Hobro
Hobro
vs
SønderjyskE Elitesport
SønderjyskE Elitesport
22. sep 2019
12:00

Se Hobro VS SønderjyskE Elitesport LIVE STREAM

Gustave Seeberg

Gustave Seeberg 22. september 2019 kl 12:00

Runde 10’s andet opgør er kampen mellem Hobro IK og SønderjyskE. Det er en kamp på live stream, som er et møde mellem to jyske klubber. Hobro IK som er oprykkere, har fået en sløj start på Superligaen – de har kun vundet et enkelt opgør indtil videre i de sidste 9 runder

Kampen bliver sendt direkte på live stream, ligesom vi viser alle Landskampe, og Europa League-kampe direkte her på siden. Begge klubber er sultne efter point. Se med på live stream, om det bliver Hobro eller SønderjyskE der vinder – online kan du se med!

Vi viser alle Superligakampe på live stream, og du kan se med direkte, hvilket af de to hold der vinder. Det er ikke mange point der skiller de to fra hinanden i tabellen, derfor tror vi på et brag af en kamp, da begge hold gerne vil have endnu flere point for at overhale den anden.

Når kampen fløjtes i gang, så vil live livestreamingen køre og her kan man god kvalitet se alle 90 minutter. Præcis som man kan streame alle andre Superligaopgør direkte lige her!

Se Superligakampen mellem Hobro IK og SønderjyskE på live stream

De har næsten en identisk målscorer, men forskellen på point er mere tydelig. SønderjyskE har flere point end Hobro. Glen Riddersholms tropper har altså været bedre til, at afgøre kampene og derved få point hvor det gælder.

Hobro har været mindre skarpe, men med en sejr kan de rykke over Sønderjyske og rykke en del pladser op. Det er nemlig ikke mange hold der skiller holdene i Superligaen, med undtagelse af FCK og FCM der allerede er stukket af.

Hobro IK – SønderjyskE: Holdnyt##

SønderjyskE er for nylig avanceret i pokalturneringen. Superliga-mandskabet dominerede deres kamp mod Viktoria som til dagligt spiller i serie 1. Allerede efter 25 minutter var de lyseblå foran 3-0 – et resultat der holdt frem til slutningen af 1. halvleg.

I Startopstillingen var der gjort plads til fem debutanter for klubben, og efter pausen kom yderligere tre debutanter til.

Således kan klubben håbe på succes i pokalturneringen i år, som er de mindre gode holds chancer for at få noget sportslig succes. Til trods for det, vil det stadig være FCK og FCM der er favoritter til den titel.

Vi live streamer også alle pokalkampe, som kan ses direkte i højeste kvalitet

Hobro På den anden side er ude af pokalturneringen. Sydbank Pokalen kan ikke længere vindes af Hobro, da de blev slået ud af Vejgaard Boldspilklub.

  1. Divisionsholdet fra Vejgaard tog imod Hobro, og de var foran med 2-1 da der blev fløjtet til halvleg. Det resultat holdt hele kampen igennem, og derfor er Hobro nu ude, efter deres første kamp i Sydbank Pokalen.

Det var et opgør vi viste på live stream, og dette spændende opgør mellem de to jyske klubber viser vi også direkte på nettet.

Heldigvis for Hobro rent sportsligt, har man stadig Emmanuel Sabbi i truppen. Inden kampen mod FC Nordsjælland i forrige runde udtalte man, at man var i forhandlinger med en udenlandsk klub, men nu har sagen taget en drejning.

Den udenlandske køber har nemlig trukket sit tilbud tilbage, selvom de to klubber var tæt på en aftale.

Det kan vise sig at være guld værd for Hobro, de har nemlig haft svært ved at få point i år. Hvis man kan få gang i Sabbi, så vil det vise sig, som en positiv ting at handlen gik i vasken.Hvornår kan man se Hobro – SønderjyskE Elitesport live stream?

Hobro – SønderjyskE Elitesport kan live streames online den søndag den 22. september 2019 kl 12:00.

Du kan se Hobro – SønderjyskE Elitesport hos Viaplay

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen.

IP-restriktioner kan forekomme

Beskrivelse af hold

Hobro-flag

Hobro

Sponsoreret indhold*: I sidste sæson fik Superligaen har fået en ny spiller, en ny elev i klassen, eller om man vil et nyt familiemedlem. Det skete, da Hobro IK for første gang i klubbens kvalificerede sig til at spille med i den fornemske række i kongeriet Danmark. De viste sig at være et rent eventyr og nu venter den svære sæson to. Hvis du har lyst til at følge Hobro IK, anbefaler vi, at du føl ...

Læs mere om HOBRO her
SønderjyskE Elitesport-logo

SønderjyskE Elitesport

Sponsoreret indhold: SønderjyskE slår man sig på! Det syddanske samarbejde med udgangspunkt i Haderslev har efterhånden etableret sig som et kraftcenter i det sønderjyske, og det har man manglet i det område i mange år. Nu skal den lyseblå hær bare banke til, og så er de inden længe klar til både medaljer og europæiske eventyr. SønderjyskE live stream er for dig, der i den grad holder af målsøgend ...

Læs mere om SøNDERJYSKE ELITESPORT her