Frankrig
Frankrig
vs
Danmark
Danmark
3. Jun 2022
20:45

Se Frankrig VS Danmark LIVE STREAM

Du kan se samtlige kampe fra Nations League direkte med online live streaming. Kampene kan endda live streames med både computer, mobil og tablet, så uanset, hvor du befinder dig, så kan du altid se fodbold.

Derfor bliver live streaming af fodbold også mere og mere populært. Hvis du ikke er kommet i gang endnu, så anbefaler vi helt klart, at du følger dit favorithold online.

Frankrig – Danmark kan live streames online den Friday den 3. June 2022 kl 20:45.

Hvis du er i Danmark kan du se Frankrig – Danmark hos tv2 play.

Rene Andersen

Rene Andersen 3. June 2022 kl 20:45

Nations League: Se Landskampen Frankrig - Danmark Online Live Stream

Landskampen Danmark – Frankrig kan ses på nettet med live streaming! Der er en grund til at flere og flere fodboldfans vælger at se fodbold online med live stream fremfor i TV. Det er både nemmere og billigere, og du kan selvfølgelig starte med fredagens landskamp mellem Danmark og Frankrig.

Vi tager hul på den nye sæson af UEFA Nations League. Danmark er kommet i en meget svær gruppe med Frankrig, Østrig og Kroatien.

Det siger selvfølgelig også noget om, hvor gode Danmark egentlig er. Vi hører til blandt de bedste fodboldlandshold i Europa, hvilket vi selvfølgelig også skal bevise i landskampen imod Frankrig.

De franske verdensmestre vil selvfølgelig være favoritter til at vinde, men Danmark er bestemt ikke uden chancer.

Både under Åge Hareide og nu under Kasper Hjulmand har vi været virkelig gode imod nogle af verdens bedste hold, da vi rent faktisk tør spille fodbold fremfor at parkere bussen.

Stream Landskampen Frankrig – Danmark online!

Anfører Simon Kjær er ude med en skade

Danmarks anfører Simon Kjær har været blandt de absolut største profiler i de sidste mange år. Selvom han for længst har rundet 30, så har han vel aldrig været en bedre fodboldspiller, og vi forventer bestemt ikke, at han er på vej på pension.

Desværre er Simon Kjær ude med en slem skade, som har holdt ham på tribunen i flere måneder. Han er eftersigende snart tilbage til at træne helt med, men han er ikke klar til at spille for Danmark endnu.

Med Joachim Andersen, Andreas Christensen, Jannik Vestergaard og Victor Nelsson, så er vi dog ganske fint dækket ind, omend Kjær har en speciel betydning.

Mikkel Damsgaard er tilbage

Der er dog også positive nyheder fra den danske landsholdslejr. Mikkel Damsgaard, der fik sit store gennembrud under EM 2021, har efterfølgende siddet ude i næsten et helt år på grund af en kompleks sygdom.

Nu er Damsgaard dog tilbage på landsholdet, hvilket er fantastisk nyt. Det kan blive meget spændende at se Damsgaard og Christian Eriksen på banen på samme tid, hvilket kun er sket i en del af kampen imod Moldova sidste år.

Frankrigs trup er fyldt med stjerner

Vi har selvfølgelig brug for alle vores dygtige spillere, for vi møder en modstander af højeste klasse.

Frankrigs landshold, der selvfølgelig skal ud og forsvare VM-titlen i Qatar, er proppet med verdensstjerner.

De største profiler finder man i offensiven, hvor Antoine Griezmann, Karim Benzema og Kylian Mbappé formentlig vil starte inde i angrebet.

De er mere til at tale med længere tilbage på banen, men vi har ikke mange spillere, der ville komme med i den franske trup.Hvornår kan man se Frankrig – Danmark live stream?

Frankrig – Danmark kan live streames online den Friday den 3. June 2022 kl 20:45.

Du kan se Frankrig – Danmark hos TV2 Play

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen. 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

Beskrivelse af hold

Frankrig-flag

Frankrig

Sponsoreret indhold: Det franske landshold har i de sidste 30 år rangeret som et af de bedste landshold i verden. En lang række superstjerner er vokset frem fra den fine franske muld, og der bliver ved at komme nye, spændende og geniale spillere til. Hvis du kun vil havde det bedste af det bedste, crème de la crème, så skal du absolut følge Frankrig live stream!

En krøltop ved navn Platini Læs mere om FRANKRIG her

Danmark-logo

Danmark

Sponsoreret indhold: Det danske landshold er ikke bare populært i vores eget lille land. Med et positivt og offensivt udtryk har de rød-hvide skabt sig mange venner rundt om i verden, og når man så oven i købet er kendt for de herlige Roligans, som forstår at feste – uden vold – så forstår man godt populariteten. Den danske landstræner Morten Olsen sværger til den offensive 4-3-3 stil med vægt på ...

Læs mere om DANMARK her