Liverpool
Liverpool
vs
Leicester
Leicester
22. nov 2020
20:15

Se Liverpool VS Leicester LIVE STREAM

Du kan se samtlige kampe fra Premier League direkte med online live streaming. Kampene kan endda live streames med både computer, mobil og tablet, så uanset, hvor du befinder dig, så kan du altid se fodbold.

Ved at live streame fodbold online, så slipper du for at betale for dyre TV-pakker.

Derfor bliver live streaming af fodbold også mere og mere populært. Hvis du ikke er kommet i gang endnu, så anbefaler vi helt klart, at du følger dit favorithold online.

Liverpool – Leicester kan live streames online den søndag den 22. november 2020 kl 20:15.

Hvis du er i Danmark kan du se Liverpool – Leicester hos viaplay.

Andreas Poulsen

Andreas Poulsen 22. november 2020 kl 20:15

Stream Liverpool - Leicester online: Se gratis fodbold live

Liverpool tager hjemme imod en af sæsonens store overraskelser, Leicester.

Leicester har nemlig fået en rigtig flot start på sæsonen.

At de har fået rekord mange straffespark har heller ikke skadet, men faktum er at Leicester efter otte spillerunder er nummer et i Premier League.

De er et point foran Tottenham og denne rundes modstandere fra Liverpool.

En anden sjov detalje er, at denne sæsons måske største overraskelse Southampton, kun er to point bag førerholdet.

Du kan finde Premier League tabellen lige her og se det med dine egne øjne: www.premierleague.com/tables

Se med online om Leicester kan stille noget op over for sidste års Premier League-mestre fra Liverpool.

Leicester flotte sæsonstart

Hvad der gør Leicester præstation endnu mere imponerende er, at de ikke har samme økonomiske midler og dybde i truppen som den normale top seks hold.

Men selv efter at have været ramt af en lang række skader i defensiven, til vigtige spillere som for eksempel Çaglar Söyüncü og Ricardo Domingos Barbosa Pereira, har holdet alligevel kun lukket ni mål ind, hvilket er delt bedst i ligaen.

Det siger meget om hvor god Leicester brede er, på grund af den gode rekruttering der finder sted i klubben, som også har ført til fund af store talenter som Manchester Citys Riyad Mahrez og klubikonet Jamie Vardy.

I en Corona-tid med et super presset kampprogram og mange skadede spillere er en spillertrup, hvor spillerne passer ind i klubbens taktik alfa og omega.

Og der må man bare sige at Leicester har formået at skabe en rigtig stærk trup af spillere, der fungerer rigtig godt under Leicester-træner Brendan Rodgers spilfilosofi.

På den måde ligner Leicester meget Liverpool, der bruger mange af de samme taktikker når de scouter spillere.

Find unge talentfulde spillere med et stort løvehjerte og løbepensum, der passer perfekt ind i den måde som holdet spiller fodbold på.

Liecester og Liverpool virker på den måde begge som hold hvor der skal mange skader til, før det for alvor vil skade den måde holdene spiller fodbold på.

Begge holdene har dog deres at kæmpe med på skadesfronten, stream kampen online mellem Liverpool og Leicester, for at se om holdene stadig kan spille optimalt uden flere store stjerner.

Liverpools skadeskvaler

Landskampspausen må have været hård ved Jurgen Klopp.

Der har konstant været rygter om skader til Liverpools spillere, samt spillere der blev nød til at udgå fra opgør.

Det betyder også at der er ret stor usikkerhed omkring hvilket hold Klopp faktisk ville kunne stille denne lørdag.

Andrew Robertson udgik bl.a. fra en landskamp, men ser ud til at blive klar til kampen mod Leicester.

I forvejen mangler Alexander-Arnold, van Dijk og Gomez, så hvis Robertson også var væk, ville det have været den sidste mand der normalt figurerer i Liverpools startopstilling, som de også var nød til at undvære.

På midtbanefronten er der også mange usikkerheder.

Sikkert er det dog at Mohammed Salah ikke kommer til at spille, da han, mens han var hjemme i Egypten, har fået Corona og ikke når at blive klar til Leicester-kampen.

Se med online hvordan Liverpool stiller op mod Leicester og hvem af de to hold der vinder opgøret.Hvornår kan man se Liverpool – Leicester live stream?

Liverpool – Leicester kan live streames online den søndag den 22. november 2020 kl 20:15.

Du kan se Liverpool – Leicester hos Viaplay

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen. 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

Beskrivelse af hold

Liverpool-flag

Liverpool

Sponsoreret indhold: Når ”You´ ll never walk alone” gjalder ud over Anfield Road, så må selv dem mest hardcore fodboldfan gribe sig til hjertet og synge med. Liverpools kendingsmelodi er et varemærke, som følger truppen i både indland og udland og har været med til at gøre klubben til en af de mest ikoniske i England. Liverpool vandt sig en kæmpe fanskare i 70´ern og 80´erne, og selv om resultat ...

Læs mere om LIVERPOOL her
Leicester-logo

Leicester

Sponsoreret indhold: Efter at have været utroligt tæt på i flere år lykkedes det endelig for klubben at kvalificere sig til den fornemste liga i Fodboldens hjemland i 2014. Oprykningen er blandt andet kommet i land efter en pragtsæson af Kaster Schmeichel imellem stængerne. Der har været tilløb til det mange gange. Men endelig er den danske målmand tilbage i den liga, hvor han debuterede i en ald ...

Læs mere om LEICESTER her