Kroatien
Kroatien
vs
Danmark
Danmark
22. Sep 2022
18:45

Se Kroatien VS Danmark LIVE STREAM

Du kan se samtlige kampe fra Nations League direkte med online live streaming. Kampene kan endda live streames med både computer, mobil og tablet, så uanset, hvor du befinder dig, så kan du altid se fodbold.

Derfor bliver live streaming af fodbold også mere og mere populært. Hvis du ikke er kommet i gang endnu, så anbefaler vi helt klart, at du følger dit favorithold online.

Kroatien – Danmark kan live streames online den Thursday den 22. September 2022 kl 18:45.

Hvis du er i Danmark kan du se Kroatien – Danmark hos tv2 play.

Rene Andersen

Rene Andersen 22. September 2022 kl 18:45

Kroatien - Danmark Live Streaming: Se Landskampen her!

Live stream landskampen Kroatien – Danmark online!

Se landskampen Kroatien – Danmark online med live streaming! Hvis du ikke skal se landsholdets kamp i Nations League imod Kroatien i TV, så har du heldigvis muligheden for at live streame hele landskampen online!

Der venter en spændende og svær landskamp på udebane i Kroatien. Kampen spilles på Stadion Maksimir i Zagreb, som normalt er hjemmebane for Dinamo Zagreb, og det er bestemt ikke et nemt sted at spille.

Det handler selvfølgelig om UEFA Nations League, hvor Danmark er i Gruppe 1 med Frankrig, Kroatien og Østrig.

Efer de første fire kampe ligger Danmark på førstepladsen med ni point, men Kroatien kan overtage den, hvis de besejrer os torsdag aften.

Nations League-gruppen afsluttes for Danmarks vedkommende søndag aften, hvor vi tager imod Frankrig hjemme i Parken.

Hvis Danmark vinder gruppen, så skal vi spille Final Four imod de tre andre gruppevindere.

Live Stream landskampen Kroatien – Danmark online!

Danmark skal revanchere nederlaget i Parken

Det er lidt over tre måneder siden, at Kroatien og Danmark senest mødte hinanden. Inden kampen havde Danmark fået en perfekt start på gruppespillet med udebanesejre imod Frankrig og Østrig.

Vi var således også favoritter til at besejre Kroatien, men det skulle vise sig at blive en overraskende svær kamp.

Danmark dominerede i første halvleg, men vi havde en smule svært ved at omsætte overtaget til målchancer, og der blev ikke scoret før pausen.

Kroatien valgte at sætte Luka Modric på banen til anden halvleg, og det ændrede kampen fuldstændig.

Real Madrid-stjernen styrede hele kampen, hvorfor Kroatien også begyndte at dominere. Det afgørende mål blev sat ind af Mario Pasalic efter 69 minutters spil, og da der ikke blev scoret yderligere, så tog Kroatien alle tre point med hjem.

Danske profiler mangler spilletid

Det danske landshold har umiddelbart fastholdt den gode stime efter EM sidste år. Det er ganske imponerende, at vi efter fire runder fører gruppen med ni point, men man kan godt blive bekymret over situationen hos mange af vores faste spillere.

Flere står nemlig i den situation, at de ikke får regelmæssig spilletid i deres klubber.

Anfører Simon Kjær er kommet tilbage efter en lang skade, og selvom han får spilletid i AC Milan, så er han ikke fast starter hver gang.

Hans makker, Andreas Christensen, har skiftet Chelsea ud med FC Barcelona, hvor han dog også er gået hen, og blevet en reserve.

Jannik Vestergaard er helt ude i kulden i Leicester, men til gengæld spiller Joachim Andersen fremragende i Crystal Palace.

Mikkel Damsgaard er skiftet til Brentford, hvor han endnu ikke har bidt sig fast i startopstillingen.

Der er dog også positive historier. Martin Braithwaite har forladt bænken i Barca for at spille fast i Espanyol, hvor han har fået en fin start. Christian Eriksen har derudover også fået en flot start i Manchester United.

Hvad bliver landskampen?

Kroatien vurderes som favoritter til at vinde landskampen, men vi har stor tro på de danske gutter.

Vi tror på 1-1 efter en god kamp.Hvornår kan man se Kroatien – Danmark live stream?

Kroatien – Danmark kan live streames online den Thursday den 22. September 2022 kl 18:45.

Du kan se Kroatien – Danmark hos TV2 Play

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen. 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

Beskrivelse af hold

Kroatien-flag

Kroatien

Danmark-logo

Danmark

Sponsoreret indhold: Det danske landshold er ikke bare populært i vores eget lille land. Med et positivt og offensivt udtryk har de rød-hvide skabt sig mange venner rundt om i verden, og når man så oven i købet er kendt for de herlige Roligans, som forstår at feste – uden vold – så forstår man godt populariteten. Den danske landstræner Morten Olsen sværger til den offensive 4-3-3 stil med vægt på ...

Læs mere om DANMARK her