Manchester City
Manchester City
vs
Chelsea
Chelsea
9. Nov 2022
20:00

Se Manchester City VS Chelsea LIVE STREAM

Du kan se samtlige kampe fra Carabao Cup direkte med online live streaming. Kampene kan endda live streames med både computer, mobil og tablet, så uanset, hvor du befinder dig, så kan du altid se fodbold.

Derfor bliver live streaming af fodbold også mere og mere populært. Hvis du ikke er kommet i gang endnu, så anbefaler vi helt klart, at du følger dit favorithold online.

Manchester City – Chelsea kan live streames online den Wednesday den 9. November 2022 kl 20:00.

Hvis du er i Danmark kan du se Manchester City – Chelsea hos viaplay.

Rene Andersen

Rene Andersen 9. November 2022 kl 20:00

Se Manchester City - Chelsea: Live Stream EFL Cup

Se Manchester City - Chelsea: Live Stream EFL Cup Online

Du kan se EFL Cup-kampen mellem Manchester City og Chelsea online med live streaming! Der venter en spændende kamp i den engelske Carabao Cup onsdag aften, når Manchester City tager imod Chelsea, og du kan live streame hele kampen på nettet i god kvalitet!

Man City er ekstremt stærke og skal således også være favoritter imod Chelsea, som omvendt har en del problemer for tiden.

Pep Guardiola vil formentlig spare nogle af de største profiler fra kampens start og eventuel sætte dem på banen, hvis det bliver nødvendigt.

Carabao Cuppen har ikke højeste prioritet på nuværende tidspunkt, hvor kampprogrammet har været så tæt med Premier League og Champions League.

Se Manchester City – Chelsea online med live streaming!

Manchester City sparer profiler i Carabao Cuppen

Topklubberne i Europa har haft et vanvittigt kampprogram i dette efterår. Det skyldes den mærkelig sæson, hvor VM i Fodbold pludselig spilles om vinteren.

Derfor er der ikke noget at sige til, hvis pokalturneringerne fylder en smule mindre end de normalt gør.

Det er ganske normalt at topklubberne roterer en smule på deres hold i de tidlige kampe i Carabao Cuppen.

Det forventer vi også, at Man City-manager Pep Guardiola vil gøre denne gang. Spillere som Bernardo Silva, Kevin De Bruyne og Erling Braut Haaland kommer næppe til at starte på banen, mens der også defensivt vil være nogle unge spillere på banen.

Mange regner med, at se reservekeeper Stefan Ortega i buret i stedet for Ederson.

Chelsea er hårdt ramt af skader

Chelsea vil givetvis også rotere på deres hold, men de også kraftigt ramt af skader i skrivende stund.

Profiler som Reece James, N’Golo Kanté og Wesley Fofana sidder ude med skader, så de er inde i en svær periode netop nu.

Chelsea vandt Champions League-gruppen uden problemer, men har haft problemer i Premier League.

De kommer fra to nederlag på stribe imod Arsenal og Brighton, hvorfor Champions League-pladserne lige nu virker svære at indtage.

Man kan selvfølgelig gå hårdt ind på at avancere i Carabao Cuppen, men det vil være en smule mærkeligt i forhold til de store udfordringer, Chelsea har.Hvornår kan man se Manchester City – Chelsea live stream?

Manchester City – Chelsea kan live streames online den Wednesday den 9. November 2022 kl 20:00.

Du kan se Manchester City – Chelsea hos Viaplay

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen. 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

Beskrivelse af hold

Manchester City-flag

Manchester City

Sponsoreret indhold: Der var engang, hvor Arsenal, Manchester United, Chelsea og sågar Liverpool dominerede alt i England. Men nu er en ny spiller dukket op til overfladen, og dem skal man ikke kimse ad. Manchester City er den nye stærke og rige dreng i klassen, og her har man formået at smide milliarder i et nyt klassehold. City er forsvarende engelske mestre, og de vil kæmpe med alt, hvad de ej ...

Læs mere om MANCHESTER CITY her
Chelsea-logo

Chelsea

Sponsoreret indhold: Chelsea er, siden Roman Abramovich overtog styringen, blevet en af de mest vindende klubber i England. Lunten er dog kort hvad angår trænere, men de skovler så til gengæld titler og pokaler hjem til The Blues. Klubben har altid haft en trofast fanskare, men den er naturligt nok blevet udvidet kraftigt siden mesterskaber og diverse cups er kommet i pokalskabet. Chelsea er klu ...

Læs mere om CHELSEA her