Hobro
Hobro
vs
OB
OB
6. nov 2018
17:30

Se Hobro VS OB LIVE STREAM

Rene Andersen

Rene Andersen 6. november 2018 kl 17:30

Live Stream Hobro - OB online!

Du kan se pokalkampen mellem Hobro og OB direkte med online live streaming. Kort tid efter Hobro og OBs møde i Superligaen, så spiller de nu en pokalkamp, som du kan live streame online.

OB er klart stærkest, hvorfor de selvfølgelig er favoritter til at gå videre til næste runde af Sydbank Pokalen.

Hobro får dog nogle vigtige spillere tilbage i truppen efter skader, og pokalkampe er ofte anderledes end ligakampe, så man skal ikke tro, at noget er afgjort på forhånd.

Det forventes, at både Hobro og OB satser på Sydbank Pokalen, og derfor stiller op i de stærkest mulige opstillinger.

Se Hobro – OB online med live streaming!

Hobro får profiler tilbage til OB-kamp

Hobro har haft en meget svær sæson, hvilket dog ikke kun skyldes trænerskiftet fra Thomas Thomasberg til Allan Kuhn.

Sidste sæsons topscorer Pål Alexander Kirkevold har været skadet i stort set alle kampene i denne sæson, og det koster selvfølgelig mål og point.

Han gør comeback i truppen denne tirsdag imod OB, og det samme gør kantspilleren Edgar Babayan, som også har været savnet på Hobro-holdet.

Babayan har ikke spillet en kamp siden den 19. august, og hvis han er i form, så kan han gå direkte ind i startopstillingen.

Hobros offensiv har mildt sagt været tam i denne sæson, men det hjælper i den grad at få de to spillere tilbage.

Tredje møde mellem OB og Hobro

OB har en bredere trup, som kan tåle flere fravær. OB-træner Jakob Michelsen har udtaget de bedste spillere til pokalkampen, hvilket betyder, at spillere som Bashkim Kadrii, Jens Jakob Thomasen og Janus Drachmann er med.

Det er tredje gang, at OB og Hobro mødes i denne sæson. De to første gange har der selvfølgelig været tale om Superliga-kampe, hvor holdene har vundet en kamp hver.

Hobro vandt overraskende 3-2 over OB hjemme på DS Arena, som også er rammen for aftenens kamp, mens OB for fire dage siden vandt 1-0 i Odense.

Janus Drachmann scorede kampens eneste mål, og han har generelt været en meget vigtig spiller for OB. Han har overtaget anførerbindet fra Kenneth Emil Petersen midt på sæsonen, og siden har det set meget bedre ud for OB.

OB bør være bedre end Hobro, men pokalkampe er ofte anderledes. Du kan live streame Hobro – OB online med mobil, PC eller tablet!

Hvem vinder Hobro – OB live stream?

OB er stærkere på langt de fleste positioner, hvorfor de også bør vinde kampen. Det ændrer dog ikke på, at det ikke ville være en sensation, hvis Hobro vandt kampen.

Vi tror på 2-1 til OB efter en underholdende kamp.

Hobro – OB: Profiler

Pål Alexander Kirkevold, Hobro og Bashkim Kadrii, OB.

Hvordan ender Hobro – OB live stream?

Hobro – OB live streames tirsdag den 6. november kl. 17.30.

OBS: Mod forventning så er der ingen live streaming alligevel til Hobro - OB, men det kan dog nå at ændre sig.

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP-restriktioner kan forekomme

Beskrivelse af hold

Hobro-flag

Hobro

Sponsoreret indhold: I sidste sæson fik Superligaen har fået en ny spiller, en ny elev i klassen, eller om man vil et nyt familiemedlem. Det skete, da Hobro IK for første gang i klubbens kvalificerede sig til at spille med i den fornemske række i kongeriet Danmark. De viste sig at være et rent eventyr og nu venter den svære sæson to. Hvis du har lyst til at følge Hobro IK, anbefaler vi, at du følg ...

Læs mere om HOBRO her
OB-logo

OB

Sponsoreret indhold: OB er en af de ældste og mest legendariske klubber i dansk fodbold, og de hører simpelthen til blandt de allerstørste herhjemme. Tre mesterskaber og fem pokaltitler det blevet til, og klubben har en massiv fanskare, der støtter i medgang og modgang. OB er toppen af poppen, og hvis du kun skulle vælge et hold at følge, så er OB live stream det bedste for dig!

De glade 80´e ...

Læs mere om OB her