Finland U21
Finland U21
vs
Danmark U21
Danmark U21
14. okt 2019
18:00
match page arrow

Se Finland U21 VS Danmark U21 LIVE STREAM

Gustave Seeberg

Gustave Seeberg 14. oktober 2019 kl 18:00

Se U21 Finland - U21 Danmark online

Mandag den 14. oktober skal Danmarks U21-drenge møde Finland. De danske drenge har spillet flot i turneringen og nu skal vi en tur til Pori for at spille bold. Vi har fået smagen for sejr, og vi skal have endnu en for at rykke tættere på EM-kvalifikation.

Se med online på live stream – her kan du se hvem af de unge talenter der for chancen. Hvem af Skov’erne får chancen. De kæmper en smule om positionen som højre wing, hvor de begge er blevet købt af udlandet for at gøre det godt.

På live stream viser vi Finland U21 – Danmark U21

Andreas Skov Olsen havde en forrygende sæson for FCN. Alle de kampe i Superligaen, viste vi på live streaming direkte online. Han blev 18/19 sæsonen tredjeplads på topscorerlisten, kun slået af Dame N’Doye og Robert Skov.

Det er altså to gode spillere vi har i vores U-21 trup. Desværre spiller de på samme position og træneren har ikke fundet en måde, at få begge spillere integreret i klubben på samme tid.

Se U21 EM-kvalifikationskampen mellem Finland - Danmark på Live Stream

Finlands U21-drenge spiller godt i gruppen, men det har de ikke altid gjort.

De har ikke spilles så godt lige før kvalifikationen gik i gang, og man har faktisk tabt syv kampe ud af otte før man vandt mod Ukraine og fik uafgjort mod Nordirland.

Det kan tyde på, at deres formkurve er opadgående på nuværende tidspunkt og det vil gøre det sværere for Danmarks drenge at besejre det stærke hold fra Nordirland.

Danmark er i bedre form end Finland, og derfor må vi være favoritter til opgøret.

Kampen spilles på Porin Stadion. Det vil sige, at Finland har hjemmebanefordelen, og det er altid en større fordel at have hjemmebane i landsholds-regi end det er i klubfodbold.

Her ved du nemlig at alle de fans der sidder/står på stadion de står bag dig. Bortset fra det lille udebaneafsnit der selvfølgelig er med fra modstanderholdet.

Danmarks kamp mod Finland bliver spændende at se. Danmark har produceret mange stærke talenter over de seneste år og det begynder at kunne mærkes på deres resultater nu.

De spiller offensivt fodbold og de vil frem på banen. Mange af de unge spillere er også allerede ude i store klubber nu, hvor der forventes noget af dem.

Robert Skov f.eks. er i Hoffenheim og Andreas Skov Olsen har taget turen til Italien. Her spiller han for Serie A-klubben Bologna.

På live stream vil kampen mellem Danmark – Finland blive vist. Det er U-21 holdet der skal forsøge at kvalificere sig til EM.

Se den spændende kamp direkte på livestream. Vi viser alle U21-landskampe og alle kampe fra Champions League og Europa League direkte på live stream.

Niels Frederiksen er styrmand på holdet. Han er cheftræner og har været det siden Niels Frederiksen aftrådte fra posten. Han havde været cheftræner fra 2015 – 2019 og det var derfor naturligt at man skiftede træneren ud, da der er meget rotation på U-21 holdet ift. A-landsholdet.Hvornår kan man se Finland U21 – Danmark U21 live stream?

Finland U21 – Danmark U21 kan live streames online den mandag den 14. oktober 2019 kl 18:00.

Du kan se Finland U21 – Danmark U21 hos Eurosport

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen.

Beskrivelse af hold

Finland U21-flag

Finland U21

Danmark U21-logo

Danmark U21

Se Danmarks U21-landshold Live Stream Online

Sponsoreret indhold: Talentudviklingen i dansk fodbold er blevet løftet over de senere par år, og det har givet flotte resultater for det danske U21-landshold. Interessen for holdet er stigende, og derfor kan du nu også se alle kampene på live stream! Danmark har været en del af de seneste Læs mere om DANMARK U21 her