Lyngby
Lyngby
vs
OB
OB
10. nov 2019
14:00

Se Lyngby VS OB LIVE STREAM

Gustave Seeberg

Gustave Seeberg 10. november 2019 kl 14:00

Se Lyngby BK - OB Online

Lyngby BKskal spille mod OB til dagens opgør. I sidste sæson spillede Lyngby i Nordic Bet Ligaen, men i år er de rykket op og de har gjort det ganske fornuftigt. Det startede dog bedre ud for klubben Fra Kongens Lyngby der på det sidste har smidt en del point.

De har potentialet til mere, det har de vist tidligere, og måske endda kan de hive sig selv op i mesterskabsspillet hvis de får en god stime kørende. På live stream har vi vist alle de tidligere kampe fordi alle kampe i Superligaen bliver streamet direkte online.

På live stream viser vi alle kampene hvor Gytkjær starter inde. Han bomber målene ind som var det en leg, men hvad gør Lyngby i det øjeblik han er skadet eller har en sløj dag på kontoret.

Når man er en klub som Lyngby, er det en god idé at have en bredere trup end at være afhængig af en enkelt spiller.

Lyngby ser ud til at overleve Superligaen

Lyngby - OB kan ses direkte på live stream, og kampen spilles på Lyngby Stadion. Her har AGF hentet point mod klubber som AGF og AaB i denne sæson. En flot præstation fra et hold der ellers er vant til at spille i en række med langt svagere modstandere.

Men Lyngby har troen på egne evner og det har bragt dem langt. Det har endda bragt dem så langt at de kan se sig overleve i Superligaen, selvom der er tre hold der skal rykkes ned i denne sæson.

Klubberne er i samarbejde med DBU blevet enige om, at 14 hold var for mange i Superligaen. Det har man afprøvet siden 2016 hvor man indførte de to ekstra hold. Men niveauet har simpelthen ikke været højt nok til at det fungerer.

Derudover har man også haft problemer med stadions ved de mindre hold og tilskuertallene har ikke været prangende.

Ender OB i mesterskabsspillet

Esbjerg stjal bronzemedaljerne for næsen af OB sidste sæson. Det ærgrer de flest OB-spillere og de vil derfor rigtig gerne have noget succes i Superligaen i den fynske klub. Det er noget tid siden man har haft større succes i Odense og fansene tørster efter nogle resultater.

Se med på live stream, om det er Lyngby BK eller OB der sejrer i dette opgør som vises direkte på Live Stream. Hvis OB stadig skal kæmpe med i toppen, så skal de hive tre point til dette opgør, men Lyngby er ikke en klub man bare vinder over.

Lyngby – OB Indbyrdes

På papiret ligner OB sikre vindere af dette opgør. De har vundet de to sidste kampe mod Lyngby med resultaterne 4-1 og 3-0. Det førstnævnte var den allerførste Superligakamp for de to hold i denne sæson, og sidenhen har Lyngby vist bedre takter.

Det skal OB huske på, ellers kan de hurtigt blive overraskede over et Lyngby hold der står stærkt i omstillingerne og er farlig på bolden.

Du kan se med på live stream om OB smider flere point mod klubber de helst skal vinde i mod, når kampen fløjtes i gang kl. 14:00.Hvornår kan man se Lyngby – OB live stream?

Lyngby – OB kan live streames online den søndag den 10. november 2019 kl 14:00.

Du kan se Lyngby – OB hos Eurosport

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen.

IP-restriktioner kan forekomme

Beskrivelse af hold

Lyngby-flag

Lyngby

OB-logo

OB

Sponsoreret indhold*: OB er en af de ældste og mest legendariske klubber i dansk fodbold, og de hører simpelthen til blandt de allerstørste herhjemme. Tre mesterskaber og fem pokaltitler det blevet til, og klubben har en massiv fanskare, der støtter i medgang og modgang. OB er toppen af poppen, og hvis du kun skulle vælge et hold at følge, så er OB live stream det bedste for dig!

De glade 80´ ...

Læs mere om OB her