Lyngby
Lyngby
vs
FC Midtjylland
FC Midtjylland
15. sep 2019
14:00

Se Lyngby VS FC Midtjylland LIVE STREAM

Gustave Seeberg

Gustave Seeberg 15. september 2019 kl 14:00

Se Lyngby - FCM direkte

Et yderst interessant opgør er i vente i Superligaens niende runde. FC Midtjylland gæster Lyngby og skal altså hele vejen over til Sjælland for at spille fodbold.

Du kan se alle 90 minutter direkte på live stream, hvor den måske mest interessante kamp i denne runde venter.

Begge hold er i god form. Hos FC Midtjylland er alt som det plejer. Man er foran FCK i efteråret, og hvis alt så skal holde stik, så skal de blive overhalet langsomt men sikkert af FC København i forårssemestret.

Lyngby har overrasket de fleste med deres flotte spil. De ligger pt. På en niendeplads med ni point. Det er altså kun 4 point fra Superligaens nummer tre – AaB.

På live stream kan man se opgøret mellem Lyngby BK og Midtjylland. Andre store turneringer som Champions League og Europa League kan også ses direkte!

Se kampen direkte på live stream##

Den sværeste opgave for Lyngby bliver måske at åbne ulvenes forsvarskæde op. De har kun lukket to mål ind i sæsonen, hvilket er vanvittigt når man tænker på, at der er spillet otte runder! FC Midtjylland har spillet seks kampe med clean sheet i Superligaen og er klart det stærkeste hold defensivt i den bedste danske række.

En mand Lyngby har hårdt brug for, for at åbne forsvaret op er Lyngby topscoreren Frederik Gytkjær. Han er noteret for fem mål og er dermed på en delt andenplads med Lucas Andersen fra AaB og Ronnie Schwartz fra Silkeborg.

Den nærmeste forfølger FCM har, er i form af den brasilianske Evander. Han har indkasseret fire mål i sæsonen indtil videre.

Lyngby BK – FCM: Holdnyheder##

I FC Midtjylland har man forstærket sig i offensiven. Marcondes som er tidligere FC Nordsjælland-spiller er tilbage i Superligaen. Han er blevet hentet på en lejekontrakt der løber til årets udgang. Han har ikke haft kontinuiteten i Brentford som man havde ønsket.

De mange skader har gjort det svært for spilleren, at få fast spilletid i klubben, og dermed lejer de ham ud nu, i forhåbning om at Emiliano kan komme i gang med scoringerne igen.

Da Marcondes sidst var i Superligaen, var han en af de helt store profiler. Derfor må man gå ud fra, at FCM har store forventninger til spilleren.

Det var første da man fik solgt Gustav Wikheim for nylig, at der opstod et behov for flere kræfter i angrebet.

Lyngby BK – FCM: Indbyrdes##

Lyngby er et af de hold som FCM historisk har haft sværest at spille imod. Hvorfor der er endnu en grund til ikke at lukke de kongeblå ude af dette opgør, som mange mener bliver en walkover for Midtjyderne.

Sidste gang de to hold spillede på Lyngby Stadion blev resultatet 2-2. Ud af de sidste 10 kampe har Lyngby trukket sig sejrrigt ud af fire kampe! FCM har vundet 2 og resten er endt uden en vinder.

Vi tror på, at der bliver ændret ved FC Midtjyllands defensive statistik til dette opgør, og at Lyngby endnu en gang kan overraske. Et uafgjort resultat ville være helt fint for klubben fra Kongens Lyngby.Hvornår kan man se Lyngby – FC Midtjylland live stream?

Lyngby – FC Midtjylland kan live streames online den søndag den 15. september 2019 kl 14:00.

Du kan se Lyngby – FC Midtjylland hos Viaplay

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen.

IP-restriktioner kan forekomme

Beskrivelse af hold

Lyngby-flag

Lyngby

FC Midtjylland-logo

FC Midtjylland

Sponsoreret indhold*: FC Midtjylland er af de yngste klubber i Superligaen, men det forhindrer ikke midtjyderne i at have store ambitioner. Trofæskabet har både sølv- og bronzemedaljer, og i sommer skete det så, at de ambitiøse ”ulve” endelig vandt deres første mesterskab. Nu handler det om at konsolidere sig i toppen og få succes i Europa, og begge dele er inden for rækkevide. FCM har et hold med ...

Læs mere om FC MIDTJYLLAND her