Irland
Irland
vs
Danmark
Danmark
13. okt 2018
20:45

Se Irland VS Danmark LIVE STREAM

Rene Andersen

Rene Andersen 13. oktober 2018 kl 20:45

Irland - Danmark Live Stream 13.10.2018

Se landskampen Irland – Danmark med live stream

Du kan se landskampen mellem Irland og Danmark direkte med online live stream. Irland tager imod Danmark i UEFA Nations League i Dublin, og du skal selvfølgelig se landskamp med live stream.

Det er slut med landsholdskonflikt for denne omgang, og heldigivs for det. Nu gælder det tre meget vigtige point imod Irland i Nations League, og Danmarks landsholds bør have gode chancer for at tage de tre point med hjem.

Flere af de danske profiler har vist gode tegn på deres klubhold, så det ser fint ud, hvis de kan tage den gode form med til landskampen.

Se Irland – Danmark med live stream!

Danmark har gode minder fra Irland

Det er omkring et år siden, at Danmark og Irland mødtes i de to playoff-kampe om at komme med til VM.

Den første kamp blev spillet hjemme i Parken, og på trods af store danske chancer, så endte kampen 0-0, og det hele skulle afgøres i et brag på Aviva Stadium i Dublin.

Danmark fik en forfærdelig start, da Shane Duffy bragte Irland foran 1-0 efter få minutter, men herfra skruede de danske drenge bissen på, og de vendte kampen fuldstændigt på hovedet.

Takket være mål af Andreas Christensen og et hattrick af Christian Eriksen samt en straffesparksgave til Nicklas Bendtner, så vandt Danmark 5-1 over Irland, og det sidder selvfølgelig stadig i hovederne på spillerne.

Det bliver dog en helt anden kamp denne gang, og Irlands landshold har selvfølgelig lært rigtigt meget af at blive klædt af foran egne fans.

God start på Nations League for Danmark

Landskampen imod Irland er den anden UEFA Nations League-kamp for Danmarks vedkommende. Vi spillede den første for en måneds tid siden hjemme i Århus imod Wales, og her vandt vi 2-0.

Vinder vi udekampen imod Irland, så kommer vi på seks point, mens Wales og Irland vil have henholdsvis 3 og 0.

Danmark, Irland og Wales skal kun møde hinanden to gange hver, og derfor har vi allerede nu glimrende muligheder for at ende på førstepladsen.

Vinder vi vores Nations League-gruppe, så skal vi møde de andre tre gruppevindere, som så spiller om en direkte plads til EM i 2020.

Pierre-Emile Højbjerg er tilbage på landsholdet

Landstræner Åge Hareide udtog i sidste uge truppen til Nations League-kampen imod Irland og venskabskampen imod Østrig.

Størstedelen af spillerne er selvfølgelig gengangere fra den seneste trup, men der er også et par nye ansigter.

Pierre-Emile Højbjerg har spillet en flot sæson i Southampton, for hvem han er ved at blive en profil, og det er blevet belønnet med en plads i truppen.

Til gengæld må Danmark nok undvære Viktor Fischer og Christian Eriksen, som begge har været skadet. De kan til gengæld blive indlemmet, hvis de skulle blive klar tidligere end forventet.

Der venter en spændende landskamp mellem Irland og Danmark, og du kan se den med live stream.

Hvad bliver Irland – Danmark live stream?

Danmark har et stærkere landshold, og vi bør også vinde kampen imod Irland.

Vi tror på 2-1 til Danmark.

Kampens profiler

Shane Long, Irland og Yussuf Poulsen, Danmark.Hvornår kan man se Irland – Danmark live stream?

Irland – Danmark kan live streames online den lørdag den 13. oktober 2018 kl 20:45.

Du kan se Irland – Danmark hos Dplay.dk

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen.

Beskrivelse af hold

Irland-flag

Irland

Sponsoreret indhold: Ved EM i 2012, som blev afholdt i Polen og Ukraine talte tilskuerne blandt andet om tyskernes fantompræstationer, spekulerede på, hvorfor spanierne ikke spillede bedre, og lod sig imponere over Pirlos formåen. Men hvad enten man havde den ene eller den anden trøje på, var der alligevel et enkelt land, som alle faldt for. Et enkelt land hvor både spillere og fans fandt vej til ...

Læs mere om IRLAND her
Danmark-logo

Danmark

Sponsoreret indhold: Det danske landshold er ikke bare populært i vores eget lille land. Med et positivt og offensivt udtryk har de rød-hvide skabt sig mange venner rundt om i verden, og når man så oven i købet er kendt for de herlige Roligans, som forstår at feste – uden vold – så forstår man godt populariteten. Den danske landstræner Morten Olsen sværger til den offensive 4-3-3 stil med vægt på ...

Læs mere om DANMARK her