Hobro
Hobro
vs
AC Horsens
AC Horsens
6. dec 2019
19:00

Se Hobro VS AC Horsens LIVE STREAM

Gustave Seeberg

Gustave Seeberg 6. december 2019 kl 19:00

Se Hobro IK - AC Horsens direkte online

Hobro IK og AC Horsens er to hold hvis mål nok er, ”bare” at overleve Superligaen. På live stream vises det spændende opgør, som du kan se direkte på live streaming.

Der skal rykkes tre hold ned i år, og det gør det ekstra svært for to hold som Hobro og Horsens, at overleve 19/20 sæsonen.

På live stream bliver det yderst interessant at se hvem af de to hold: Hobro IK og AC Horsens der henter de tre point!

Se med på live stream, om det er Hobro IK eller om det bliver Den Gule Fare fra Horsens der gør det bedst i Superligakampen mellem de to hold fra Jylland. Kampen vises i høj kvalitet direkte online på Live Stream mellem Hobro IK og AC Horsens.

Europæisk fodbold på live stream med Superligaen

Hvis man ender højt nok i Superligaen er der europæiske pladser på spil. Det er måske ligegyldigt for de to hold der mødes til dette opgør: Hobro og AC Horsens, eller hvad? Man skal helt op til fjerdepladsen for at få Europa League kvalifikation.

Umiddelbart vil begge hold være meget tilfredse med overlevelse, da begge klubber ligger og roder rundt omkring nedrykningsgrænsen.

Det er begge hold der lige nu kæmper for at holde sig over stregen, men ingen kan vide sig sikre, da Superligaen ændre format igen. Man går nemlig tilbage til at spille med 12 hold frem for 14 som man har gjort siden 2016, hvor man indførte et nyt system.

Hobro kan ikke finde takten

Peter Sørensen som er tidligere AGF træner har gjort det fint siden han overtog Allan Kuhns plads i Hobro. I starten havde han hvert fald succes som cheftræner, da de kom fint fra start i 19/20 sæsonen med mange uafgjorte resultater.

De har generelt bare været dygtige til hvert fald at spille uafgjort, selv mod de lidt større hold.

Det undrer nogle af fansene hvad der er sket i klubben, men skader på visse profiler har haft indflydelse og så lader det til, at de lidt har mistet kampgejsten og skal finde deres mentale ståsted igen, efter deres nedtur.

Begge klubber er potentielle nedrykkere, og lige nu er det meget svært at spå om hvem der rykker ned i Superligaen, med undtagelse af Silkeborg, som næsten er at finde i Nordic Bet Ligaen fra næste sæson.

Vi viser alle kampe online direkte på live stream. Dette gør sig også gældende for opgøret imellem Hobro og AC Horsens – kampen kan du se på live streaming.

Hobro - AC Horsens: Indbyrdes kampe

Disse klubber har det med at spille uafgjort når de møder hinanden. Hele syv ud af de sidste otte indbyrdes kampe er endt uden en vinder, og det er Superligarekord mellem to indbyrdes klubber!

Den sidste kamp de spillede er den ene ud af de otte, som ikke endte uafgjort. Her vandt AC Horsens på hjemmebane med resultatet 1-0.

Se med på live stream, når det spændende opgør mellem Hobro IK og Horsens bliver fløjtet i gang! Kampen spilles kl. 19:00 på DS Arena i Hobro, og er dermed det andet Superliga-opgør på dagen.Hvornår kan man se Hobro – AC Horsens live stream?

Hobro – AC Horsens kan live streames online den fredag den 6. december 2019 kl 19:00.

Du kan se Hobro – AC Horsens hos Viaplay

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen. 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

IP-restriktioner kan forekomme

Beskrivelse af hold

Hobro-flag

Hobro

Sponsoreret indhold*: I sidste sæson fik Superligaen har fået en ny spiller, en ny elev i klassen, eller om man vil et nyt familiemedlem. Det skete, da Hobro IK for første gang i klubbens kvalificerede sig til at spille med i den fornemske række i kongeriet Danmark. De viste sig at være et rent eventyr og nu venter den svære sæson to. Hvis du har lyst til at følge Hobro IK, anbefaler vi, at du føl ...

Læs mere om HOBRO her
AC Horsens-logo

AC Horsens