Lyngby
Lyngby
vs
AaB
AaB
14. jul 2019
14:00

Se Lyngby VS AaB LIVE STREAM

Gustave Seeberg

Gustave Seeberg 14. juli 2019 kl 14:00

Se Lyngby - Aab online

Lyngby boldklub er rykket op i Superligaen, og deres første modstander er Aab, der havde en skuffende sæson 18/19. De skal prøve at gøre det bedre og få flere point, og omvendt er Lyngbys mål at forblive i Danmarks bedste fodboldrække.

Se online om Lyngby kan besejre et Aab-hold der vil være ivrige efter, at slå oprykkerne på Lyngby Stadion. Her skal man vænne sig til, at danne rammen om Superliga-kampe i 19/20 sæsonen.

Lyngby - Aab: De nye mod de gamle

Live streaming er tilgængelig online, her kan du se om det bliver et af Superligaens ældste hold, eller de nye drenge i klassen fra Lyngby der hiver sejren i land. Aab er en traditionsklub og har mere end 100 år på bagen. Faktisk blev boldklubben oprettet tilbage i 1885, og er dermed den næstældste klub.

Lyngby er heller ikke en ny klub i den forstand. De er bare nye i Superligaen i år, og de har da også optrådt i Superligaen flere gange siden boldklubben oprettelse i 1921. 23 sæsoner er det blevet til i Danmarks bedste fodboldrække.

Lyngby - Aab: Holdnyt

Lyngby boldklubs første signing i dette transfervindue er Patrick Da Silva, der senest har spillet i FC Roskilde, men som har en fortid i FCN. Han har skrevet under på en treårig kontrakt med Lyngby.

Sportschef Birger Jørgensen mener at Da Silva passer perfekt i boldklubbens spillestil, både i forhold til hans person og type. Udover at have en fortid i Roskilde og FCN har Da Silva spillet for Brøndby, og han har tidligere været udlejet til Randers FC.

Hos Aab har man rykket fem spillere op fra andetholdet. Her skal de kæmpe mod de etablerede spillere om spilletid.

En af de talenter, som nu er rykket op er den 18-årige Søren Tengsted, som har haft en svær periode de seneste år. Han har døjet med en korsbåndsskade, der holdt ham væk fra banen et helt år. Han var i perioder i tvivl om den skade ville koste ham drømmen, men nu hvor cheftræner Jacob Friis har forfremmet ham til seniorspiller, glæder det unge talent sig til at blive en del af førsteholdet.

Live stream kampen for at se, hvor mange af de nye spillere der får chancen, i et opgør der kan vise sig at blive rigtig vigtig for mange af de unge talenter.

En tidligere profil

Joakim Mæhle har for nylig udtalt, at han var parat til at droppe en karriere som fodboldspiller. Han blev forleden nationalhelt, da han scorede to mål for U-21 landsholdet.

Et tilbageblik viser, at en skade som kostede ham halvanden års udvikling som spiller, havde ifølge ham selv stoppet drømmen om, at blive professionel. Det var indtil Aab’s talentchef ringede og gav ham den gode nyhed om, at han skulle spille for Aab’s førstehold.

Resten er historie, og i dag spiller Mæhle for Genk, og de har efter sigende afvist et bud på 100 mio. da man er rigtig tilfredse med, at have ham i truppen.Hvornår kan man se Lyngby – AaB live stream?

Lyngby – AaB kan live streames online den søndag den 14. juli 2019 kl 14:00.

Du kan se Lyngby – AaB hos Eurosport

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen.

IP-restriktioner kan forekomme

Beskrivelse af hold

Lyngby-flag

Lyngby

AaB-logo

AaB

Sponsoreret indhold*: Man kan ikke sige Aalborg uden at nævne to ting; Jomfru Ane Gade og AaB. Festen og fodbolden har i den grad fat i nordjyderne, og de går ofte hånd i hånd, når tilskuerne nyder deres helte på Energi Nord Arena. Klubben har spillet Champions League mod mægtige Manchester United, været tæt på at slå Manchester City ud af Europa League, og var det første danske hold til at slå et ...

Læs mere om AAB her