Hobro
Hobro
vs
FC København
FC København
15. sep 2019
16:00

Se Hobro VS FC København LIVE STREAM

Gustave Seeberg

Gustave Seeberg 15. september 2019 kl 16:00

Se Hobro IK - FC København online på live stream

Det er toppen mod bunden. Superligaens nummer to mod ligaens nummer 12. Alle forventer at Hobro IK, men kan de overraske mod et velspillende FC København-hold, der i sidste runde tabte deres første kamp.

Det var vel og mærket mod FC Midtjylland der nu ligger nummer 1. FCK skal vinde dette opgør for at følge med, og håbe på at Lyngby kan tage point fra ulvene, når FC Midtjylland gæster Lyngby BK i et opgør vi også viser på live stream.

Et yderst interessant opgør er i vente i Superligaens niende runde. FCK gæster Hobro og skal altså hele vejen over til Jylland – som de ofte skal - for at spille fodbold.

Du kan se alle 90 minutter direkte på live stream, hvor et yderst interessant opgør bliver vist online på live streaming tjeneste.

Se kampen direkte på live stream##

Det ville være synd at sige, at begge hold var i god form. Det er kun FCK der kan prale af det, men man skal aldrig undervurdere Hobro IK. Fodbold er nemlig den sportsgren hvor det er mest sandsynligt at den undertippede vinder.

Dog skal Hobro lige have banket noget støv af skuldrene først, de har nemlig kun vundet et enkelt opgør indtil videre. Til gengæld har man kun tabt to og på trods af alt, formået at spille fem kampe uafgjort. Blandt andet et opgør mod FC Midtjylland, hvor man på udebane i Herning spillede 1-1.

Måske man skal se på, hvad man gjorde rigtigt i den kamp og tage det med sig, nu hvor man møder Superligaens andet storhold – FC København.

Hobro IK – FC København: Holdnyt

Den helt store nyhed til dette opgør er, at Nicklas Bendtner er blevet købt til FCK! Ja vel nok den største nyhed siden Daniel Agger vendte hjem til Brøndby IF fra Liverpool.

Efter sit mislykkede ophold i Rosenborg vender 31-årige Nicklas Bendtner tilbage til dansk fodbold. Han var spået som det helt store talent internationalt, hvor han startede med at få chancen af Arsene Wegner der på daværende tidspunkt var cheftræner i Arsenal.

Forventningerne blev dog aldrig indfriet, og han endte med at rykke mellem forskellige klubber i Europa, og hans karriere er nu mere kendetegnet ved hans ageren uden for banen, end på de resultater han har præsteret på grønsværen.

På landsholdet har han altid været en garant for mål, indtil Åge Hareide besluttede sig for, ikke at bruge Bendtner mere, og i stedet satse på nyere spillere som Nicolai Jørgensen. Det viste sig så, at være en større fejl, da Nicolai aldrig har præsteret det på landsholdet, som han kunne på en enkelt sæson i PSV Eindhoven.

Nu bliver det spændene at se, om en kold Bendtner kan komme ind og gøre sig gældende i Superligaen. Han har nemlig ikke spillet kampe i flere måneder, men hvis der er en ting som har kendetegnet hans karriere, så er det at han altid har formået at score kasser, selvom han ikke har været i den bedste form.

Se med online på live streaming, om Bendtner allerede får chancen mod Hobro IK, der måske aldrig har mødt så stor en profil, som Nicklas Bendtner alligevel er i Superligaen i dag.Hvornår kan man se Hobro – FC København live stream?

Hobro – FC København kan live streames online den søndag den 15. september 2019 kl 16:00.

Du kan se Hobro – FC København hos Eurosport

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen.

IP-restriktioner kan forekomme

Beskrivelse af hold

Hobro-flag

Hobro

Sponsoreret indhold*: I sidste sæson fik Superligaen har fået en ny spiller, en ny elev i klassen, eller om man vil et nyt familiemedlem. Det skete, da Hobro IK for første gang i klubbens kvalificerede sig til at spille med i den fornemske række i kongeriet Danmark. De viste sig at være et rent eventyr og nu venter den svære sæson to. Hvis du har lyst til at følge Hobro IK, anbefaler vi, at du føl ...

Læs mere om HOBRO her
FC København-logo

FC København

Sponsoreret indhold*: Løverne fra hovedstaden er dette århundredes mest vindende mandskab, og de har formået at hæve niveauet i ligaen med flot spil, interessante profiler og visionære trænere. Dette er holdet, som alle andre kigger mod, og det hold, som alle helst vi slå. De er elsket af mange, hadet af flere, men uanset hvor de kommer frem, så er der garanti for top-underholdning. Derfor skal du ...

Læs mere om FC KøBENHAVN her