Inter
Inter
vs
Sassuolo
Sassuolo
24. jun 2020
19:30
match page arrow

Se Inter VS Sassuolo LIVE STREAM

Du kan se samtlige kampe fra Serie A direkte med online live streaming. Kampene kan endda live streames med både computer, mobil og tablet, så uanset, hvor du befinder dig, så kan du altid se fodbold.

Ved at live streame fodbold online, så slipper du for at betale for dyre TV-pakker.

Derfor bliver live streaming af fodbold også mere og mere populært. Hvis du ikke er kommet i gang endnu, så anbefaler vi helt klart, at du følger dit favorithold online.

Inter – Sassuolo kan live streames online den onsdag den 24. juni 2020 kl 19:30.

Hvis du er i Danmark kan du se Inter – Sassuolo hos tv2 play.

Rene Andersen

Rene Andersen 24. juni 2020 kl 19:30

Inter v Sassuolo Live Stream: Se Inter v Sassuolo

Se Serie A-kampen Inter – Sassuolo direkte på nettet med live streaming hos bet365. Foruden onsdagens kamp mellem Inter og Sassuolo, så kan du faktisk live streame samtlige kampe fra La Liga direkte med computer, mobil og tablet hos bet365!

Inter er storfavorit til at vinde endnu en kamp. Søndag aften vandt de 2-1 imod Sampdoria, men de var klart bedre, og burde have vundet kampen større.

De tager imod et Sassuolo-mandskab, som tabte 4-1 i deres første kamp efter coronapausen.

Christian Eriksen kommer med al sandsynlighed til at have en hovedrolle på Antonio Contes Inter-mandskab, som fortsat er med i kampen om at vinde det italienske mesterskab.

Man må formode, at Inter vinder kampen over Sassuolo hjemme på Giuseppe Meazza, men da der ikke kommer nogle tilskuere på det store stadion, så er hjemmebanefordelen ikke ret stor.

Se Inter – Sassuolo med online live streaming hos bet365!

Christian Eriksen fortsætter med at imponere i Inter

Der har været meget snak om Christian Eriksen siden hans skifte til Inter. Han kom til midt i en hektisk periode, hvorfor han ikke altid startede inde.

Siden kom coronapausen, hvor Eriksen nu har haft muligheden for at lære sproget, og generelt tilvænne sig tingene i Inter.

Inter-træner Antonio Conte skulle eftersigende være ekstremt glad for Eriksens indsatser, og han spiller endnu bedre efter, at han er blevet rykket længere frem på banen.

Han skal forsøge at fodre de to skarpe angribere Romelu Lukaku og Lautaro Martinez, og det gjorde han flot i søndagens kamp.

Eriksen stod nemlig for et oplæg til Lukaku, som scorede til 1-0 efter 10 minutters spil, og han var nok banens bedste spiller inden han blev udskiftet i anden halvleg.

Sassuolo fik slag af Atalanta

Tidligere samme søndag var Sassuolo på en meget svær opgave imod Atalanta, som var blandt Europas allerbedste hold, da ligaerne blev lagt ned i marts.

På trods af mere end tre måneder uden betydende fodboldkampe, så virkede Atalanta lige så stærke, som de var tidligere på sæsonen.

Berat Djimsiti bragte Atalanta foran 1-0 efter 16 minutter, og Duvan Zapata udbyggede til 2-0 efter 31 minutter. Kampen blev reelt set afgjort, da Mehdi Bourabia lavede et selvmål efter 37 minutter.

Begge mandskaber scorede en enkelt gang efter pausen, så Sassuolo kunne rejse hjem med et nederlag på 4-1 i bagagen.

Det bliver ikke umiddelbart meget nemmere, når de onsdag aften møder Inter på udebane.

Hvad bliver kampen?

Inter og Atalanta har mødt hinanden en enkelt gang i denne sæson. Inter vandt 4-3 ved den lejlighed, men vi får næppe lige så mange mål denne gang.

I forhold til den kamp, så er Inter blevet forstærket væsentligt, og vi forventer derfor en Inter-sejr.Hvornår kan man se Inter – Sassuolo live stream?

Inter – Sassuolo kan live streames online den onsdag den 24. juni 2020 kl 19:30.

Du kan se Inter – Sassuolo hos TV2 Play

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen. 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

Beskrivelse af hold

Inter-flag

Inter

Sponsoreret indhold: Internazionale, Inter Milan eller bare Inter. Kært barn har mange navne, og mange har fodboldklubben Inter kær. Klubben har vundet 18 italienske mesterskaber, syv Coppa Italia, tre Europa League og tre Champions League. Klubben følges af en hær af fans i både Milano, Italien og resten af verden, og de blå-sorte trøjer pryder mangen en purk. Inter står for noget af det bedste f ...

Læs mere om INTER her
Sassuolo-logo

Sassuolo

Sponsoreret indhold: Det er ikke mange år siden, at Sassuolo ikke var noget, der klingede ret meget i ørene på folk med fodboldtilbøjeligheder. Det er der en helt naturlig grund til. Klubben har nemlig tilbragt hele sin lange historie i de lavere rækker. Altså lige indtil 2013, hvor U.S. Sassuolo Calcio spillede sin første sæson i Italiens fornemste fodboldrække. Sassuolo blev grundlagt helt til ...

Læs mere om SASSUOLO her