Kosovo
Kosovo
vs
Danmark
Danmark
21. mar 2019
19:00

Se Kosovo VS Danmark LIVE STREAM

Rene Andersen

Rene Andersen 21. marts 2019 kl 19:00

Se Kosovo - Danmark Online | Live Stream Landskamp

Landskampen Kosovo – Danmark kan ses online med live streaming. Ved at live streame landskampen online, så slipper du for at købe en TV-pakke for at se Kosovo – Danmark, og live streaming er en meget god måde at se fodbold på.

Torsdagens landskamp i Kosovo er en venskabskamp, så der ikke står ikke point på spil. Det var dog en fornøjelse at se det danske landshold i aktion igen efter en lang pause med landsholdsfodbold.

Vi møder Kosovo, som umiddelbart ikke er et stort fodboldland, men det ville være dumt at undervurdere dem.

Kosovo har fået gode resultater i Nations League, og de har nogle udmærkede spillere, så Danmark kan sagtens komme i problemer.

Kosovo – Danmark er årets første landskamp

Efter et fantastisk landsholdsår i 2018, så er det nu tid til, at Danmarks landshold tager hul på 2019. Den første landskamp spilles imod Kosovo på udebane, og det bliver en interessant kamp.

Udover, at vi aldrig nogensinde har mødt Kosovo i en landskamp før, da de først for nyligt har fået tilladelse til at deltage i UEFA-turneringer som en selvtsændig nation.

Der er selvfølgelig tale om en venskabskamp, men derfor er det stadig vigtigt at få en god start på året, så man kan bevare den gode stime, man opbyggede i 2018.

Hvis man ser bort fra en straffesparkskonkurrence imod Kroatien og amatørlandskampen imod Slovakiet, så er det over halvandet år siden, at vi har tabt en landskamp.

Med tanke på vores modstandere i 2019, så er det langt fra umuligt, at vi kan forlænge den stime.

Kosovo har flere spændende spillere

Man skal dog ikke undervurdere Kosovo, og særligt ikke på udebane. Da de var med i deres første kvalifikationsturnering tabte de samtlige kampe pånær den første imod Finland.

Efterfølgende har de mødt dårligere modstandere i både venskabskampene og i Nations League, og de har leveret fine resultater.

I den seneste landskamp i 2018 vandt de 5-0 over Malta på udebane og 4-0 på hjemmebane og Azerbajdsjan.

Kosovos største profiler er de offensive spillere. Den største spiller er nok Valon Berisha, som er tvivlsom grundet en skades, men derudover har de stærke spillere i Milot Rashica fra Werder Bremen, Arber Zeneli fra Stade Reims og Bersant Celina fra Swansea.

Mulige debutanter i Danmarks trup

Danmarks trup til landskampene imod Kosovo og Schweiz er også interessant. De store profiler som Kasper Schmeichel, Simon Kjær og Christian Eriksen er selvfølgelig stadig med på holdet, men der er også blevet plads til nogle nye spillere, som altså kan få debut for det danske landshold.

FCK-spilleren Robert Skov, Huddersfield-spilleren Philip Billing og Sampdoria-stopperen Joachim Andersen har alle muligheden for at få deres første A-landskamp.

Robert Skov var selvfølgelig på alles læber i efteråret, hvor han scorede mål på samlebånd i Superligaen. Billing har efterhånden fået en del Premier League-kampe under bæltet, og det er kun naturligt, at han får chance til at vise sine kvaliteter i en landskamp.

Joachim Andersen går derimod en smule under radaren, men han er fast mand på et solidt Serie A-hold, og de store europæiske klubber holder vågent øje med ham, så vi har muligvis en stor spiller i svøb her.

Live stream landskampen Kosovo – Danmark online!

Hvad bliver Kosovo – Danmark?

For at fastholde momentum, så ville det være meget skidt, hvis vi tabte imod Kosovo, men Danmark har været meget svære at slå i de senere år.

Vi tror og håber på en solid dansk sejr, og at vi får en masse forskellige spillere at se.

Kampens profiler

Hos Kosovo er det de omtalte offensive profiler som Milot Rashica og Bersant Cilina, som vi skal holde øje med.

Hos Danmark er det svært at komme udenom Christian Eriksen, som har været ustyrlig under Åge Hareide.

Hvornår kan man live streame landskampen Kosovo – Danmark?

Landskampen Kosovo – Danmark bliver live streamet torsdag den 21. marts kl. 19.00.Hvornår kan man se Kosovo – Danmark live stream?

Kosovo – Danmark kan live streames online den torsdag den 21. marts 2019 kl 19:00.

Du kan se Kosovo – Danmark hos Dplay.dk

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen.

Beskrivelse af hold

Kosovo-flag

Kosovo

Danmark-logo

Danmark

Sponsoreret indhold: Det danske landshold er ikke bare populært i vores eget lille land. Med et positivt og offensivt udtryk har de rød-hvide skabt sig mange venner rundt om i verden, og når man så oven i købet er kendt for de herlige Roligans, som forstår at feste – uden vold – så forstår man godt populariteten. Den danske landstræner Morten Olsen sværger til den offensive 4-3-3 stil med vægt på ...

Læs mere om DANMARK her