Granada
Granada
vs
Real Madrid
Real Madrid
13. maj 2021
22:00
match page arrow

Se Granada VS Real Madrid LIVE STREAM

Du kan se samtlige kampe fra La Liga direkte med online live streaming. Kampene kan endda live streames med både computer, mobil og tablet, så uanset, hvor du befinder dig, så kan du altid se fodbold.

Derfor bliver live streaming af fodbold også mere og mere populært. Hvis du ikke er kommet i gang endnu, så anbefaler vi helt klart, at du følger dit favorithold online.

Granada – Real Madrid kan live streames online den torsdag den 13. maj 2021 kl 22:00.

Hvis du er i Danmark kan du se Granada – Real Madrid hos tv2 play.

Rene Andersen

Rene Andersen 13. maj 2021 kl 22:00

Se Granada - Real Madrid Online | Live Stream La Liga Kampen

Se La Liga-kampen Granada – Real Madrid Online Live Streaming hos bet365! Ved at oprette en konto hos bet365, så kan du live streame fodbold fra ligaer som Copa del Rey og La Liga, og på den måde slipper du for at se fodbold i TV.

Torsdag aften mødes Granada og Real Madrid i den 36. spillerunde i La Liga. Granada har ikke længere det store at spille for i ligaen, men det har Real Madrid til gengæld.

Real Madrid er to point efter Atletico Madrid i kampen om guldet, så det er ikke engang nok, at Real Madrid selv vinder deres sidste tre kampe.

Zinedine Zidanes hold skal nemlig sætte sin lid til, at Atletico Madrid smider point i deres kampe.

Vi kan se frem til tre fantastiske spillerunder i La Liga, hvor Barcelona, Atletico Madrid og Real Madrid alle kæmper om guldet.

Live Stream Granada – Real Madrid Online hos bet365!

Real Madrid har vundet 11 på stribe imod Granada

Det er ikke overraskende, at Real Madrid har haft overtaget over Granada i de indbyrdes kampe, men det er alligevel vildt, at de har vundet 11 kampe på stribe imod dem.

Granadas ene sejr fandt sted tilbage i februar 2013, hvor de hjemme på Estadio Nuevo Los Carmenes vandt 1-0 efter et selvmål af Cristiano Ronaldo.

Det omvendte opgør blev spillet tilbage i december 2020 i Madrid, og her vandt værterne med 2-0. Det stod 0-0 ved pausen, men Casemiro og Karim Benzema sikrede sejren med to mål efter pausen.

Granada-spillerne har haft en meget lang sæson med en masse kampe i Europa League, og det er de ikke vant til. Nu hvor de ikke har noget at spille for længere, så kunne man forestille sig, at de bare gerne vil på sommerferie.

Granada kan true Los Blancos

Selvom Granada ikke rigtigt har noget at spille for, og de på papiret er langt dårligere end Real Madrid, så er det ikke umuligt, at de overrasker.

Det er ikke mere end to uger siden, at de mødte på FC Barcelona på udebane i en tilsvarende kamp. Lionel Messi bragte Barca foran 1-0 efter 23 minutter, og da regnede man med, at de ville køre sejren sikkert hjem, men Granada ville det anderledes.

Med to mål i slutningen af kampen vandt Granada højest overraskende på Camp Nou, så de kan selvfølgelig også slå Real Madrid på hjemmebane.

Real Madrid mangler hele forsvaret

Real Madrid har haft store problemer med skader i hele sæsonen, og det ser ud til at fortsætte.

Det er særligt i forsvaret, at Zinedine Zidane har problemer. Han mangler nemlig hele den normale backkæde med Dani Carvajal, Sergio Ramos, Raphael Varane og Ferland Mendy, som alle sidder ude med skader.

Lucas Vazquez, som har spillet mange kampe på højre back i denne sæson, sidder også ude, så det er kun Alvaro Odriozola, der kan dække positionen nu.Hvornår kan man se Granada – Real Madrid live stream?

Granada – Real Madrid kan live streames online den torsdag den 13. maj 2021 kl 22:00.

Du kan se Granada – Real Madrid hos TV2 Play

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen. 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

Beskrivelse af hold

Granada-flag

Granada

Sponsoreret indhold: I den spanske provins Andalusien har de stor tradition for tyrefægtning og heste. Faktisk er hesten forsat et af de vigtigste elementer i den måde folk på landet transporterer sig på. Så vigtig, at det ikke er uvant, at man ser et eksemplar af den lokale hesterace, Andaluser-hesten, være parkeret foran de lokale beværtninger. Men de kan andet end krikker i denne del af Spanie ...

Læs mere om GRANADA her
Real Madrid-logo

Real Madrid

Sponsoreret indhold: Real Madrid er en af allerstørste klubber i verden. Overalt på kloden følger dedikerede fans Kongeklubben med den stolte historie. Også i Danmark findes en trofast skare af Madridistas med den helhvide spilledragt. Gennem tiden har Real Madrid vundet et hav af nationale og internationale trofæer. Op gennem 90´erne stod man dog i skyggen af FC Barcelonas totalfodbold, og derfo ...

Læs mere om REAL MADRID her