Hobro
Hobro
vs
FC København
FC København
19. Oct 2022
15:45

Se Hobro VS FC København LIVE STREAM

Du kan se samtlige kampe fra Sydbank Pokalen direkte med online live streaming. Kampene kan endda live streames med både computer, mobil og tablet, så uanset, hvor du befinder dig, så kan du altid se fodbold.

Derfor bliver live streaming af fodbold også mere og mere populært. Hvis du ikke er kommet i gang endnu, så anbefaler vi helt klart, at du følger dit favorithold online.

Hobro – FC København kan live streames online den Wednesday den 19. October 2022 kl 15:45.

Hvis du er i Danmark kan du se Hobro – FC København hos viaplay.

Rene Andersen

Rene Andersen 19. October 2022 kl 15:45

Se Hobro - FCK Online: Live Stream Pokalkampen

Se pokalkampen mellem Hobro og FCK online med live stream! Der venter en super interessant kamp på DS Arena i Hobro, når de danske mestre besøger Hobro IK i den danske pokalturnering, og du kan live streame hele kampen på nettet.

FC København er selvfølgelig store favoritter til at vinde i Hobro og gå videre i pokalturneringen, men de kommer med garanti til at stille med mange reserver.

FCKs kampprogram i efteråret har været ekstremt tæt, hvorfor truppen også er hårdt ramt af skader. Med tanke på den dårlige placering i Superligaen, så bør de ikke heller ikke bruge ret meget energi på pokalturneringen i denne sæson.

Hobro ligger i bunden af 1. division, og er meget langt fra det niveau, vi så i Superligaen for nogle år tilbage.

Alligevel ligger pokaloverraskelsen og lurer derude.

Se Hobro – FCK online med live stream!

FCK sparer profilerne

FC København spiller den sjette kamp på kun 17 dage i Hobro onsdag aften. Truppen er hårdt ramt af skader, og de skal spille nogle meget vigtige kampe i de kommende uger, så alt tyder på, at FCK-træner Jacob Neestrup skifter ud på mange positioner.

Spillere som David Khocholava, Lukas Lerager, Viktor Claesson, Mohamed Daramy, Hakon Haraldsson, Marko Stamenic og Isak Johannesson, som har fået mange minutter i de seneste par måneder, bør alle få et hvil her.

Til gengæld vil spillere som Roony Bardghji, Orri Oskarsson, Peter Ankersen, Mamoudou Karamoko, Paul Mukairu og Christian Sørensen være selvskrevne i startopstillingen.

Det er selvfølgelig spillere, som er langt bedre end, hvad Hobro kommer med, men spørgsmålet er, hvor motiverede, de er.

Derudover, så kommer det ikke til at blive et ret sammenspillet hold, FCK sender på banen i Hobro.

Det vil dog alligevel være meget skuffende, hvis ikke de formår at besejre et bundhold fra 1. division, men de fleste FCK-fans kan nok huske sidste sæsons 3-0-nederlag imod Nykøbing.

Hobro i fremgang

Der er sket en del i Hobro siden Superliga-eventyret, som efterhånden ligger nogle år tilbage.

Siden har klubben etableret sig i 1. division, hvor de dog mere ligner et bundhold i øjeblikket.

De kom elendigt fra start, men er siden kommet ind i en flot stime på tre kampe uden nederlag, hvorfor de også nu er på 8. pladsen.

I de seneste tre kampe har de besejret Fremad Amager og Vejle med hhv. 1-0 og 3-0 hjemme i Hobro, mens de også spillede 0-0 på udebane imod Sønderjyske.

De har altså vist flotte resultater imod de to nedrykkere fra Superligaen, og det bør give holdet en masse selvtillid inden mødet med FCK.

Bud på resultatet

Muamer Brajanac, Hobro og Roony Bardghji, FCK.Hvornår kan man se Hobro – FC København live stream?

Hobro – FC København kan live streames online den Wednesday den 19. October 2022 kl 15:45.

Du kan se Hobro – FC København hos Viaplay

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen. 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

Beskrivelse af hold

Hobro-flag

Hobro

Sponsoreret indhold*: I sidste sæson fik Superligaen har fået en ny spiller, en ny elev i klassen, eller om man vil et nyt familiemedlem. Det skete, da Hobro IK for første gang i klubbens kvalificerede sig til at spille med i den fornemske række i kongeriet Danmark. De viste sig at være et rent eventyr og nu venter den svære sæson to. Hvis du har lyst til at følge Hobro IK, anbefaler vi, at du føl ...

Læs mere om HOBRO her
FC København-logo

FC København

Sponsoreret indhold*: Løverne fra hovedstaden er dette århundredes mest vindende mandskab, og de har formået at hæve niveauet i ligaen med flot spil, interessante profiler og visionære trænere. Dette er holdet, som alle andre kigger mod, og det hold, som alle helst vi slå. De er elsket af mange, hadet af flere, men uanset hvor de kommer frem, så er der garanti for top-underholdning. Derfor skal du ...

Læs mere om FC KøBENHAVN her