Galatasaray
Galatasaray
vs
FC København
FC København
20. Sep 2023
16:45

Se Galatasaray VS FC København LIVE STREAM

Du kan se samtlige kampe fra Champions League direkte med online live streaming. Kampene kan endda live streames med både computer, mobil og tablet, så uanset, hvor du befinder dig, så kan du altid se fodbold.

Derfor bliver live streaming af fodbold også mere og mere populært. Hvis du ikke er kommet i gang endnu, så anbefaler vi helt klart, at du følger dit favorithold online.

Galatasaray – FC København kan live streames online den Wednesday den 20. September 2023 kl 16:45.

Hvis du er i Danmark kan du se Galatasaray – FC København hos viaplay.

Rene Andersen

Rene Andersen 20. September 2023 kl 16:45

Se Galatasaray - FCK Online: Live Stream FCK-kampen her!

Live stream Champions League-kampen Galatasaray – FCK online! Vi tager hul på Champions League i denne uge, hvor der spilles 16 kampe i gruppespillet.

For FC Københavns vedkommende starter Champions League-gruppespillet med en udekamp imod Galatasaray onsdag aften, hvor der venter en meget svær aften i Istanbul.

Galatasaray har et noget stærkere hold end FC København på papiret, men spørgsmålet om forskellen er så stor igen, når holdene går på banen.

Man kan godt argumentere for, at denne kamp er FCKs vigtigste i Champions League-gruppespillet. Hvis de skal have den mindste chance for at spille europæisk fodbold efter vinterpausen, så skal de have point med hjem fra Tyrkiet.

Se Galatasaray – FCK online!

Galatasaray med store profiler

Tyrkiske klubber har været i krise i de seneste 5-10 år, hvor pengene ikke har været ret store. Dette har dog ændret sig nu, hvor både Fenerbahce og Galatasaray har hentet store profiler til Süper Lig.

Det er særligt vildt hos Galatasaray, som kan stille med profiler som Mauro Icardi, Davinson Sanchez, Hakim Ziyech, Wilfried Zaha, Dries Mertens, Tanguy Ndombélé og Lucas Torreira.

Alle disse spillere kommer næppe til at være på banen på samme tid, men det er stadig nogle vilde navne, som står i skarp kontrast til det, FCK har.

Det er dog ikke nødvendigvis ensbetydende med, at niveauet bliver meget højt hos Galatasaray. Vi så eksempelvis i deres playoff-kampe imod Molde, at man sagtens kan true dem.

Molde var faktisk det bedste hold over to kampe, men der var dog forskel i kvaliteten hos spillerne, hvilket blev afgørende.

FCK skal vinde som hold

Da FCK ikke har lige så meget individuel kvalitet som tyrkerne, så skal kollektivet være det bærende element hos de danske mestre.

FCK har generelt optrådt som et hold under Jacob Neestrup, så det skal man ikke være nervøs for, men spørgsmålet er om det er nok.

Det kræver i hvert fald en defensiv indsats, hvor der ikke bliver begået store fejl. De skal kæmpe hårdere end Galatasaray, hvilket ikke vil være overraskende.

Sidst men ikke mindst, så skal de selvfølgelig score på de få chancer, de kommer til at få. Desværre blev Andreas Cornelius endnu engang skadet, så han kommer næppe på banen.

Hvad bliver Galatasaray – FCK?

Der er ingen tvivl om, at Galatasaray er favoritter til at vinde kampen, men det er slet ikke umuligtHvornår kan man se Galatasaray – FC København live stream?

Galatasaray – FC København kan live streames online den Wednesday den 20. September 2023 kl 16:45.

Du kan se Galatasaray – FC København hos Viaplay

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen. 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

Beskrivelse af hold

Galatasaray-flag

Galatasaray

Sponsoreret indhold: Galatasaray er en af de mest vindende klubber i Tyrkiet, og klubben fra Istanbul følges dagligt af millioner af fans i og uden for landet. De fire stjerner på trøjen står for de tyve mesterskaber, som er i hus nu, og der vil komme mange flere i løbet af de kommende år. De største triumfer kom i 2000, da ”Gala” vandt UEFA Cup´en efter en sejr over engelske Arsenal i Parken, Køb ...

Læs mere om GALATASARAY her
FC København-logo

FC København

Sponsoreret indhold*: Løverne fra hovedstaden er dette århundredes mest vindende mandskab, og de har formået at hæve niveauet i ligaen med flot spil, interessante profiler og visionære trænere. Dette er holdet, som alle andre kigger mod, og det hold, som alle helst vi slå. De er elsket af mange, hadet af flere, men uanset hvor de kommer frem, så er der garanti for top-underholdning. Derfor skal du ...

Læs mere om FC KøBENHAVN her