Inter
Inter
vs
AC Milan
AC Milan
13. sep 2015
20:45

Se Inter VS AC Milan LIVE STREAM

Thomas Joseph Bansø

Thomas Joseph Bansø 13. september 2015 kl 20:45

Se Inter v AC Milan Live Stream!

Milano bliver en spøgelsesby i 90 minutter, når Derby della Madonnina spilles på Giuseppe Meazza søndag.

De to ærkerivaler har været i skyggen af Juventus i de sidste mange sæsoner, og faktisk var Milan det seneste hold, der har fået lov til at vinde La Scudetto i forhold til de forsvarende mestre. Her skal vi så tilbage til 2011…

Milaneserne har handlet godt ind til angrebet, hvor Carlos Bacca, Luis Adriano og Mario Balotelli er hentet ind. Der knyttes naturligvis store forventninger til netop Balotelli, som vel nok havde sine hay days, da han spillede hos Rossineri.

Et helt hold nye spillere

Inter fik fem mesterskaber på striber fra 2006-2010, og de fik skam også The Treble i 2010 med mesterskab, pokal og Champions League.

Siden har der dog været stille om klubben, og det er ikke noget, der huer de mange fans. Faktisk har det kun været disse lokalopgør og så kampene mod Juventus, som har været højdepunkterne hver sæson. Ret patetisk.

Inter gik i øvrigt transfer-amok, inden vinduet lukkede i og hentede hele 13 spillere. Deriblandt Stevan Jovetic, Ivan Perisic, Adem Ljajic, Geoffrey Kondogbia, Felipe Melo, Martin Montoya og Miranda.

Vi tipper: Det bliver en tæt affære. Kan Inter nå at inkorporere de nye spillere? Vi tipper 2-2.Hvornår kan man se Inter – AC Milan live stream?

Inter – AC Milan kan live streames online den søndag den 13. september 2015 kl 20:45.

Du kan se Inter – AC Milan hos Unibet

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen.

Beskrivelse af hold

Inter-flag

Inter

Sponsoreret indhold: Internazionale, Inter Milan eller bare Inter. Kært barn har mange navne, og mange har fodboldklubben Inter kær. Klubben har vundet 18 italienske mesterskaber, syv Coppa Italia, tre Europa League og tre Champions League. Klubben følges af en hær af fans i både Milano, Italien og resten af verden, og de blå-sorte trøjer pryder mangen en purk. Inter står for noget af det bedste f ...

Læs mere om INTER her
AC Milan-logo

AC Milan

Sponsoreret indhold: AC Milan har rekorden for flest internationale titler sammen med Boca Juniors. Trofæskabet indeholder 18 stykker i alt, og milaneserne er blandt de mest populære klubber i verden. Det skyldes ikke mindst det fantastiske hold, som de havde i slutningen af 80´erne og langt op i 90´erne. Her var de ubestridt det bedste hold i verden og med utallige mesterskaber, europæiske titler ...

Læs mere om AC MILAN her