Manchester City
Manchester City
vs
FC København
FC København
5. Oct 2022
19:00

Se Manchester City VS FC København LIVE STREAM

Du kan se samtlige kampe fra Champions League direkte med online live streaming. Kampene kan endda live streames med både computer, mobil og tablet, så uanset, hvor du befinder dig, så kan du altid se fodbold.

Derfor bliver live streaming af fodbold også mere og mere populært. Hvis du ikke er kommet i gang endnu, så anbefaler vi helt klart, at du følger dit favorithold online.

Manchester City – FC København kan live streames online den Wednesday den 5. October 2022 kl 19:00.

Hvis du er i Danmark kan du se Manchester City – FC København hos viaplay.

Rene Andersen

Rene Andersen 5. October 2022 kl 19:00

Man City - FCK Live Stream: Se Kampen Online her!

Man City – FCK Live Stream

Du kan live streame hele kampen mellem Manchester City og FC København på nettet!

FC København spiller onsdag aften på udebane imod Manchester City i Champions League. Danskerne kom på tavlen i sidste runde, da de spillede 0-0 hjemme i Parken imod Sevilla, men nu venter der en helt anden og meget sværere kamp i Manchester.

Det er den første europæiske kamp for cheftræner Jacob Neestrup, der netop har overtaget efter Jess Thorup.

Han skal i sin første kamp stå overfor en af verdens største og mest vindende trænere i Pep Guardiola, hvilket selvfølgelig bliver en stor oplevelse.

FCK kan tabte femte udekamp på stribe

FC København har fået en historisk dårlig start på Superligaen, hvilket også medførte en fyring af Thorup.

Særligt på udebane har præstationerne været dårlige, og de har tabt de seneste fire udekamp imod FC Nordsjælland, Borussia Dortmund, OB og FC Midtjylland.

Nu skal de så spille på en af verdens sværeste udebaner, og hjemmeholdet har ikke tabt på banen siden april måned, hvor Tottenham vandt.

Det er således meget sandsynligt, at FCK kommer til at tabe fem udekampe på stribe.

Manchester City kan spare profiler

Manchester City og de andre storhold har en ekstremt pakket kalender i oktober måned, så det kan sagtens tænkes, at de vælger at spare nogle af profilerne.

Generelt kan Manchester City sagtens udskifte en del spillere uden, at det går ud over niveauet på holdet, men de har dog to spillere, som ikke kan erstattes.

Det drejer sig om den norske angriber Erling Braut Haaland, som er godt på vej til at slå alle målrekorder i engelsk fodbold.

Derudover, så er Kevin De Bruyne nok en af verdens bedste midtbanespillere, og reserverne har bare ikke samme niveau.

Manchester City skal spille hele otte kampe i oktober, og de lagde hårdt ud med et derby imod Manchester United, så det kan sagtens tænkes, at de vil bruge denne kamp på at spille nogle af reserverne ind på holdet.

FCK skal selvfølgelig stille op i den absolut bedste opstilling, og så må de håbe på sensationen.

Hvad bliver Manchester City – FCK?

Vi har desværre ikke den store tro på de danske mestre. Det kan meget vel blive afgjort allerede i første halvleg.

Vi tror på 3-0 til FCK.Hvornår kan man se Manchester City – FC København live stream?

Manchester City – FC København kan live streames online den Wednesday den 5. October 2022 kl 19:00.

Du kan se Manchester City – FC København hos Viaplay

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen. 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

Beskrivelse af hold

Manchester City-flag

Manchester City

Sponsoreret indhold: Der var engang, hvor Arsenal, Manchester United, Chelsea og sågar Liverpool dominerede alt i England. Men nu er en ny spiller dukket op til overfladen, og dem skal man ikke kimse ad. Manchester City er den nye stærke og rige dreng i klassen, og her har man formået at smide milliarder i et nyt klassehold. City er forsvarende engelske mestre, og de vil kæmpe med alt, hvad de ej ...

Læs mere om MANCHESTER CITY her
FC København-logo

FC København

Sponsoreret indhold*: Løverne fra hovedstaden er dette århundredes mest vindende mandskab, og de har formået at hæve niveauet i ligaen med flot spil, interessante profiler og visionære trænere. Dette er holdet, som alle andre kigger mod, og det hold, som alle helst vi slå. De er elsket af mange, hadet af flere, men uanset hvor de kommer frem, så er der garanti for top-underholdning. Derfor skal du ...

Læs mere om FC KøBENHAVN her