at smide milliarder i et nyt klassehold. City er forsvarende engelske mestre, og de vil kæmpe med alt, hvad de ej ...

Læs mere om MANCHESTER CITY her
West Ham-logo

West Ham

Sponsoreret indhold: De har aldrig vundet det engelske mesterskab, men West Ham har ikke desto mindre masser af fans og sympatisører i både England og resten af Europa. Det skyldes ikke mindst arbejder-baggrunden, opfostringen af masser af engelske talenter, og så den navnkundige ”I´m forever blowing bubbles”, som er fansenes hyldest til deres helte. West Ham er indbegrebet af ægte engelsk fodbol ...

Læs mere om WEST HAM her