FK Karabakh
FK Karabakh
vs
FC København
FC København
15. aug 2017
18:00

Se FK Karabakh VS FC København LIVE STREAM

Thomas Wolder Hedegaard

Thomas Wolder Hedegaard 15. august 2017 kl 18:00

Se CL-kval på live stream: Qarabag - FC København!

Meget vigtig Champions League-kamp for FCK

Tirsdag aften spiller FC København den meget vigtige Champions League playoff-runde, hvor de skal møde Qarabag, og du kan se kampen på live stream! FCK har spillet ringe i denne sæson, men de er stadig gået videre til playoff-runden i Champions League, hvor de har muligheden for at sikre adgang til gruppespillet igen. De har aldrig før været i Champions League-gruppespillet to gange i streg, men der venter to meget svære kampe imod Qarabag, som er forsvarende mestre i Aserbajdsjan. Det kan blive en stor aften for dansk fodbold, så find vores live stream til Qarabag – FC København tirsdag aften!

FCK skal bare have et udgangspunkt

FC København var seedet til lodtrækningen, og de spiller derfor den første kamp på udebane. Det har vist sig at være en kæmpe fordel at slutte et dobbeltopgør på hjemmebane, og det gælder først og fremmest overlevelse i udekampen.

Ståle Solbakken plejer at gå meget forsigtigt til værks i disse svære udekampe. Det gælder først og fremmest om at lukke af nede bagi, og man har slet ikke travlt med at nå noget. Alligevel skal man dog være skarp på kontra- og dødboldssituationer, så man kan få scoret et afgørende udebanemål.

Qarabag har præsteret flot i Europa

Selvom Qarabag måske ikke ringer en klokken hos særligt mange danske fodboldfans, så er det langt fra noget dårligt hold, FCK skal op imod. De deltog i gruppespillet i Europa League sidste år, og selvom de røg ud, så gjorde det fornuftigt. De var i gruppe med Fiorentina, PAOK og Slovan Liberec, og de endte med syv point i gruppen.

I denne sæson har de slået Samtredia og FC Sheriff ud på vejen til playoff-runden. De havde dog nogle problemer imod FC Sheriff fra Moldova, og efter 0-0 på hjemmebane vandt de 2-1 på udebane. FC København skal simpelthen være et niveau over holdet fra Aserbajdsjan, men det samme sagde man før kampene imod Zilina og Vardar Skopje. Se Qarabag – FC København på live stream!

Hvordan ender Qarabag – FC København live stream?

FC København er favoritter over to opgør, men de får det svært i udekampen, og skal nok være glade for uafgjort.

Vi tror på 1-1 efter en intens kamp.

Hold øje med

Michel, Qarabag og Youssef Toutouh, FC København.

Hvornår kan du se Qarabag – FC København live stream?

Qarabag – FC København spilles tirsdag den 15. august kl. 18.00 på Tofiq Bahramov Stadium i Baku.

For at anvende tjenesten Live Billeder skal du logge ind og have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Beskrivelse af hold

FK Karabakh-flag

FK Karabakh

FC København-logo

FC København

Sponsoreret indhold: Løverne fra hovedstaden er dette århundredes mest vindende mandskab, og de har formået at hæve niveauet i ligaen med flot spil, interessante profiler og visionære trænere. Dette er holdet, som alle andre kigger mod, og det hold, som alle helst vi slå. De er elsket af mange, hadet af flere, men uanset hvor de kommer frem, så er der garanti for top-underholdning. Derfor skal du ...

Læs mere om FC KøBENHAVN her