FC Nordsjælland
FC Nordsjælland
vs
AGF
AGF
27. sep 2015
18:00

Se FC Nordsjælland VS AGF LIVE STREAM

Mathilde Miller

Mathilde Miller 27. september 2015 kl 18:00

Se FC Nordsjælland v AGF Live

Det er ikke nogen tvivl om, at søndagens helt store kamp foregår på den københavnske Vestegn, men tager man nogle cirka 30 kilometer nordpå, kan man i virkeligheden nå to Superligakampe på en dag.

I Farum skal FC Nordsjælland nemlig have besøg af AGF, og det kan godt være, at man ikke vil helt opnå den samme intensitet på tribunen, eller det samme antal romerlys for den sags skyld, men derfor kan den sene søndagskamp i Superligaens 10. runde sagtens gå hen og blive en aldeles seværdig affære.

Hjem til Farum

I hvert fald bliver det en speciel opgave for AGF’s cheftræner Morten Wieghorst. Det vil nemlig være første gang, at han skal stå på sidelinjen som cheftræner på Farum Park, siden han selv forlod klubben. Det er næsten ikke til at tro, da de både har fejret mesterskab og været i Champions League siden dengang. Wieghorst forlod FC Nordsjælland tilbage i 2011 efter at have været seks år i klubben. Først som assistent under Johnny Petersen, men allerede efter et år blev han udnævnt til cheftræner.

Hans værk

Gennem de næste fem år udviklede han sine filosofier som træner og var med til at skabe den organisation, man ser i klubben i dag. Så det vil være helt naturligt, hvis han står med en lille klump i halsen.

Formkurven på de to mandskaber er stik modsat. Hvor FCN stille og roligt ligner et hold, der er ved at finde frem til de rigtige løsninger, er AGF røget ind i en dum stime. Godt nok slog de Silkeborg i pokalturneingen i løbet af ugen, men sejren på 1-0 var langt fra overbevissende.

Vi tipper

Vi tror, at FCN vinder 3-1.Hvornår kan man se FC Nordsjælland – AGF live stream?

FC Nordsjælland – AGF kan live streames online den søndag den 27. september 2015 kl 18:00.

Du kan se FC Nordsjælland – AGF hos Viaplay

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen.

IP-restriktioner kan forekomme

Beskrivelse af hold

FC Nordsjælland-flag

FC Nordsjælland

Sponsoreret indhold*: Efter et par sæsoner hvor alt er lykkes i FC Nordsjælland, er det igen blevet hverdag for klubben fra Farum, der sidste sæson endte midt i tabellen. Dermed ikke sagt at de er et stykke legetøj skabt af en gal/genial borgmester i en rødvinsbrandert. Med både pokaltitler, et mesterskab og et indtog i Champions League, er FC Nordsjælland værd at holde øje med. Derfor anbefaler v ...

Læs mere om FC NORDSJæLLAND her
AGF-logo

AGF

Sponsoreret indhold*: AGF er en af de mest hæderkronede klubber i dansk fodbold med et flot CV fyldt med titler, traditioner og tragedier. Klubben har ubetinget opbakning i byen, og der er fyldt uanset, om man spiller mod Brøndby eller Brønderslev. Dette er klubben, som fansene selv kalder for ”Galehuset”, og hvis du elsker dansk fodbold med al dens pragt og dramatik, så vil du elske AGF live stre ...

Læs mere om AGF her