Liverpool
Liverpool
vs
Manchester City
Manchester City
16. Oct 2022
15:30

Se Liverpool VS Manchester City LIVE STREAM

Du kan se samtlige kampe fra Premier League direkte med online live streaming. Kampene kan endda live streames med både computer, mobil og tablet, så uanset, hvor du befinder dig, så kan du altid se fodbold.

Derfor bliver live streaming af fodbold også mere og mere populært. Hvis du ikke er kommet i gang endnu, så anbefaler vi helt klart, at du følger dit favorithold online.

Liverpool – Manchester City kan live streames online den Sunday den 16. October 2022 kl 15:30.

Hvis du er i Danmark kan du se Liverpool – Manchester City hos viaplay.

Rene Andersen

Rene Andersen 16. October 2022 kl 15:30

Liverpool - Man City Live Stream: Se Kampen Online

Liverpool - Man City Live Stream: Se Kampen Online

Se Premier League-kampen Liverpool – Manchester City online med live stream! Der venter et brag af en kamp på Anfield i Liverpool, når Manchester City kommer på besøg søndag eftermiddag, og du kan live streame hele kampen i god kvalitet på nettet!

Hvis Liverpool skal gøre sig nogle forhåbninger om at kæmpe med om det engelske mesterskab i denne sæson, så kræver det en sejr i søndagens kamp.

Det bliver dog meget svært, da de står overfor verdens nok bedste fodboldhold, Manchester City.

Liverpool har haft en meget dårlig sæson indtil videre, men de vandt hele 7-1 på udebane over Rangers i Champions League i midtugen, hvilket selvfølgelig giver holdet noget selvtillid.

Spørgsmålet er så om det er nok til at besejre Man City.

Se Liverpool – Man City online med live stream!

Var det vendepunktet for Liverpool?

Liverpool er allerede 13 point efter Manchester City i Premier League, og selvom de har spillet en kamp færre, så bliver det stadig meget svært at indhente.

De kan dog tage et kæmpe skridt ved at besejre mesterskabsfavoritterne hjemme på Anfield søndag.

Liverpool spillede for en uge siden på udebane imod Arsenal, hvor de leverede en ret dårlig præstation.

Det blev til et 3-2-nederlag, hvilket kun gjorde det hele meget sværere.

Onsdag var The Reds så i aktion i Champions League imod Rangers. Liverpool-manager Jürgen Klopp havde valgt at spare nogle af profilerne fra start, og de kom overraskende bagud med 1-0, men endte alligevel med at vinde hele 7-1 efter en meget flot anden halvleg.

Man kan håbe på, at sejren var en slags vendepunkt i sæsonen, men det siger nok mere om Rangers’ niveau, som er meget langt fra toppen af Premier League.

Manchester City var en tur i Danmark for at møde FC København i en meget speciel kamp. Det startede planmæssigt, da Rodri bankede den op i hjørnet, men den blev efterfølgende annulleret for en hånd på bolden.

Siden brændte Riyad Mahrez et straffespark inden, at venstreback Sergio Gomez blev udvist.

Der skete ikke ret meget i anden halvleg, da begge hold var nogenlunde tilfredse med et enkelt point.

Liverpool og Manchester City med skader

De to trænere har begge store udfordringer med skader, hvilket i hvert fald delvist skyldes det meget tætte kampprogram.

Liverpool mangler et hav af spillere, men i forhold til eventuelle startere, så er det primært Luis Diaz og Trent Alexander-Arnold, der er problematiske at mangle.

De har nemlig ikke en oplagt afløser på højre back, og med salget af Sadio Mané, så bliver det nok Diogo Jota, der skal spille på venstrekanten.

Manchester City har alle de offensive profiler klar, men mangler både Kyle Walker og John Stones. Aymeric Laporte var netop vendt tilbage fra en skade, men måtte lade sig udskifte imod FCK, så han regnes som tvivlsom.

Liverpool – Manchester City: Kampen profiler

Mohamed Salah, Liverpool og Erling Haaland, Manchester CityHvornår kan man se Liverpool – Manchester City live stream?

Liverpool – Manchester City kan live streames online den Sunday den 16. October 2022 kl 15:30.

Du kan se Liverpool – Manchester City hos Viaplay

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen. 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

Beskrivelse af hold

Liverpool-flag

Liverpool

Sponsoreret indhold: Når ”You´ ll never walk alone” gjalder ud over Anfield Road, så må selv dem mest hardcore fodboldfan gribe sig til hjertet og synge med. Liverpools kendingsmelodi er et varemærke, som følger truppen i både indland og udland og har været med til at gøre klubben til en af de mest ikoniske i England. Liverpool vandt sig en kæmpe fanskare i 70´ern og 80´erne, og selv om resultat ...

Læs mere om LIVERPOOL her
Manchester City-logo

Manchester City

Sponsoreret indhold: Der var engang, hvor Arsenal, Manchester United, Chelsea og sågar Liverpool dominerede alt i England. Men nu er en ny spiller dukket op til overfladen, og dem skal man ikke kimse ad. Manchester City er den nye stærke og rige dreng i klassen, og her har man formået at smide milliarder i et nyt klassehold. City er forsvarende engelske mestre, og de vil kæmpe med alt, hvad de ej ...

Læs mere om MANCHESTER CITY her