KuPS
KuPS
vs
FC København
FC København
12. jul 2018
18:00

Se KuPS VS FC København LIVE STREAM

Thomas Wolder Hedegaard

Thomas Wolder Hedegaard 12. juli 2018 kl 18:00

KuPS - FC København: Live streaming og optakt

Du kan se Europa League-kampen mellem KuPS og FC København med online live streaming. FC København indleder den nye sæson med en vigtig kvalkamp imod finske KuPS, og du skal selvfølgelig se kampen med live streaming.

Der er ingen tvivl om, at FCK er store favoritter til at slå de finske værter, som aldrig rigtigt har præsteret noget på den internationale fodboldscene. Omvendt er der et stort pres på FCK i forhold til at komme i Europa League-gruppespillet, og de plejer at være meget stærke i de indledende kvalifikationsrunder.

Se KuPS – FC København med online live streaming!

FCK har forstærket truppen meget

FC København leverede en håbløs sæson sidste år, og der skal andre boller på suppen i denne sæson. Der er således også blevet hentet væsentlige forstærkninger til den i forevejen stærke FCK-trup.

Dame N’Doye og Kenan Kodro er blevet hentet ind til angriberpladserne, hvor man også har sagt farvel til Federico Santander og Andrija Pavlovic.

Tidligere har de hentet en ny målmand i AC Horsens, Jesse Joronen, da man forventer et salg af Robin Olsen inden længe, og derudover har man hentet to nye til midterforsvaret i Sotirio Papagiannopoulos og Andreas Bjelland.

Selvom det er mange spillere, der skal spilles ind, så virker det umiddelbart som nogle gode forstærkninger, og vi bør se et forbedret FCK-hold i den nye sæson.

Hvem er KuPS?

Det er ikke ligefrem en kendt modstander, som FC København skal op imod. KuPS endte på femtepladsen i det finske slutspil, hvorefter de skulle spille Europa League-playoff imod de andre fire hold bag førstepladsen.

Det endte KuPS med at vinde, så de skal nu spille Europa League-kvalkampe imod FCK. De har været i samme situation flere gange, men er aldrig kommet længere end til den tredje kvalifikationsrunde i 2012, hvor de tabte samlet 1-6 imod Bursaspor.

I Finland spiller man sæsonen i kalenderår, og efter 19 kampe i denne sæson, ligger KuPS på fjerdepladsen med 29 point efter 19 kampe, 13 point efter HJK. Deres store profil i denne sæson har været Rasmus Karjalainen, som har scoret 13 kasser i 17 kampe, så ham skal FCK holde øje med.

KuPS-truppen består overvejende af finske spillere, som er krydret med profiler fra Estland, Colombia og Elfenbenskysten.

Modsat FCK, som skal spille en Superliga-kampen imellem de to Europa League-kampe, så har KuPS fået helt fri fra Veikkausliiga, så de kan koncentrere sig om FCK.

Se Europa League-kvalifikationskampen mellem KuPS og FC København direkte med live streaming!

Hvordan ender KuPS – FC København live stream?

Finland kan være et tricky sted at spille, men FCK skal stadig være gode nok til at vinde begge kampe.

Vi tror på 2-0 til FCK.

Hold øje med

Rasmus Karjalainen, KuPS og Dame N’Doye, FC København.

Hvornår kan man se KuPS – FC København live stream?

KuPS – FC København kan live streames torsdag den 12. juli kl. 18.00.Hvornår kan man se KuPS – FC København live stream?

KuPS – FC København kan live streames online den torsdag den 12. juli 2018 kl 18:00.

Du kan se KuPS – FC København hos Dplay.dk

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen.

IP-restriktioner kan forekomme

Beskrivelse af hold

KuPS-flag

KuPS

FC København-logo

FC København

Sponsoreret indhold: Løverne fra hovedstaden er dette århundredes mest vindende mandskab, og de har formået at hæve niveauet i ligaen med flot spil, interessante profiler og visionære trænere. Dette er holdet, som alle andre kigger mod, og det hold, som alle helst vi slå. De er elsket af mange, hadet af flere, men uanset hvor de kommer frem, så er der garanti for top-underholdning. Derfor skal du ...

Læs mere om FC KøBENHAVN her