Juventus
Juventus
vs
Inter
Inter
15. maj 2021
18:00
match page arrow

Se Juventus VS Inter LIVE STREAM

Du kan se samtlige kampe fra Serie A direkte med online live streaming. Kampene kan endda live streames med både computer, mobil og tablet, så uanset, hvor du befinder dig, så kan du altid se fodbold.

Ved at live streame fodbold online, så slipper du for at betale for dyre TV-pakker.

Derfor bliver live streaming af fodbold også mere og mere populært. Hvis du ikke er kommet i gang endnu, så anbefaler vi helt klart, at du følger dit favorithold online.

Juventus – Inter kan live streames online den lørdag den 15. maj 2021 kl 18:00.

Hvis du er i Danmark kan du se Juventus – Inter hos tv2 play.

Rene Andersen

Rene Andersen 15. maj 2021 kl 18:00

Juventus - Inter Live Streaming: Se Serie A Fodbold Online

Se Serie A-kampen Juventus - Inter online live streaming hos bet365! Der venter en meget spændende kamp i Serie A, når storklubberne fra Inter og Juventus mødes på Allianz Stadium i Torino, og hvis du ikke skal se fodbold i TV, så kan du live streame hele kampen online.

Inter har allerede vundet Serie A, men der står stadig meget på spil i denne kamp. Det skyldes nemlig, at Juventus efter nederlaget imod AC Milan er under hårdt pres for at komme i top fire!

Det virker helt utroligt, at de mange dobbelte mestre ikke kan engang kan kvalificere sig til Champions League med Cristiano Ronaldo og de andre stjerner på holdet, men de skal simpelthen vinde imod Inter for at bevare håbet.

Live Stream Juventus – Inter online hos bet365!

Derby d’Italia – Italiens største fodboldkamp

Lørdag aften er der tid til Italiens største fodboldkamp, når Juventus og Inter mødes i opgøret, som går under navnet Derby d’Italia.

For at forstå betydningen af dette opgør, så skal man kigge lidt i historiebøgerne. Sammen med AC Milan, så er Inter og Juventus de klart største klubber i Italien målt på både fans og titler.

Rivaliseringen startede for alvor i 1997/1998-sæsonen, hvor de to hold spillede om Serie A-trofæet. Inter-spillerne følte sig bortdømt, da Ronaldo ikke fik et åbenlyst straffespark, og Juventus løb direkte ned i den anden ende og fik et straffespark.

Juventus vandt kampen og siden Serie A, hvorfor Inter-fans altid har haft et betændt forhold til Den Gamle Dame.

Derby d’Italia omtales ofte som den absolut største kamp i italiensk fodbold.

Inter hjælper ikke Juventus

Inter har som sagt allerede vundet Serie A-trofæet, hvorfor de umiddelbart ikke har det store at spille for.

Omvendt har Juventus hårdt brug for sejren for at kunne komme i næste sæsons Champions League, og i mange tilfælde ville man regne med en sikker sejr i sådan en kamp, men Inter kommer bestemt ikke til at lægge sig ned og lade Juventus vinde.

Det må vurderes, at Inter-træner Antonio Conte også meget gerne vil skabe et stort resultat imod sin tidligere klub, og Inter har ikke andre turneringer at fokusere på.

Derfor forventer vi, at Inter kommer ud i absolut stærkeste startopstilling, og det må meget gerne være med Christian Eriksen på den centrale midtbane.

Se Juventus – Inter online live stream hos bet365!

Hvad bliver Juventus – Inter?

Det er en meget svær kamp at spå om. Juventus har mere at spille for, men de får ikke meget opbakning på det tomme Allianz Stadium, og Inter vil gå meget langt for at drille Juve.

Vi tror dog på en Juventus-sejr på 2-1.Hvornår kan man se Juventus – Inter live stream?

Juventus – Inter kan live streames online den lørdag den 15. maj 2021 kl 18:00.

Du kan se Juventus – Inter hos TV2 Play

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen. 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

Beskrivelse af hold

Juventus-flag

Juventus

Sponsoreret indhold: Juventus har millioner af fans verden over, som elsker den zebra-stribede trøje over alt på jorden. Klubben har vundet rekordmange mesterskaber, men hvor mange strides man stadig om. Klubben blev nemlig frataget to, da de blev tvangsnedrykket i 2006 oven på en matchfixing-affære. Det har dog ikke berøvet dem mange fans, nærmest tværtimod, og de er nu tilbage i toppen af italie ...

Læs mere om JUVENTUS her
Inter-logo

Inter

Sponsoreret indhold: Internazionale, Inter Milan eller bare Inter. Kært barn har mange navne, og mange har fodboldklubben Inter kær. Klubben har vundet 18 italienske mesterskaber, syv Coppa Italia, tre Europa League og tre Champions League. Klubben følges af en hær af fans i både Milano, Italien og resten af verden, og de blå-sorte trøjer pryder mangen en purk. Inter står for noget af det bedste f ...

Læs mere om INTER her