Manchester City
Manchester City
vs
Chelsea
Chelsea
29. maj 2021
21:00

Se Manchester City VS Chelsea LIVE STREAM

Du kan se samtlige kampe fra Champions League direkte med online live streaming. Kampene kan endda live streames med både computer, mobil og tablet, så uanset, hvor du befinder dig, så kan du altid se fodbold.

Ved at live streame fodbold online, så slipper du for at betale for dyre TV-pakker.

Derfor bliver live streaming af fodbold også mere og mere populært. Hvis du ikke er kommet i gang endnu, så anbefaler vi helt klart, at du følger dit favorithold online.

Manchester City – Chelsea kan live streames online den lørdag den 29. maj 2021 kl 21:00.

Hvis du er i Danmark kan du se Manchester City – Chelsea hos viaplay.

Rene Andersen

Rene Andersen 29. maj 2021 kl 21:00

Se Champions League Finalen 2021: Stream Manchester City - Chelsea Online

Se Champions League-finalen 2021 mellem Manchester City og Chelsea online med live streaming! Det er både dyrt og besværligt at se fodbold i TV, men du kan heldigvis live streame alle kampe fra Champions League online, hvor du både kan benytte mobil, tablet og PC!

Sæsonens sidste og største fodboldkamp spilles lørdag aften i Porto, når Manchester City og Chelsea mødes i Champions League-finalen.

Pep Guardiolas Manchester City-hold vil gå ind til kampen som favoritter, men der er ingen tvivl om, at det kan blive en tæt kamp.

Under træner Thomas Tuchel har Chelsea været blandt Europas bedste hold, og selvom de har vist lidt svaghedstegn i den seneste måned, så står de også med gode muligheder for at vinde Champions League-trofæet.

Chelsea vandt seneste Champions League i 2012, hvor de slog Bayern München, men Manchester City har aldrig nogensinde stået i en finale før, så det kan virkelig blive en historisk dag for klubben.

Se Champions League-finalen 2021 Manchester City – Chelsea online live streaming!

Manchester City kan skrive historie i Champions League

22 forskellige klubber har vundet Champions League-turneringen igennem historien, uagtet navn og struktur.

Liverpool, Manchester United, Nottingham Forest, Chelsea og Aston Villa er de seneste engelske klubber, som har løftet pokalen med de store ører, men meget tyder på, at Manchester City kan blive en del af det gode selskab.

Da Sheikh Mansour opkøbte Manchester City var det primære mål at vinde Champions League. Til det formål mente man, at Pep Guardiola ville være den rette træner, så de gik straks i gang med at opbygge hele klubben efter at få katalaneren til klubben.

Klubben har dog haft sine problemer i Champions League, når de har mødt de allerbedste hold, men da Barcelona, Juventus, Real Madrid og Atletico Madrid nu ikke længere er på det samme høje niveau, så har de kunne spille sig i finalen uden de store problemer.

City vil således være favoritter imod Chelsea, men i løbet af to måneder har Chelsea vundet begge deres kampe imod The Citizens, så det er langt fra givet.

Dansk profil hos Chelsea

Vi kan endnu engang se frem til en Champions League-finale med dansk deltagelse. Det drejer sig naturligvis om Chelsea-stopperen Andreas Christensen, som har haft en stor rolle under Thomas Tuchel.

Han blev ganske vist ramt af en skade for få uger siden, men han ventes at blive klar til at spille Champions League-finalen.

Det var faktisk netop imod Manchester City, at AC blev skadet senest. Vi regner med, at se den tidligere Brøndby-spiller fra start imod Manchester City, og mon ikke han får en travlt aften i Portugal.

Det er efterhånden mange år siden, at en dansk spiller har vundet Champions League, og det ville være en fin start på en sommer, som også kan blive stor for danskeren.

Hvornår kan man se Champions League-finalen 2021 Manchester City – Chelsea live stream?

Champions League-finalen 2021 Manchester City – Chelsea kan live streames lørdag den 29. maj kl. 21.00.Hvornår kan man se Manchester City – Chelsea live stream?

Manchester City – Chelsea kan live streames online den lørdag den 29. maj 2021 kl 21:00.

Du kan se Manchester City – Chelsea hos Viaplay

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen. 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

Beskrivelse af hold

Manchester City-flag

Manchester City

Sponsoreret indhold: Der var engang, hvor Arsenal, Manchester United, Chelsea og sågar Liverpool dominerede alt i England. Men nu er en ny spiller dukket op til overfladen, og dem skal man ikke kimse ad. Manchester City er den nye stærke og rige dreng i klassen, og her har man formået at smide milliarder i et nyt klassehold. City er forsvarende engelske mestre, og de vil kæmpe med alt, hvad de ej ...

Læs mere om MANCHESTER CITY her
Chelsea-logo

Chelsea

Sponsoreret indhold: Chelsea er, siden Roman Abramovich overtog styringen, blevet en af de mest vindende klubber i England. Lunten er dog kort hvad angår trænere, men de skovler så til gengæld titler og pokaler hjem til The Blues. Klubben har altid haft en trofast fanskare, men den er naturligt nok blevet udvidet kraftigt siden mesterskaber og diverse cups er kommet i pokalskabet. Chelsea er klu ...

Læs mere om CHELSEA her