FC Nordsjælland
FC Nordsjælland
vs
AGF
AGF
10. dec 2018
19:00

Se FC Nordsjælland VS AGF LIVE STREAM

Rene Andersen

Rene Andersen 10. december 2018 kl 19:00

FC Nordsjælland - AGF: Live Stream Superliga Online

Du kan se mandagens Superligakamp mellem FC Nordsjælland og AGF med online live streaming. Hvis du heller ikke ser fodbold i TV længere, så bør du overveje live streaming, så du kan se FC Nordsjælland – AGF online!

Vi er i gang med den næstsidste runde af Superligaen i dette efterår. Der spilles yderligere seks kampe i foråret i grundspillet, og det begynder at spidse til.

FC Nordsjælland og AGF sigter begge efter en plads blandt de seks bedste mandskaber i Superligaen, men det bliver bestemt ikke nemt. En sejr i mandagens kamp er et kæmpe skridt for både FCN og AGF, så der kommer til at være tryk på.

FC Nordsjælland skal styre kampen

For FC Nordsjælland er det meget vigtigt, at de får kampen til at foregå på deres præmisser. Det betyder, at de skal have lov til at køre bolden rundt, da alle spillerne er relativt boldsikre, men Kasper Hjulmand har faktisk fået ændret udtrykket en smule i det seneste år.

De har fået væsentligt mere fart ind i holdet, hvilket gør det meget farligt at give dem plads. Både Godsway Donyoh, Andreas Skov Olsen og ikke mindst de to wingbacker i Karlo Bartolec og Mads Pedersen, som ofte kommer frem ad banen.

Hvis kampen bliver for fysisk, så kan det gå galt for FCN. AGF vil formentlig gå hårdt i duellerne for at forstyrre det unge FCN-hold.

Kunstgræs-underlaget er selvfølgelig en kæmpe fordel for FC Nordsjælland. De har meget nemmere ved at få deres pasningsspil i gang i forhold til en regnvåd græsbane.

AGF fik meget vigtig sejr

AGF har været i krise i de seneste par måneder – det er der ingen i klubben, der har lagt skjul på. Spillet har ikke fungeret rigtigt, og man har slet ikke været i stand til at få resultater.

De kom også skidt fra start i deres seneste kamp imod Vejle hjemme på Ceres Park i Århus. De var overraskede over Vejles formationsændring, men fik justeret på tingene i løbet af kampen, og det hjalp.

Målene blev dog scoret takket være noget individuel klasse fra venstre back Casper Højer Nielsen. Det første mål var en regulær perle, da han bragede bolden op i hjørnet, og 2-1-målet var ligeledes et knaldhårdt spark.

AGF er dog fortsat et stykke efter top seks-holdene. De ligger på 11. pladsen med 21 point, og er dermed à point med FC Nordsjælland. Der er fire point op til AaB på sjettepladsen, så vi kan forvente en meget tæt slutspurt.

Niklas Backman er fortsat ude

Et af AGFs store problemer i de seneste par måneder har været defensiven. Man har sagt farvel til keeper Aleksandar Jovanovic, og erstatningen af Oscar Whalley har slet ikke vist samme klasse, og så har de været ramt en skade til Niklas Backman.

Den svenske midtstopper var meget solid, og det har slet ikke fungeret på samme måde med Pierre Kanstrup og Jesper Juelsgård i midterforsvaret.

Han er tilbage i træning, men regner ikke med at være en del af efterårets sidste to kampe.

Se FC Nordsjælland – AGF med live streaming!

FCN – AGF: Bud på resultatet

FC Nordsjælland er favoritter til kampen, men begge mandskaber har været ringe på det sidste. AGF kan også sagtens vinde kampen, selvom de får det svært.

Kampens profiler

Andreas Skov Olsen har virkelig taget Superligaen med storm, og han scorede to meget vigtige kasser i deres seneste kamp imod SønderjyskE.

AGFs bedste spiller i efteråret har været Jakob Ankersen, men Tobias Sana har også et højt topniveau, når han ellers gider.Hvornår kan man se FC Nordsjælland – AGF live stream?

FC Nordsjælland – AGF kan live streames online den mandag den 10. december 2018 kl 19:00.

Du kan se FC Nordsjælland – AGF hos Viaplay

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen.

IP-restriktioner kan forekomme

Beskrivelse af hold

FC Nordsjælland-flag

FC Nordsjælland

Sponsoreret indhold: Efter et par sæsoner hvor alt er lykkes i FC Nordsjælland, er det igen blevet hverdag for klubben fra Farum, der sidste sæson endte midt i tabellen. Dermed ikke sagt at de er et stykke legetøj skabt af en gal/genial borgmester i en rødvinsbrandert. Med både pokaltitler, et mesterskab og et indtog i Champions League, er FC Nordsjælland værd at holde øje med. Derfor anbefaler vi ...

Læs mere om FC NORDSJæLLAND her
AGF-logo

AGF

Sponsoreret indhold: AGF er en af de mest hæderkronede klubber i dansk fodbold med et flot CV fyldt med titler, traditioner og tragedier. Klubben har ubetinget opbakning i byen, og der er fyldt uanset, om man spiller mod Brøndby eller Brønderslev. Dette er klubben, som fansene selv kalder for ”Galehuset”, og hvis du elsker dansk fodbold med al dens pragt og dramatik, så vil du elske AGF live strea ...

Læs mere om AGF her