FC Nordsjælland
FC Nordsjælland
vs
AaB
AaB
22. sep 2019
14:00

Se FC Nordsjælland VS AaB LIVE STREAM

Gustave Seeberg

Gustave Seeberg 22. september 2019 kl 14:00

FC Nordsjælland - AaB direkte på Live Stream

En af rundes 10’s mest spændene opgør er kampen mellem FC Nordsjælland og AaB. Det er en kamp på live stream, som du kan se direkte når kampen skydes i gang på Right to Dream Park i Farum. De to hold ligger tæt i tabellen, og de er begge kandidater til bronzemedaljerne i år.

Begge hold har prøvet at vinde Superligaen, men det er vist ikke muligt for tiden, med FCM og FCK der har så stærke hold. De er også stukket af rent pointmæssigt, så der er kun bronzemedaljer og selvfølgelig Sydbank Pokalen at spille for.

AaB er efterhånden ved at finde tidligere tiders spil, og du kan se med på live stream om de kan finde det gode spil frem mod FCN, der for tiden har gjort en fæstning ud af deres hjemmestadion.

De sidste 4 kampe er de kommet igennem med 3 sejre og 1 uafgjort hjemme på Right to Dream Park.

Se Superligakampen mellem FCN og AaB på live stream

Kampen bliver sendt direkte på live stream, ligesom vi viser alle Landskampe og Champions League-kampe direkte her på siden.

Begge klubber aspirerer til top-3. Se med på live stream, om det bliver FCN eller Aalborg der vinder – se med direkte her!

Vi viser alle Superligakampe på live stream, og du kan se med direkte, om det er FC Nordsjælland eller AaB der tager sejren og de tre point.

Det er ikke mange point der skiller de to fra hinanden i Superliga-tabellen, og bl.a. derfor tror vi på et brag af en kamp, da begge hold gerne vil ende i top-3 når vi rammer foråret.

Når kampen fløjtes i gang, så vil live livestreamingen køre og her kan man god kvalitet se alle 90 minutter. Præcis som man kan streame alle andre Superligaopgør direkte lige her!

FC Nordsjælland – AaB: Holdnyheder

Mange medier havde skrevet en del om, at FCN har været på udkig efter en midtbanespiller. Men cheftræner Flemming Pedersen har været ude og sige, at det var en omgang løgn.

Nogle medier har sågar skrevet at klubben har jagtet flere midtbanespillere, men faktum er at klubben selv ikke mener, at de mangler nogle ekstra folk på midten.

I dette års transfervindue hentede man Kian Hansen og Mads Døhr Thychosen. Man har mistet sidste års topscorer Andreas Skov Olsen.

Det kæmpestore 19-årige talent kunne ikke holdes på efter han scorede 22 mål i så ung en alder. Han har skiftet det danske gråvejr ud med Italiens varme stråler, og prøver sine kræfter af i Bologna der har købt ham.

I AaB har man en forventning om et større underskud i klubben for 2019. Det skyldes at man ikke har hentet de forventede indtægter fra spillerhandel og derfor nedjustere man forventningen for det finansielle år.

mellem 28 og 32 millioner regner klubben med at være i underskud. Tidligere var det tal nede på 15 – 20 millioner kroner.

Se med online, når kampen fløjtes i gang direkte på live streaming her på siden!Hvornår kan man se FC Nordsjælland – AaB live stream?

FC Nordsjælland – AaB kan live streames online den søndag den 22. september 2019 kl 14:00.

Du kan se FC Nordsjælland – AaB hos Eurosport

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan - tjek med udbyderen.

IP-restriktioner kan forekomme

Beskrivelse af hold

FC Nordsjælland-flag

FC Nordsjælland

Sponsoreret indhold*: Efter et par sæsoner hvor alt er lykkes i FC Nordsjælland, er det igen blevet hverdag for klubben fra Farum, der sidste sæson endte midt i tabellen. Dermed ikke sagt at de er et stykke legetøj skabt af en gal/genial borgmester i en rødvinsbrandert. Med både pokaltitler, et mesterskab og et indtog i Champions League, er FC Nordsjælland værd at holde øje med. Derfor anbefaler v ...

Læs mere om FC NORDSJæLLAND her
AaB-logo

AaB

Sponsoreret indhold*: Man kan ikke sige Aalborg uden at nævne to ting; Jomfru Ane Gade og AaB. Festen og fodbolden har i den grad fat i nordjyderne, og de går ofte hånd i hånd, når tilskuerne nyder deres helte på Energi Nord Arena. Klubben har spillet Champions League mod mægtige Manchester United, været tæt på at slå Manchester City ud af Europa League, og var det første danske hold til at slå et ...

Læs mere om AAB her