Liverpool
Liverpool
vs
Aston Villa
Aston Villa
10. apr 2021
16:00

Se Liverpool VS Aston Villa LIVE STREAM

Du kan se samtlige kampe fra Premier League direkte med online live streaming. Kampene kan endda live streames med både computer, mobil og tablet, så uanset, hvor du befinder dig, så kan du altid se fodbold.

Ved at live streame fodbold online, så slipper du for at betale for dyre TV-pakker.

Derfor bliver live streaming af fodbold også mere og mere populært. Hvis du ikke er kommet i gang endnu, så anbefaler vi helt klart, at du følger dit favorithold online.

Liverpool – Aston Villa kan live streames online den lørdag den 10. april 2021 kl 16:00.

Hvis du er i Danmark kan du se Liverpool – Aston Villa hos viaplay.

Andreas Poulsen

Andreas Poulsen 10. april 2021 kl 16:00

Stream Liverpool - Aston Villa online: Se fodbold live her!

Liverpool tager hjemme på Anfield Road mod Aston Villa.

Med Liverpool på hjemmebane ville holdet i bedre tider være kæmper favoritter mod et undertippet Aston Villa-mandskab.

Det er dog ikke tilfældet i denne sæson.

Anfield Road var tidligere kendt som et uindtageligt fort, men Liverpool har ikke formået at være så uovervindelige på hjemmebane i denne sæson.

De sidste fem gange Liverpool og Aston Villa har mødt hinanden er det blevet til tre sejre til Liverpool og to sejre til Aston Villa.

Disse opgør har været en intens affære gennem hele sæsonen, og har altid været garanti for masser af mål.

Som da Aston Villa vandt 7-2 over Liverpool i oktober, eller Liverpools 1-4 sejr sidst Liverpool og Aston Villa mødte hinanden.

Der er derfor lagt i ovnen til endnu et rigtigt underholdende opgør mellem Liverpool og Aston Villa.

Du kan se kampen mellem Liverpool og Aston Villa live online.

Liverpool kigger allerede mod næste sæson

Det har ikke været den bedste sæson for Liverpool.

Med otte resterende kampe kan holdet ikke længere nå Manchester City og førstepladsen i Premier League.

Samtidig kæmper Liverpool stadig for at nå de vigtige europæiske pladser, så holdet også kan spille med i Champions League næste år, og samtidig også kan bruge det som trækplaster, hvis truppen skal forstærkes til sommer.

Umiddelbart har Liverpool i hvert fald lignet et hold der har set utroligt skrøbelige ud rent defensivt efter Virgil van Dijks sæsonlange skade.

Og købene af Ben Davies og Ozan Kabak, er af mange fans set som mere af en lappeløsning, end to spillere der for alvor kan løse Liverpools defensive problemer.

Samtidig har Liverpool også været heldige ikke at have stødt ind i flere problemer rent offensivt, da de med skaden til Diego Jota også så ret tyndt besatte ud på denne front.

Han er dog tilbage, hvilket han også hurtigt beviste med sine to mål mod Arsenal sidste weekend.

Spørgsmålet er også hvor meget Liverpool vil gå ud og forstærke truppen, efter den store økonomiske usikkerhed som corona har medbragt.

Sikkert er det dog at Liverpool denne sæson har vist at holdet har store svagheder.

Det gælder dog de fleste hold, måske med undtagelse af Manchester City, at det er svært at spille op til sit bedste hvis en af holdets nøglespillere bliver skadet.

For de fleste Liverpool gælder det dog at der stadig er fuld tiltro til Jürgen Klopp bedst ved hvordan truppen skal forstærkes.

Og selvom det vigtigste nu er at nå en af de vigtige Champions League pladser i Premier League er det stadig også muligt at vinde Champions League.

Så der er stadig masser at spille for i denne sæson for Liverpool.

Stream kampen mellem Liverpool og Aston Villa live online.

Aston Villa jagter europæisk fodbold

Ligesom Liverpool er Aston Villa også på jagt efter de eftertragtede europæiske pladser.

Champions League-pladserne er dog nok allerede uden for rækkevidde for ligaens nuværende niendeplads.

Men med en god slutspurt er det slet ikke udelukket at Aston Villa vil kunne spille med i Europa League næste år.

Dette ville være en flot præstation for et Aston Villa-mandskab der ikke blevet spået mange chancer inden sæsonen startede.

Se med live online når Liverpool og Aston Villa mødes på Anfield Road.Hvornår kan man se Liverpool – Aston Villa live stream?

Liverpool – Aston Villa kan live streames online den lørdag den 10. april 2021 kl 16:00.

Du kan se Liverpool – Aston Villa hos Viaplay

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen. 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

Beskrivelse af hold

Liverpool-flag

Liverpool

Sponsoreret indhold: Når ”You´ ll never walk alone” gjalder ud over Anfield Road, så må selv dem mest hardcore fodboldfan gribe sig til hjertet og synge med. Liverpools kendingsmelodi er et varemærke, som følger truppen i både indland og udland og har været med til at gøre klubben til en af de mest ikoniske i England. Liverpool vandt sig en kæmpe fanskare i 70´ern og 80´erne, og selv om resultat ...

Læs mere om LIVERPOOL her
Aston Villa-logo

Aston Villa

Sponsoreret indhold: Aston Villa er en af blot fem engelske klubber til at vinde den fineste klubturnering af dem alle, Champions League. Det er en af de mest legendariske klubber i England, og den bedste række ville helt sikkert mangle et element, nu hvor Villa ikke er til stede. Holdet har måske ikke høstet de store resultater på det seneste, men fanskaren er stor og trofast, og ”The Villans” s ...

Læs mere om ASTON VILLA her