Hobro
Hobro
vs
Esbjerg fB
Esbjerg fB
28. sep 2015
19:00

Se Hobro VS Esbjerg fB LIVE STREAM

Mathilde Miller

Mathilde Miller 28. september 2015 kl 19:00

Se Hobro v Esbjerg fB Live

Det er ikke mange uger siden, at flere af spillerne i Esbjerg stod offentligt frem og erklærede, at de ville foretrække, hvis Michael Mex Pedersen blev en permanent løsning i spidsen for klubbens førstehold. Men ledelsen har gjort det meget klart, at det ikke kommer til at ske.

Om det er intern strid, der er grund til de seneste resultater, kan ikke blive andet end spekulation, men faktum er det, at Esbjerg er inde i en resultatmæssig krise, og der skal findes en løsning, hvis det ikke skal ende galt.

Ude af pokalen

De seneste år har vestjyderne skabt en stor tradition for at gøre det godt i DBU Pokalturneringen. Men sådan bliver det ikke i år. Torsdag aften var de på en på papiret overkommelig opgave i pokalturneringen, da de var på besøg hos Lyndby. Men det blev 1. Divisionsholdet, som endte med at trække det længste strå, da de gik videre på en sen scoring.

Efter nederlaget til Randers lød forklaringen, at det havde været for dyrt at mangle tre mand fra den normale startellever. Magnus Lekven, Nicki Bille og Robin Söder var ikke med mod Randers.

I Lyngby var der ikke nogen forklaring. Lige meget hvad skal Esbjerg kunne slå et hold fra 1. Division, og specielt når de er en mand i overtal i en time. Nu venter bundproppen fra Hobro. Indtil nu har det været hårdt for dem, at miste nogle profiler samtidig med, at man måtte undvære Quincy Altipas.

Vi tipper:

Vi tror, at den ender 0-0.Hvornår kan man se Hobro – Esbjerg fB live stream?

Hobro – Esbjerg fB kan live streames online den mandag den 28. september 2015 kl 19:00.

Du kan se Hobro – Esbjerg fB hos Viaplay

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen.

IP-restriktioner kan forekomme

Beskrivelse af hold

Hobro-flag

Hobro

Sponsoreret indhold*: I sidste sæson fik Superligaen har fået en ny spiller, en ny elev i klassen, eller om man vil et nyt familiemedlem. Det skete, da Hobro IK for første gang i klubbens kvalificerede sig til at spille med i den fornemske række i kongeriet Danmark. De viste sig at være et rent eventyr og nu venter den svære sæson to. Hvis du har lyst til at følge Hobro IK, anbefaler vi, at du føl ...

Læs mere om HOBRO her
Esbjerg fB-logo

Esbjerg fB

Sponsoreret indhold*: De er hårde og seje i Vestjylland, og så spiller de også god fodbold. Esbjerg fB hører til i Superligaen og har været savnet, når de har været væk. Men de er tilbage, og selvom det til tider holder hårdt, har de bevist at de er langtidsholdbare blandt den danske elite. Hvis du holder af vilje, fight, tekniske lækkerier og mål, så vil du elske Esbjerg live stream!

Storhed ...

Læs mere om ESBJERG FB her