Hobro
Hobro
vs
FC Nordsjælland
FC Nordsjælland
10. nov 2019
12:00

Se Hobro VS FC Nordsjælland LIVE STREAM

Gustave Seeberg

Gustave Seeberg 10. november 2019 kl 12:00

Live Stream: Hobro - FCN Online

Hobro vil sandsynligvis gerne lidt længere op i ligaen for at sikre sig overlevelse i Superligaen. FC Nordsjælland skal også højere op, da de er i en mindre krise. Klubben skulle gerne i mesterskabsspillet til foråret for at leve op til egne forventninger.

Se med på live stream, og se hvilken af de to klubber det lykkes for at få point. Nordsjælland besøger Hobro IK der spiller hjemme på DS Arena. Hvis jyderne skal have vendt skuden, så er der intet bedre tidspunkt, end mod tigrene fra Farum der ser svækkede ud for tiden.

De har set svingende ud, i de kampe som vi også har vist direkte på live stream. Lige så stille og roligt falder de ned gennem rækkerne, og det kan Hobro IK måske bruge til deres fordel.

De skal nemlig snart i gang, for der er tre hold der skal rykke ned i år, og hvis Hobro IK ender i Nordic Bet Ligaen vil det være en ærgrelse for spillerne og klubben generelt. Det er nemlig i Superligaen at TV-pengene og tilskuerne er.

Se med online på live streaming

FC Nordsjælland er blevet vant til at spille i Danmarks bedste række. De har tidligere vundet danmarksmesterskabet og siden klubben blev omdøbt fra FC Farum til FC Nordsjælland, er deres resultater blevet bedre.

Sidste år endte Tigrene på en sjetteplads – hvilket måske var under niveau. Det vil nogen argumentere for. Da havde man Andreas Skov Olsen som helt forrygende endte på en delt andenplads med Kamil Wilczek og Dame N’Doye med 22 mål.

Det er altså nogen rutinerede herrer han mængede sig med sidste år og derfor er han nu også fløjet til Bologna for at spille italiensk fodbold.

Vi viser alle kampe online direkte på live stream. Dette gør sig også gældende for opgøret imellem Hobro IK – FC Nordsjælland, som bliver vist online på live stream.

På DS Arena er der plads til 7500 tilskuere, men det er ikke til alle kampe der er fyldt. Dog har man set en større fanskare siden man kvalificerede sig og efterfølgende er blevet mere fast inventar i Superligaen – Danmarks stærkeste række.

Hobro IK – FCN: Indbyrdes

Der er kort afstand pointmæssigt mellem holdene endnu, med undtagelse af de to hold i toppen FCK og FCM. Derfor bliver det spændende at se, om det bliver Hobro eller Nordsjælland der vinder dette opgør og kan rykke længere op i tabellen.

Hobro har ikke langt til nedrykningstregen, men samtidig har vi set før, f.eks. med AGF tidligere i sæsonen, at det bare er en enkelt god stime der skal til, for at man kommer en del højere op i Superligaen.

Vi streamer alle kampe direkte online på live stream, også opgøret mellem Hobro og Farum-klubben FCN.

Ud af de sidste fem kampe er det Tigrene fra Nordsjælland der har vundet tre gange. Hobro har vundet en enkelt og den sidste er endt uafgjort.

Hobro kan trøste sig med, at sidste de mødtes på deres hjemmebane i Hobro der vandt hjemmeholdet 3-2, så hvorfor skulle de ikke kunne gøre det igen?

Se med på live stream, når det spændende opgør mellem Hobro IK og FC Nordsjælland bliver fløjtet i gang!For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen.

IP-restriktioner kan forekomme

Beskrivelse af hold

Hobro-flag

Hobro

Sponsoreret indhold*: I sidste sæson fik Superligaen har fået en ny spiller, en ny elev i klassen, eller om man vil et nyt familiemedlem. Det skete, da Hobro IK for første gang i klubbens kvalificerede sig til at spille med i den fornemske række i kongeriet Danmark. De viste sig at være et rent eventyr og nu venter den svære sæson to. Hvis du har lyst til at følge Hobro IK, anbefaler vi, at du føl ...

Læs mere om HOBRO her
FC Nordsjælland-logo

FC Nordsjælland

Sponsoreret indhold*: Efter et par sæsoner hvor alt er lykkes i FC Nordsjælland, er det igen blevet hverdag for klubben fra Farum, der sidste sæson endte midt i tabellen. Dermed ikke sagt at de er et stykke legetøj skabt af en gal/genial borgmester i en rødvinsbrandert. Med både pokaltitler, et mesterskab og et indtog i Champions League, er FC Nordsjælland værd at holde øje med. Derfor anbefaler v ...

Læs mere om FC NORDSJæLLAND her