Ingolstadt
Ingolstadt
vs
Wolfsburg
Wolfsburg
12. sep 2015
15:30
match page arrow

Se Ingolstadt VS Wolfsburg LIVE STREAM

Thomas Joseph Bansø

Thomas Joseph Bansø 12. september 2015 kl 15:30

Se Ingolstadt v Wolfsburg Live Stream

For folk, der har set Ingolstadt spille i 2. Bundesliga, er det ikke nogen overraskelse at se dem i den øverste tyske liga.

Men de får nu alligevel deres sag for, når Wolfsburg med alle stjernerne kommer på besøg. Nicklas Bendtners klub har solgt Kevyn de Bruyne til Manchester City efter en langstrakt transfersaga, men til gengæld har de investeret nogen af pengene godt igen.

Det er nemlig lykkedes at hente Julian Draxler fra Schalke 04, som ellers også var på vej til Juventus. Men nu valgte Ruhr-klubben så at sælge til en direkte rival i 1. Bundesliga, hvilket virker komplet tåbeligt.

Hænger godt på

Han kommer til at spille sammen med andre klassespillere som André Schürrle, Bas Dost, Vierinha, Naldo og ikke mindst vores egen Lord Bendtner.

Folkevognsklubben har også investeret i Dante fra Bayern München, men det virker ikke umiddelbart som en forstærkning.

Wolfsburg hænger godt på i toppen, hvor man har syv point efter tre kampe og kun er to efter Bayern München og Borussia Dortmund.

Vi tipper: Al ære og respekt for Ingolstadt, men den her vinder gæsterne. Vi tipper 0-2.Hvornår kan man se Ingolstadt – Wolfsburg live stream?

Ingolstadt – Wolfsburg kan live streames online den lørdag den 12. september 2015 kl 15:30.

Du kan se Ingolstadt – Wolfsburg hos Unibet

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen.

Beskrivelse af hold

Ingolstadt-flag

Ingolstadt

Sponsoreret indhold: FC Ingolstadt 04 er Bundesligaens Benjamin. Hvor mange af de andre klubber har mere end 100 år på bagen, har de kun lige fejret deres 10 års fødselsdag. Du kan følge FC Ingolstadt 04 på Ingolstadt live stream

Succes fra start

Klubben blev grundlagt i 2004 som en fusion imellem ESV Ingolstadt og MTV Ingolstadt. Da ingen af de tidligere klubber havde formået at få ...

Læs mere om INGOLSTADT her
Wolfsburg-logo

Wolfsburg

Sponsoreret indhold: Folkevognsfabrikken i Wolfsburg spiller naturligvis en stor rolle, når man snakker om fodboldklubben Wolfsburg. Med masser af penge i ryggen prøver klubben lige nu at blive ”Die Dritte Kraft”, den tredje kraft, i tysk fodbold efter Bayern München og Borussia Dortmund. De kommende år vil vise, om de når deres mål, og hvis du tror på dem, så anbefaler vi Wolfsburg live stream! ...

Læs mere om WOLFSBURG her