Manchester City
Manchester City
vs
Tottenham
Tottenham
25. apr 2021
17:30
match page arrow

Se Manchester City VS Tottenham LIVE STREAM

Du kan se samtlige kampe fra Carabao Cup direkte med online live streaming. Kampene kan endda live streames med både computer, mobil og tablet, så uanset, hvor du befinder dig, så kan du altid se fodbold.

Ved at live streame fodbold online, så slipper du for at betale for dyre TV-pakker.

Derfor bliver live streaming af fodbold også mere og mere populært. Hvis du ikke er kommet i gang endnu, så anbefaler vi helt klart, at du følger dit favorithold online.

Manchester City – Tottenham kan live streames online den søndag den 25. april 2021 kl 17:30.

Hvis du er i Danmark kan du se Manchester City – Tottenham hos viaplay.

Rene Andersen

Rene Andersen 25. april 2021 kl 17:30

Se Liga Cup Finalen 2021: Man City - Tottenham Live Stream

Se Liga Cup-finalen 2020/2021 mellem Tottenham og Manchester City online med live streaming hos bet365!

Hvis du heller ikke gider at se fodbold i TV længere, så har du heldigvis muligheden for at live streame hele søndagens Liga Cup-finale mellem Tottenham og Manchester hos bet365.

Du kan dermed se kampen med både mobil, tablet og computer, og du skal ikke engang betale noget for det.

Det har været en vanvittig uge for Tottenham, Manchester City og 10 andre klubber, som har valgt at gå i åben krig med resten af fodboldens verden.

Det kommer næppe til at have den helt store betydning til denne kamp, men det er stadig en meget interessant udvikling, hvor Tottenham og Manchester City har to hovedroller.

Tottenham har i øvrigt også lige valgt at fyre manager Jose Mourinho efter godt halvandet år i klubben, og de har ikke hyret en ny, permanent træner endnu.

Se Liga Cup-finalen Tottenham – Manchester City online live streaming!

Kaos i Tottenham

Det har virkelig været en begivenhedsrig uge for Tottenham. Søndag aften blev storklubbernes plan om European Super League officiel som en del forhandlingerne med UEFA og FIFA, som handler om, at de største klubber vil tjene endnu flere penge.

Mandag formiddag, mens samtlige fodboldfans var rasende, udsendte Tottenham en meddelelse om, at de har fyret manager Jose Mourinho grundet dårlige resultater.

Det kommer egentlig ikke som den store overraskelse, da det alle dage har virket som et dårligt match, og nu tager Daniel Levy så konsekvensen af det.

Ryan Mason overtaget det midlertidige ansvar, men det er godt nok en svær opgave at overtage holdet umiddelbart inden League Cup-finalen imod mægtige Manchester City.

Manchester City er netop røget ud af FA Cuppen

Manchester City havde indtil weekenden muligheden for at skrive historie i engelsk fodbold. De har nærmest allerede vundet Premier League, mens de var fortsat var med i FA Cup, EFL Cup og Champions League.

Lørdag spillede de så FA Cup-semifinale imod et godt kørende Chelsea-hold, og her tabte Manchester City kampen med 1-0.

City og Pep Guardiola kan fortsat skrive historie i engelsk fodbold, men de kommer ikke til at vinde en Quadruple, som de ellers havde håbet på.

Der er ingen tvivl om, at det er Champions League, som klubben for alvor gerne vil vinde. Premier League er allerede i hus, mens de møder PSG i to meget interessante Champions League-semifinaler.

I første omgang skal de fokusere på at besejre Tottenham i søndagens EFL Cup-finale, som bliver spillet foran et nogle tusinde tilskuere på Wembley i London.

Hvad bliver Liga Cup-finalen Tottenham – Manchester City?

Det vil være en stor overraskelse, hvis ikke Manchester City kan løfte pokalen endnu engang. Det kan dog være, at Mourinhos fyring har skabt en ny energi i Tottenham-truppen.

Vi tror på 3-1 til Manchester City’

Hvordan kan man se Liga Cup-finalen Tottenham – Manchester City online live stream?

Du kan live streame Liga Cup-finalen Tottenham – Manchester City ved at oprette en konto hos bet365!Hvornår kan man se Manchester City – Tottenham live stream?

Manchester City – Tottenham kan live streames online den søndag den 25. april 2021 kl 17:30.

Du kan se Manchester City – Tottenham hos Viaplay

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen. 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

Beskrivelse af hold

Manchester City-flag

Manchester City

Sponsoreret indhold: Der var engang, hvor Arsenal, Manchester United, Chelsea og sågar Liverpool dominerede alt i England. Men nu er en ny spiller dukket op til overfladen, og dem skal man ikke kimse ad. Manchester City er den nye stærke og rige dreng i klassen, og her har man formået at smide milliarder i et nyt klassehold. City er forsvarende engelske mestre, og de vil kæmpe med alt, hvad de ej ...

Læs mere om MANCHESTER CITY her
Tottenham-logo

Tottenham

Sponsoreret indhold: The Spurs er en af de ældste fodboldklubber i London. Klubben blev dannet under navnet Hotspurs FC i 1882, som et udspring af den lokale Cricketklub.

The Lane

I 1899 stod det klart, at stadion på Northumberland Park, som man ellers var flyttet til året før, var for småt. I en kamp mod Woolwich Arsenal mødte mere end 14.000 mennesker op. Derfor så man det nødvendigt ...

Læs mere om TOTTENHAM her