Lyngby
Lyngby
vs
Vendsyssel FF
Vendsyssel FF
30. maj 2019
16:00

Se Lyngby VS Vendsyssel FF LIVE STREAM

Gustave Seeberg

Gustave Seeberg 30. maj 2019 kl 16:00

Se Lyngby - Vendsyssel FF live online

Lyngby sikrede sig lige akkurat en tredjeplads i 1. Division, og derfor skal de spille mod Vendsyssel FF om en plads i Superligaen. Fansene kunne juble på Lyngby Stadium da de slog FC Helsingør i Nordic Bet-ligaen og dermed sikrede sig to playoff-kampe mod Vendsyssel, som har skuffet i denne sæson af Superligaen.

Se med online på live stream, om det bliver Lyngby eller Vendsyssel FF, der trækker sig sejrrigt ud efter to kampe, i opgøret om Superliga-pladser.

Lyngby – Vendsyssel FF: Vejen til Superligaen

Se online, om Christians Nielsens tropper rykker op i Superligaen, eller om det bliver det skuffende hold fra Vendsyssel, der skal have endnu en chance i Danmarks stærkeste fodboldliga.

I kampen mod Helsingør, var Lyngby bagud med 0-1 indtil 83. minut hvor Nicolai Geertsen kom ind og udlignede til 1-1. Syv minutter senere var han på pletten igen, og afgjorde kampen til Lyngbys fordel, med et resultat på 2-1.

Lyngbys har vist gode takter over de sidste 3-4 kampe og Jesper Christjansen håber, at kunne fortsætte den gode stime som holdet er inde i. Han mener også, at presset ligger på Vendsyssel FF i play-off kampen, da Christjansen og Lyngby-holdet om nogen ved hvor svært det, er at komme ned i 1. division, efter at have spillet et år i Superligaen. Live streaming er tilgængelig online hvor du kan se, om Lyngby får lov at spille i den eftertragtede Superliga i næste sæson.

Lyngby – Vendsyssel FF: Indbyrdes

De to hold mødtes også i forrige sæson, hvor det var Vendsyssel FF der rykkede op i Superligaen, med en snæver samlet sejr over Lyngby. Det er næsten altid smalle sejre, når de to hold møder hinanden og resultatet mellem de to hold historisk, er meget ligeligt fordelt. Over de sidste 14 indbyrdes kampe, har Vendsyssel vundet seks og Lyngby har vundet otte opgør. Ikke en kamp er endt uafgjort, så alt tyder på at vi får et klart svar på, hvem der rykker op indenfor den ordinære spilletid.

Lyngby – Vendsyssel FF: Forudsigelse

Første kamp bliver højst sandsynligt et meget forsigtigt, og et taktisk opgør. De kongeblå fra Lyngby har prøvet at komme stormende ud, da de sidste år spillede offensivt, og det kostede dem Superliga-pladserne. Omvendt skal Lyngby ud og presse Vendsyssel FF, da Nordjyderne kan være tilfredse med en uafgjort.

Det vil nemlig give dem muligheden for at afgøre det hele på hjemmebane, hvor de i indeværende sæson har hentet flest point.

Lyngby – Vendsyssel FF: Profiler

Nicolai Geertsen må være manden, som Lyngby skal se til, hvis de skal kvalificere sig over de to kampe. Da han i det 83. minut mod Helsingør, overhalede sin oppasser og scorede køligt med en inderside, viste han sin kvalitet i de mest afgørende minutter. Syv minutter senere viste han overblik, da han scorede med hovedet fra en dødboldsituation. Vendsyssels store profil må være Moses Opondo. Han siger selv at han er inspireret af Brøndbys Hany Mukhtar, og det er blandt andet tyskerens evne til at løbe i feltet, som Opondo er fascineret af. 21-årige Opondo, har tidligere fungeret som angriber, men er nu midtbanedirigent.

Se med online og find ud af, hvem af de to profiler der skal spille Superliga-fodbold næste sæson.Hvornår kan man se Lyngby – Vendsyssel FF live stream?

Lyngby – Vendsyssel FF kan live streames online den torsdag den 30. maj 2019 kl 16:00.

Du kan se Lyngby – Vendsyssel FF hos Viaplay

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen.

Beskrivelse af hold

Lyngby-flag

Lyngby

Vendsyssel FF-logo

Vendsyssel FF