Kroatien
Kroatien
vs
Nigeria
Nigeria
16. jun 2018
21:00

Se Kroatien VS Nigeria LIVE STREAM

Morten Brandt

Morten Brandt 16. juni 2018 kl 21:00

Se Kroatien - Nigeria med live stream gratis - VM 2018

Se VM-kampen mellem Kroatien - Nigeria med live stream helt gratis på nettet. Der er lagt op til en spændende kamp mellem de to nationer, som mødes i Gruppe A - og du burde se kampen gratis med live stream.

Svært at sætte en finger på Kroatiens midtbane

Kroatiens midtbane er verdensklasse med spillere fra Barcelona, Real Madrid og ikke mindst Inter. Med trioen Luka Modric, Ivan Rakitic og Mateo Kovacic/Brozovic kan det nærmest ikke gå galt - eller det skulle man tro.

Kroatien er ramt af personlige kriser

Sportsagenten Zdravko Mamic blev idømt sekt et halvt år fængsel for ulovlige aftaler der gav ham 50 procent af pengene fra salg af spillere. Så tænker man sikkert: Jaja, og hvad så?

Men han stod faktisk bag salget af Luka Modric og Dejan Lovren som henholdsvis er anføreren og vigtigste forsvarsspiller på Kroatiens landshold. Begge spillere risikere at blive stillet for retten, hvilket må siges at være et stort kroatisk cirkus.

Alt disse personlige ting gjorde det svært for spillerne at koncentrere sig om fodbolden, for kigger man deres kvalifikation, så er det ikke just imponerende. Island endte på 1. pladsen over dem, og de måtte fyre en træner med to kampe tilbage af kvalifikationen.

Dog er det imponerende at tænke på at Kroatien kun har omkring fire millioner indbyggere, så har de en fantastisk række af fodboldspillere, og de stiller med et særdeles stærkt hold til VM i fodbold.

Største land i Afrika, når man snakker om befolkning

Nigeria har 180.000 millioner indbyggere, så der burde jo være mulighed for at finde en rigtig god fodboldspiller ind i mellem - og det er også tilfældet! Mange tror sikkert at Nigeria ikke er så gode, men det forholder sig bestemt ikke sådan.

På Nigeria spiller Alex Iwobi, Kelechi Iheanacho, Victor Moses Ndidi som alle spiller i Premier League. De har alle vigtig roller på deres respektive klubber, men hvis man skal kigge på noget svagt ved Nigerias hold, så er det målmandsposten.

Ærgerligt med Carl Ikeme som er blevet alvorligt syg

Førstemålmanden Carl Ikeme har fået konstateret cancer, hvilket synd for ham og ikke mindst hans nærmeste, men det er også synd for Nigerias landshold, som mangler syg mand, hvilket er synd for ham, men også landet.

Uden ham bliver det svært at se Nigeria gå videre fra en gruppe som udover Kroatien også består af Argentina og Island. Men kan de få deres nøglespillere som Moses og ikke mindst John Obi Mikel til at fungere, så bliver de farlige.

John Obi Mikel spiller i Kina, men er stadig vigtig

Selvom John Obi Mikel gik et step ned af fodboldstigen sidste år, så kan han altså sagtens spille fodbold på et højt niveau. Han Chelsea ud med kinesiske Tianjin TEDA efter 11 år i London-klubben.

Forventet startopstillinger du kan se på live stream

Kroatien (4-3-3):

Subasic – Vrsaljko, Lovren, Vida, Strinic – Kovacic, Modric, Rakitic – Rebic, Mandzukic, Perisic.

Nigeria (4-2-3-1):

Uzoho – Shehu, Balogun, Troost-Ekong, Echiéjilé – Onazi, Ndidi – Moses, Obi Mikel, Iwobi – Ighalo.

Hvornår du kan se Kroatien - Nigeria med live stream

Kroatien - Nigeria kan ses med live streaming fredag den 16. juni kl. 21.00.

For at anvende tjenesten Live Billeder skal du logge ind og have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

IP-restriktioner kan forekomme

Beskrivelse af hold

Kroatien-flag

Kroatien

Nigeria-logo

Nigeria