Hobro
Hobro
vs
Viborg FF
Viborg FF
30. maj 2019
18:00

Se Hobro VS Viborg FF LIVE STREAM

Gustave Seeberg

Gustave Seeberg 30. maj 2019 kl 18:00

Se Hobro IK - Viborg FF live stream

Hobro IK sikrede sig lige akkurat videre avancement til dette opgør mod Viborg FF. De vandt 2-0 på hjemmebane mod Vejle, der nu skal spille fodbold i 1. Division fra næste sæson. De endte på sidstepladsen i Superligaen, så det er måske fortjent at det er dem der rykker ned, og ikke Hobro IK, som endte med 21 point, bare et enkelt point mere end Vejle.

Se med online på live stream, om det bliver Hobro IK eller Viborg FF, der trækker sig sejrrigt ud efter to kampe, i opgøret om Superliga-pladser.

Hobro IK – Viborg FF: Superligaerfaring

Oprykkerne fra Hobro har haft en skuffende sæson, og har kun formået at skrabe 21 point sammen over 26 kampe. På udebane er de det eneste hold sammen med Vejle der ikke har vundet en kamp i hele sæsonen. Samlet har de vundet fem kampe, spillet seks uafgjorte og tabt 15. Viborg har Superliga-erfaring fra tidligere, men det er efterhånden ved at være fem år siden, de spillede i den daværende SAS Superliga.

Det var ikke en stor succes og de endte med at rykke ned igen efter bare en enkelt sæson, hvad mange oprykkere gør. Der er nemlig en stor klasseforskel, fra NordicBet Ligaen til ALKA Superligaen, som den hedder idag.

I år har Viborg FF chancen igen. De endte som nummer to i NordicBet Ligaen og det betyder, at de er klar til at møde Hobro IK over to opgør, for at afgøre hvem der skal spille med i den bedste danske række til næste år.

Viborg endte som nummer to i 1. division med 60 point, et point efter ligaens nummer et, Silkeborg. Til gengæld har Viborg haft det bedste forsvar og den bedste offensiv, ud af de 12 hold som er repræsenteret i NordicBet Ligaen.

Hobro IK – Viborg FF: Formen

Det må give Viborg troen på dem selv, oven på en sæson hvor de har vundet over de fleste modstandere. Omvendt har Hobro haft en sløj sæson, hvor de ikke har kunnet vænne sig til Superliga-niveauet, hvor de hold som er fast inventar nærmest har kørt over den nordjyske klub.

Live streaming er tilgængelig online hvor du kan se, om det bliver Hobro eller Viborg, der skal spille med de tunge drenge når efteråret starter.

Over de sidste 10 kampe, der har Hobro tabt fem og kun vundet to opgør. De to vundne opgør var mod de to andre bundpropper, Vejle og Vendsyssel FF.

Omvendt har Viborg vundet seks af deres sidste 10 kampe og kun tabt en enkelt kamp. Det er dog også mod lettere modstandere, hvor Hobro IK har spillet mod hold som FC København og FC Midtjylland.

Hobro IK – Viborg FF: Nyheder

Viborg kommer ud til denne kamp, med en storsejr i bagagen over Fremad Amager. Cheftræner for Viborg Steffen Højer har udtalt, at han tror på en sejr over Hobro IK. Han mener at det bliver ren krig, fordi holdene er meget lige, og i playoffkampe ved man at det er de små detaljer, som afgør det. Det udtaler Højer til Viborg Folkeblad.Hvornår kan man se Hobro – Viborg FF live stream?

Hobro – Viborg FF kan live streames online den torsdag den 30. maj 2019 kl 18:00.

Du kan se Hobro – Viborg FF hos Eurosport

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen.

IP-restriktioner kan forekomme

Beskrivelse af hold

Hobro-flag

Hobro

Sponsoreret indhold*: I sidste sæson fik Superligaen har fået en ny spiller, en ny elev i klassen, eller om man vil et nyt familiemedlem. Det skete, da Hobro IK for første gang i klubbens kvalificerede sig til at spille med i den fornemske række i kongeriet Danmark. De viste sig at være et rent eventyr og nu venter den svære sæson to. Hvis du har lyst til at følge Hobro IK, anbefaler vi, at du føl ...

Læs mere om HOBRO her
Viborg FF-logo

Viborg FF

Sponsoreret indhold*: Hvis man taber i terningspillet snyd, siger man, at man er i Viborg, men domkirkebyen kan meget andet end at være pausedestination i rafling. Viborg Fodsports Forening blev dannet tilbage i 1896. I starten var det en klub, som tilbød flere former for sport, blandt andet atletik, brydning og sågar cricket, som var en stor sportsgren herhjemme dengang. Den første til at tage ...

Læs mere om VIBORG FF her