FC Nordsjælland
FC Nordsjælland
vs
OB
OB
16. aug 2019
20:00

Se FC Nordsjælland VS OB LIVE STREAM

Gustave Seeberg

Gustave Seeberg 16. august 2019 kl 20:00

Se FCN - OB online

På Right to Dream Park, bliver spændingen sat i højsædet når OB kommer forbi. Se på live stream når FC Nordsjælland tager imod fynboerne, i et topopgør i Superligaen.

Begge klubber skal formentlig i mesterskabsspillet når vi rammer foråret, og vi vil se online, om begge hold kommer til, at kæmpe om en top-4 i den danske Superliga.

Med bronzemedaljerne inden for rækkevidde vil ingen af de to hold hvile på laurbæerne, og vi forventer et brag af et opgør.

Se online om tigrene fra FCN kan besejre OB på hjemmebane. På live stream kan du se, om FC Nordsjælland der får besøg af det fynske hold OB, kan overvinde dem på Right to Dream Park.

Se kampen gratis på live stream

FC Nordsjælland har haft bolden meget generelt i denne sæson. Flemming Pedersen mener blandt andet, at det også er tempoet der har været afgørende for holdet. Abu Francis og Magnus Kofoed på midtbanen er nøglerne, der åbner spillet op og de er nogle spillere der kan sætte tempo på spillet.

Det er en blanding af tålmodighed, men samtidig højt tempo som Pedersen mener er nøglen til at få succes for FCN. Tidligere er man blevet straffet for, at være for tålmodige, men når tempoet kommer med indover, så afgør det tit kampene.

FCN – OB: Transfernyt

Isaam Jebali som nu er OB spiller var jagtet af flere klubber, men han endte med at vælge OB. Det er klubbens eneste signing i år, og den tunesiske spiller har fået et godt første indtryk af klubben. Han synes at omgivelserne er smukke og han udtaler, at han føler sig som en del af den fynske familie.

Jebali har tidligere spillet for Elfsborg og Rosenborg og netop det kendskab til andre skandinaviske klubber, har givet ham mod på mere skandinavisk fodbold. Klubben passer godt til Jebalis ambitioner, fordi han ledte efter en langsigtet løsning.

Du kan se alle kampene i Superligaen online på live stream, for at følge med i hvilke hold der i sidste ende skal ned i Nordic Bet Ligaen til næste sæson.

FC Nordsjælland – OB: Holdnyt

i 2018/19 sæsonen gav OB’s wingbacks de fleste backs grå hår. I samarbejde med de yderste midtbanefolk, skabte OB overtal på kanterne og brød igennem der. Det spil har OB haft svært ved at finde frem i år. Måske er de andre hold ved at lære af det, eller måske har OB ikke ageret aktivt nok på transfermarkedet.

Se med på live stream, om OB ændrer deres taktiske opstilling og formår, at hente point med hjem fra Nordsjælland.

FCN - OB: Indbyrdes

Du kan den 16. august se online, hvem der trækker sig sejrrigt ud af opgøret mellem FCN - OB. Tre ud af de sidste fem opgør er endt med et uafgjort resultat, og samtidig er der blevet scoret mange mål.

Det er kun ét opgør mellem de to klubber siden 2012, som er endt uden nogen mål.

Vi tror på endnu et uafgjort resultat til fredagens opgør. Resultat: 1-1.Hvornår kan man se FC Nordsjælland – OB live stream?

FC Nordsjælland – OB kan live streames online den fredag den 16. august 2019 kl 20:00.

Du kan se FC Nordsjælland – OB hos Viaplay

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen.

IP-restriktioner kan forekomme

Beskrivelse af hold

FC Nordsjælland-flag

FC Nordsjælland

Sponsoreret indhold*: Efter et par sæsoner hvor alt er lykkes i FC Nordsjælland, er det igen blevet hverdag for klubben fra Farum, der sidste sæson endte midt i tabellen. Dermed ikke sagt at de er et stykke legetøj skabt af en gal/genial borgmester i en rødvinsbrandert. Med både pokaltitler, et mesterskab og et indtog i Champions League, er FC Nordsjælland værd at holde øje med. Derfor anbefaler v ...

Læs mere om FC NORDSJæLLAND her
OB-logo

OB

Sponsoreret indhold*: OB er en af de ældste og mest legendariske klubber i dansk fodbold, og de hører simpelthen til blandt de allerstørste herhjemme. Tre mesterskaber og fem pokaltitler det blevet til, og klubben har en massiv fanskare, der støtter i medgang og modgang. OB er toppen af poppen, og hvis du kun skulle vælge et hold at følge, så er OB live stream det bedste for dig!

De glade 80´ ...

Læs mere om OB her