Holland
Holland
vs
Ukraine
Ukraine
13. jun 2021
21:00

Se Holland VS Ukraine LIVE STREAM

Du kan se samtlige kampe fra EM direkte med online live streaming. Kampene kan endda live streames med både computer, mobil og tablet, så uanset, hvor du befinder dig, så kan du altid se fodbold.

Derfor bliver live streaming af fodbold også mere og mere populært. Hvis du ikke er kommet i gang endnu, så anbefaler vi helt klart, at du følger dit favorithold online.

Holland – Ukraine kan live streames online den søndag den 13. juni 2021 kl 21:00.

Hvis du er i Danmark kan du se Holland – Ukraine hos viaplay.

Andreas Poulsen

Andreas Poulsen 13. juni 2021 kl 21:00

Holland og Ukraine mødes i et brag af en EM-kamp! Se live!

Holland tager hjemme mod Ukraine i deres første kamp ved denne EM-slutrunde.

Det er på papiret en kamp hvor Holland vil være kæmpe favoritter mod et ret upåagtet Ukrainsk mandskab.

Der var på en måde en hel del lettelse i Holland, da Corona gjorde at EM blev udsat fra 2020 til 2021.

Det betød nemlig at Hollands topscorer Memphis Depay havde mulighed for at kunne komme sig fra sin korsbåndsskade så han kunne bombe mål ind for Holland til EM.

Men selvom Holland har fået deres målscorer igen, er tingene i stedet blevet værre i den anden ende af banen.

Kaptajnen og styrmanden i forsvaret, Virgil van Dijk, pådrog sig midt i 2020-sæsonen mod Everton en alvorlig knæskade.

Han er blevet klar, men har alligevel valgt ikke at deltage i EM, så han kan blive helt klar til at spille for Liverpool i den nye sæson.

Tabet af van Dijk er et kæmpe slag, som spiller og som leder. Ligesom han gør for Liverpool, er Virgil van Dijk utroligt vigtigt for sit landshold.

Holland uden van Dijk

Men selv med tabet af van Dijk har hollænderne en utrolig slagkraftig trup, med en stærk blanding af alder og talent, der ikke er helt ulig den danske.

Af store talenter kan især nævnes De Ligt i forsvaret og De Jong på midtbanen.

De er nogle af de største talenter i Europa og det bliver rigtigt spændende at følge dem på den store internationale landsholdsscene.

Af mere erfarne kræfter kan man nævne endnu en Liverpool-spiller, Georginio “Gini” Gregion Emile Wijnaldum, eller bare Wijnaldum som han er kendt i folkemunde.

Wijnaldum har været en af de bærende kræfter på Liverpool-holdet de seneste sæsoner hvor han også har været med til at vinde et engelsk mesterskab.

Han har netop skrevet kontrakt med PSG og er med sin nye klub på plads, helt klar til at give den fuld gas mod Ukraine.

Udover at være en af de bærende kræfter på Hollands hold, er han også kendt som en stor målscorer, som han ellers aldrig har været i Liverpool, hvor hans rolle er mere tilbagetrukken.

Se med live online om Wijnaldum og Holland kan få en god start mod Ukraine.

Ukraine kommer for at spille bold

Holland er endt i gruppe med upåagtede nationer Ukraine, Nordmakedonien og Østrig og det vil være en kæmpe skuffelse for hollænderne hvis de ikke tager førstepladsen i gruppen.

Første stop er som sagt Ukraine, et hold der mest har gjort sig bemærket i optakten til turneringen, med deres trøjer.

Trøjerne indeholder nemlig et kort over Ukraine, hvor Krim-halvøen er med.

Dette har Rusland taget som en personlig fornærmelse og bølgerne er gået højt i diskussionen mellem de to lande, hvor der lange har hersket store spændinger.

Det ser dog ikke ud til at Ukraine er villige til at ændre på trøjerne, så det bliver spændende at se i hvor lang tid af turneringen vi kommer til at kunne se de ukrainske trøjer.

Se med live online om Ukraine kan skabe overraskelsen mod Holland.Hvornår kan man se Holland – Ukraine live stream?

Holland – Ukraine kan live streames online den søndag den 13. juni 2021 kl 21:00.

Du kan se Holland – Ukraine hos Viaplay

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen. 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

Beskrivelse af hold

Holland-flag

Holland

Sponsoreret indhold: Man siger i nabolandet Belgien, at hollænderne altid går med næsen i skyen på grund af deres selvforståelse og arrogance. Det er også sandt på fodboldbanen, men de har så sandelig også noget at have det i. Fodbold fra Nederlandene er noget af det yppigste, man kan finde i verden, og hvis du også holder af de flyvende hollændere, så bør du følge Holland live stream! To ...

Læs mere om HOLLAND her
Ukraine-logo

Ukraine

Sponsoreret indhold: Det kan lyde underligt, men hjemme i Ukraine er landsholdet ikke noget, der fylder ret meget. I stedet bløder de ukrainske fodboldfans for deres klubhold. Grunden skal findes i de enorme kulturelle forskelle, som eksisterer i Ukraine lagt sammen med landets sparsomme historie som selvstændig nation. De går simpelthen mere op i, hvad der sker i deres region end på den national ...

Læs mere om UKRAINE her