Juventus
Juventus
vs
Roma
Roma
22. dec 2018
20:30
match page arrow

Se Juventus VS Roma LIVE STREAM

Rene Andersen

Rene Andersen 22. december 2018 kl 20:30

Se Juventus - Roma online med live streaming | Serie A

Du kan se Serie A-kampen mellem Juventus og Roma direkte med online live streaming hos bet365. Der venter en meget vigtig kamp i toppen af Serie A mellem Juventus og Roma, og da den ikke bliver sendt i TV, så er det en god ide at live streame kampen online.

Juventus virker suveræne i Serie A, og de har hele otte point ned til andenpladsen. Der er spillet 16 kampe, og resterer derfor hele 22 kampe, men det virker ikke som om, at de andre Serie A-hold kan true Juventus i øjeblikket.

Roma har fået en meget dårlig start på sæsonen i Serie A. De ligger på en skuffende syvendeplads med 24 point, men er fortsat med i kampen om Champions League-pladserne alligevel.

Se Juventus – Roma med live streaming!

Juventus er skræmmende hjemme i Torino

Allianz Stadium i Torino, som er Juventus’ stadion, er blandt de sværeste udebaner i verden. De taber meget sjældent hjemme foran egne fans, og selvom det er sket en enkelt gang i denne sæson, så var Manchester United yderst heldige med at vinde 2-1 i Champions League.

I Serie A har Juventus spillet otte kampe, hvoraf de syv er blevet vundet. Det eneste pointtab kom imod Genoa, og målscoreren hedder 16-4.

Tilgangen af Cristiano Ronaldo har løftet hele holdet markant, og det ville være meget overraskende, hvis ikke de vandt Serie A endnu engang.

I sidste sæson vandt Juventus hele 16 af 19 hjemmekampe, og de lukkede kun otte mål ind.

Roma scorer sjældent på Allianz Stadium

Roma har fået en svær sæsonstart. Vanen tro, så har de endnu engang solgt nogle profiler i sommerpausen, og det har kostet.

De ligger på en skuffende syvendepladsen med kun 24 point, så de er altså hele 22 point efter dagens modstander fra Juventus.

Et af de store problemer har været målscoringen. Den ellers så skarpe Edin Dzeko har kun scoret to sæsonmål i Serie A, og Romas topscorer indtil videre er Stephan El Shaarawy med fem Serie A-kasser.

Roma har haft meget svært ved at score, når de har besøgt Juventus i Torino. De har ikke formået at komme på måltavlen i de seneste tre kampe på banen, og de har aldrig fået så meget som et enkelt point med hjem til Rom.

Med tanke på den nuværende form, så er der ikke meget, der tyder på, at det kommer til at ændre sig denne gang.

Vi bliver klogere, når der er kampstart lørdag aften, og du skal selvfølgelig live streame Juventus – Roma online!

Hvad bliver Juventus – Roma?

Juventus er kæmpe favoritter til at besejre Roma. Vi forventer ikke nødvendigvis en målrig kamp, men et Juventus-hold, der har styr på sagerne.

Vi tror på 2-0 til Juventus.

Kampens profiler

Cristiano Ronaldo, Juventus og Edin Dzeko, Roma.

Hvornår kan man se Juventus – Roma live stream?

Juventus – Roma kan live streames lørdag den 22. december kl. 20.30.For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen.

Beskrivelse af hold

Juventus-flag

Juventus

Sponsoreret indhold: Juventus har millioner af fans verden over, som elsker den zebra-stribede trøje over alt på jorden. Klubben har vundet rekordmange mesterskaber, men hvor mange strides man stadig om. Klubben blev nemlig frataget to, da de blev tvangsnedrykket i 2006 oven på en matchfixing-affære. Det har dog ikke berøvet dem mange fans, nærmest tværtimod, og de er nu tilbage i toppen af italie ...

Læs mere om JUVENTUS her
Roma-logo

Roma

Sponsoreret indhold: Klubben blev grundlagt i 1926, da det fascistiske styre i Italien ville skabe en topklub, som kunne stå imod presset fra klubberne i Norditalien. På det tidspunkt var der aldrig nogen fodboldklub fra den sydlige del af støvlelandet, som havde vundet et mesterskab. Derfor tvang den fascistiske partisekretær, Italo Foschi, fodboldklubberne i Rom til at slå sig sammen til det, ...

Læs mere om ROMA her