Lincoln Red Imps FC
Lincoln Red Imps FC
vs
FC København
FC København
25. nov 2021
18:45

Se Lincoln Red Imps FC VS FC København LIVE STREAM

Du kan se samtlige kampe fra Europa League direkte med online live streaming. Kampene kan endda live streames med både computer, mobil og tablet, så uanset, hvor du befinder dig, så kan du altid se fodbold.

Derfor bliver live streaming af fodbold også mere og mere populært. Hvis du ikke er kommet i gang endnu, så anbefaler vi helt klart, at du følger dit favorithold online.

Lincoln Red Imps FC – FC København kan live streames online den torsdag den 25. november 2021 kl 18:45.

Hvis du er i Danmark kan du se Lincoln Red Imps FC – FC København hos tv2 play.

Rene Andersen

Rene Andersen 25. november 2021 kl 18:45

Conference League: Se Lincoln Red Imps - FCK Live Stream Online

Se Conference League-kampen mellem Lincoln Red Imps og FCK online med live streaming! FC København kommer på en speciel opgave torsdag aften, når de møder mesterholdet fra Gibraltar, Lincoln Red Imps på udebane.

FCK bør kunne spare en del af profilerne, og stadig vinde kampen uden problemer, men det kan dog blive lidt besværligt.

Kampen spilles på en meget tør kunstgræsbane lige ved siden af landingsbanen i Gibraltar, og værterne vil være topmotiverede for at skabe et resultat.

Kravet er selvfølgelig tre point, som ikke bare sikrer FCK videre avancement i Conference League, men som også giver lidt penge og koefficientpoint til Danmark.

Live Stream Lincoln Red Imps – FCK online!

FCK skal vinde og videre

Der skal være klasser til forskel på Lincoln Red Imps og FC København, som mødes torsdag aften i den femte gruppekamp i Conference League.

Selvom sæsonen har været besværlig for FCK, som stadig ikke har ramt topniveauet, så skal et hold fra Gibraltar selvfølgelig aldrig kunne give FCK problemer.

Mens FCK ligger på gruppens førsteplads med ni point, så ligger Lincoln Red Imps sidst uden point og en målscore på 2-12.

Slovan Bratislava og PAOK har begge syv point, og da de mødes på samme tid, så vil FCK med en sejr sikre sig avancement.

Der er dog rigtig god grund til at gå hårdt efter førstepladsen, da man dermed springer en runde over.

FCK tager i den sidste gruppekamp imod Slovan Bratislava hjemme i Parken, så det ligner seks point i de sidste to kampe.

Unge spillere skal spille

FCK-træner Jess Thorup bør benytte mange af de unge spillere til denne kamp. Dels fordi Lincoln Red Imps er dårligere end FCKs U19-hold, og så venter der FCK en udekamp imod AaB på søndag, som ligeledes skal vindes.

Spillere som William Bøving, Isak Bergmann Johannesson, Andri Baldursson, Hakon Haraldsson og Rasmus Højlund bør alle få spilletid.

Det er en rigtig god mulighed for at give de yngre talenter noget spilletid, men det er også vigtigt med europæisk erfaring, selvom modstanden er ringe.

FCK spillede faktisk ringe i den omvendte kamp, som de dog vandt med 3-1. Det bør faktisk være muligt at vinde større selvom de nu spiller på kunstgræs i Gibraltar.

Hvad bliver kampen?

FCK er store favoritter, og det vil være tæt på skandaløst, hvis ikke de kan rejse hjem med tre point. Målscoreren kommer nok ikke til at betyde så meget i sidste ende, men det kan give holdet noget selvtillid, hvilket de bestemt har brug for.

Vi tror på 3-0 til FCK.Hvornår kan man se Lincoln Red Imps FC – FC København live stream?

Lincoln Red Imps FC – FC København kan live streames online den torsdag den 25. november 2021 kl 18:45.

Du kan se Lincoln Red Imps FC – FC København hos TV2 Play

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen. 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

Beskrivelse af hold

Lincoln Red Imps FC-flag

Lincoln Red Imps FC

FC København-logo

FC København

Sponsoreret indhold*: Løverne fra hovedstaden er dette århundredes mest vindende mandskab, og de har formået at hæve niveauet i ligaen med flot spil, interessante profiler og visionære trænere. Dette er holdet, som alle andre kigger mod, og det hold, som alle helst vi slå. De er elsket af mange, hadet af flere, men uanset hvor de kommer frem, så er der garanti for top-underholdning. Derfor skal du ...

Læs mere om FC KøBENHAVN her