Inter
Inter
vs
Sampdoria
Sampdoria
21. jun 2020
21:45
match page arrow

Se Inter VS Sampdoria LIVE STREAM

Du kan se samtlige kampe fra Serie A direkte med online live streaming. Kampene kan endda live streames med både computer, mobil og tablet, så uanset, hvor du befinder dig, så kan du altid se fodbold.

Ved at live streame fodbold online, så slipper du for at betale for dyre TV-pakker.

Derfor bliver live streaming af fodbold også mere og mere populært. Hvis du ikke er kommet i gang endnu, så anbefaler vi helt klart, at du følger dit favorithold online.

Inter – Sampdoria kan live streames online den søndag den 21. juni 2020 kl 21:45.

Hvis du er i Danmark kan du se Inter – Sampdoria hos tv2 play.

Rene Andersen

Rene Andersen 21. juni 2020 kl 21:45

Inter - Sampdoria Live Stream: Se Inter - Sampdoria Online

Se Serie A-kampen mellem Inter og Sampdoria direkte med online live streaming hos bet365! Udover dagens kamp mellem Inter og Sampdoria, så kan du faktisk live alle kampe fra den bedste række i Italien hos bet365.

Inter og Sampdoria tager nu hul på Serie A-sæsonen igen efter en meget lang coronapause. Det nordlige Italien har som bekendt været hårdt ramt af virusen, men man må håbe på, at der er styr på det nu.

Kampen på Giuseppe Meazza i Milano spilles selvfølgelig uden tilskuere, hvilket vi efterhånden har vænnet os til, men derfor skal det nok blive en god fodboldkamp alligevel.

Christian Eriksen kommer til at have en hovedrolle på Antonio Contes Inter-hold, så med danske briller er kampen selvfølgelig ekstremt interessant.

Se Inter – Sampdoria direkte med online live streaming!

Christian Eriksen har fået stor rolle i Inter

Da Christian Eriksen endelig kom til Inter i slutningen af transfervinduet tilbage i januar måned, var Inter midt i et tæt kampprogram.

Det kørte på skinner for Antonio Contes mandskab, og derfor gik Eriksen heller ikke bare direkte ind i startopstillingen.

Conte skulle sikre sig, at Eriksen forstod måden, som de spillede på først, men en så stor profil som ham skal selvfølgelig spille.

Lige på det punkt har coronapausen ikke været så dårlig for Eriksen igen. De italienske sportsaviser melder om, at han er i fantastisk form, og at han får en endnu større rolle på holdet nu.

Han er rykket lidt længere frem på banen, så han bedre kan udnytte sine spidskompetencer. Sammen med angriberne Romelu Lukaku og Lautaro Martinez må man sige, at det er en ekstremt stærk offensiv, Inter har.

Sampdoria i nedrykningsfare

Inter starter ud med en relativt overkommelig opgave efter coronapausen. Hjemme på Giuseppe Meazza i Milano får de besøg af Sampdoria, som desværre er meget langt fra tidligere tiders storhed.

Det er særligt defensiven, der er problemet, og med 44 mål imod er den blandt de dårligste i hele Serie A.

De ligger i skrivende stund på 16. pladsen med kun et point ned til Lecce på 18. pladsen, så det kan hurtigt blive kritisk, hvis ikke Sampdoria kommer ordentligt i gang.

Der resterer dog 12 runder af Serie A, så der er fortsat mange point at spille om.

I første omgang er det bare en fornøjelse at have Serie A tilbage, så vi kan nyde Juventus, Inter, Napoli, AC Milan og de andre storhold i aktion.

Du kan som sagt live streame Inter – Sampdoria direkte hos bet365!Hvornår kan man se Inter – Sampdoria live stream?

Inter – Sampdoria kan live streames online den søndag den 21. juni 2020 kl 21:45.

Du kan se Inter – Sampdoria hos TV2 Play

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen. 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

Beskrivelse af hold

Inter-flag

Inter

Sponsoreret indhold: Internazionale, Inter Milan eller bare Inter. Kært barn har mange navne, og mange har fodboldklubben Inter kær. Klubben har vundet 18 italienske mesterskaber, syv Coppa Italia, tre Europa League og tre Champions League. Klubben følges af en hær af fans i både Milano, Italien og resten af verden, og de blå-sorte trøjer pryder mangen en purk. Inter står for noget af det bedste f ...

Læs mere om INTER her
Sampdoria-logo

Sampdoria

Sponsoreret indhold: Sampdoria er en af de nyere klubber i Serie A. Den blev dannet i 1946, da de to Genoa-klubber Sampierdarenese og Andrea Doria valgte at fusionere. Navnet Sampdoria er da også en sammentrækning af de to klubbers navne, ligesom begge klubbers farver indgår i logoet. Fodboldfans med lidt år på bagen vil uden tvivl kunne huske den karakteristiske blå trøje med alle striberne på ma ...

Læs mere om SAMPDORIA her