Frankrig
Frankrig
vs
Australien
Australien
16. jun 2018
12:00

Se Frankrig VS Australien LIVE STREAM

Thomas Wolder Hedegaard

Thomas Wolder Hedegaard 16. juni 2018 kl 12:00

Frankrig - Australien live stream: Se VM fodbold online

Du kan se FrankrigAustralien direkte med live stream. Du kan i øvrigt se samtligekampe fra VM-slutrunden i fodbold 2018 med online live streaming, og Frankrig – Australien er selvfølgelig ingen undtagelse.

Frankrig er blandt favoritterne til at vinde VM, og der er klasseforskel på dem og Australien. De to lande er i gruppe med Danmark og Peru, og med de danske briller, så ville et uafgjort resultat eller en sejr til Australien virkelig være godt.

Se Frankrig – Australien direkte med live stream på nettet.

Frankrig er blandt de bedste hold til VM

Der er ingen tvivl om, at Frankrig har en af de bedste landshold til VM 2018. Frankrig, som er i VM-gruppe med Danmark, Peru og Australien, har en masse verdensstjerner, og selvom de ikke vandt EM på hjemmebane for to år siden, så kan de tage revanche til årets VM-slutrunde.

Man forventer et midterforsvar med Real Madrid- og Barcelona-spillerne Raphael Varane og Samuel Umtiti, som begge er blandt de mest lovende midtstoppere i verden. På midtbanen finder man profiler som N’Golo Kanté og Paul Pogba, som ligeledes har et virkelig højt topniveau.

De offensive profiler er unge Kylian Mbappé og Antoine Griezmann, som skal stå for meget af det kreative, og man regner også med, at Oliver Giroud skal spille på toppen, så de er også farlige på høje bolde ind i feltet.

Australien har ikke mange chancer

Omvendt er det slet ikke prangende, hvad Australien kommer med. De har det dårligste hold i gruppen, og alt andet end en fransk sejr vil være ekstremt skuffende.

Australien har et par spillere i engelsk fodbold, men det er kun målmand Matthew Ryan, der spiller i Premier League for Brighton. Deres største profil er 38-årige Tim Cahill, som i øjeblikket står uden klub. Han har spillet 105 landskampe og scoret 50 mål for Australien, men er ikke længere så skarp, som da han spillede i Everton.

Kaptajn hos Australien er Mile Jedinak, der til dagligt spiller i Aston Villa, men som tidligere har spillet PL-fodbold i Crystal Palace.

Da Australien kvalificerede sig skulle de bruge forlænget spilletid imod Syrien, hvorefter de samlet slog Honduras 3-1, og det siger en del om holdets niveau. Frankrig skal være længder bedre end Australien, som også er underdogs imod Peru og Danmark.

Se Frankrig – Australien direkte med live stream.

Hvordan ender Frankrig – Australien live stream?

Frankrig er kæmpe favoritter, og det ville være meget skuffende, hvis ikke de slog Australien klart.

Vi tror på 3-0 til Frankrig.

Frankrig – Australien: Profiler

Der er mange bud hos Frankrig, men de største profiler er umiddelbart Kylian Mbappé og Antoine Griezmann. Hos Australien kan man pege på anfører Mile Jedinak.

Hvornår kan man se Frankrig – Australien med live stream?

Frankrig – Australien kan live streames lørdag den 16. juni kl. 12.00.

For at anvende tjenesten Live Billeder skal du logge ind og have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

IP restriktioner kan forekomme

Beskrivelse af hold

Frankrig-flag

Frankrig

Sponsoreret indhold: Det franske landshold har i de sidste 30 år rangeret som et af de bedste landshold i verden. En lang række superstjerner er vokset frem fra den fine franske muld, og der bliver ved at komme nye, spændende og geniale spillere til. Hvis du kun vil havde det bedste af det bedste, crème de la crème, så skal du absolut følge Frankrig live stream!

En krøltop ved navn Platini Læs mere om FRANKRIG her

Australien-logo

Australien